– klart du kan

Finn din butikk

For lagerstatus og åpningstider

Handlevognen

Produkter (1)

 • Produkter
 • Pris per enhet
 • Antall
 • Enhet
 • Pris inkl. mva
  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Hva gir den gode grillsmaken?

  Det er fordampet kjøttsaft som gir den nydelige grillsmaken, ikke brennende kull! Mange tror at det er grillkullet som gir grillmaten den særegne smaken, dette er altså feil. Når fett og kjøttsaft drypper ned fra maten og treffer varmeelementene eller kullet, fordamper det. Og det er altså denne dampen som trekkes inn i kjøttet og gir den gode smaken.

  Her er vedlikeholdstips for grill

  Gassgrillen er lett å bruke, men krever jevnlig tilsyn. MAXBO gir deg seks enkle tips for å vedlikeholde grillen, så du kan dra den frem atter en vår. Vi vet at ingenting er kjedeligere enn å ta oppvasken, men det må gjøres. Og det gjør at det blir hyggeligere å komme tilbake til kjøkkenet ved neste måltid. Slik er det med grillen også.

  Finessene som grillelskerne vil ha

  Her er finessene som skiller de vanlige gassgrillene fra grillene i eliteserien! Og ja, det er snakk om egne sidebrennere til sausen, og rotisserispyd som roterer av seg selv. Skal du bli sommerens, nabolagets og familiens grillkonge nytter det ikke å ha en grill som trekker. Dette gir ujevn temperatur og vanskelig matlagingsforhold.

  Slik velger du riktig grill

  Hvilken grill er det beste valget for deg? Her er sjekklista for deg som vil lage god mat på uteplassen, men er usikker på om du skal velge gass, kull eller strøm. Plass, tid og matvaner er noen av faktorene som spiller inn når du skal velge riktig grill. Det sier seg selv at en som kun griller pølser ikke har samme behov som en som ønsker å grille spareribs på høykant.

  Her er grill-alternativene

  Hos MAXBO velger 8 av 10 kunder gassgrill, fordi den er kjapp og enkel. Men kull og elektrisk grill har også sine fordeler. Elektrisk grill er den enkleste og rimeligste løsningen. For ikke å snakke om den mest kompakte. Kullgrillen er klassikeren som de fleste har et forhold til, og som gir mye varme for pengene. Her er alternativene du kan velge mellom!

  Tre spørsmål til deg som vil ha høytrykksvasker

  På jakt etter ny høytrykksvasker, men usikker på hvilken spyler du skal velge? For å finne riktig vasker til ditt behov kan det være lurt å stille seg selv noen kjappe spørsmål. Skal du vaske stort eller lite? Og skal du bruke høytrykksvaskeren til ulike oppgaver? Vi har samlet svarene på disse og noen tilleggsspørsmål for å gjøre valget enklere for deg.

  Slik vedlikeholder du høytrykksvaskeren

  Kulda er høytrykksvaskerens store utfordring. Og skal du ta vare på høytrykksvaskeren din, må du få ut vannet! Grunnen er at vann som blir liggende i spyleren utvider seg når det fryser til is, noe som potensielt kan føre til sprekker i rør og slanger. Spyl derfor i minst 20 sekunder etter at vanntilførselen er stengt.

  Vennligst vent