Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake
  Se denne månedens KUPP her >> 

  Slik tar du best vare på hagemøblene dine

  Hagemøbler som står ute i vær og vind trenger vedlikehold, uansett materiale. Her er noen tips til hvordan du enkelt vedlikeholder hagemøblene dine.  Hagemøblene holder seg fine lenger dersom du vasker dem en gang iblant. Vaskemiddelet HP Clean inneholder ingen løsningsmidler eller syrer og er derfor trygg å bruke på alle materialer; metall, plast, stein, tre osv. Det kan derfor brukes til vask av alle typer utemøbler. HP Clean er biologisk nedbrytbart og et trygt valg med tanke på både mennesker og miljøet.

  Tenke på før du kjøper nye hagemøbler

  Er du på jakt etter nye hagemøbler? Enten du ønsker å oppgradere møblene på balkongen eller plattingen, er det noen ting du bør tenke gjennom før du bestemmer deg. Her er noen tips.  funksjon Det første du bør tenke på er hvordan hagemøblene skal brukes. Vil du sitte til bords med gode venner eller kanskje sitte mer tilbakelent i en sofa med en god bok? Klarer du ikke å velge, bør du kanskje gå for en sofagruppe med vanlig bordhøyde.

  Slik velger du riktig grill

  Hvilken grill er det beste valget for deg? Her er sjekklista for deg som vil lage god mat på uteplassen, men er usikker på om du skal velge gass, kull eller strøm. Plass, tid og matvaner er noen av faktorene som spiller inn når du skal velge riktig grill. Det sier seg selv at en som kun griller pølser ikke har samme behov som en som ønsker å grille spareribs på høykant.

  Slik bygger du ditt eget balkongbord

  Enten du har stor eller liten balkong, kan det være greit å ha et sted å sette fra seg kaffekoppen eller legge boken. Her viser vi deg hvordan du enkelt kan lage ditt eget plassbesparende bord. Størrelsen og bredden på bordet velger du selv. Mål opp hva du tror du har plass til, og mål bredden på gelenderet det skal henge over. Bredden på gelenderet avgjør hvor bred «topp-planken» skal være (se monteringsanvisning).

  3 steg til sesongklar terrasse

  Det trenger ikke å være tidkrevende eller dyrt å fikse terrassen. Med gode produkter og oppholdsvær får du raskt en uteplass som vil holde seg fin i lang tid fremover. Vi viser deg tre steg til en flott terrasse: rengjøring, sliping og beising. Steg 1: Rengjøring før påføring av terrassebeis Steg 2: Sliping av terrassebord Steg 3: Beising

  Slik snekrer du din egen blomsterkasse

  Har du noen materialer liggende eller har lyst på et lite byggeprosjekt? Bygg dine egne blomsterkasser. Vi viser deg hvordan du kan bygge en kasse i akkurat den størrelsen du ønsker. Mange ønsker å sette et personlig preg på uteplassen, og med selvbygde blomsterkasser får du nettopp det. Har du for eksempel restematerialer av kledning, terrassebord eller liknende liggende, har du et perfekt utgangspunkt for å bygge en blomsterkasse. Bygg kassen i et mål som passer din uteplass. Du kan også sette hjul på blomsterkassen, så er den enklere å flytte rundt på terrassen. Eller snekre ben for å løfte den opp fra bakkenivå. Vær oppmerksom på at du da må ha en bunn i kassen og ben som tåler vekten av jord og ev. Leca-kuler.

  Slik støper du din egen blomsterkasse

  Forny uteplassen med hjemmelagde blomsterkasser. Vi viser deg hvordan du enkelt støper en kasse i akkurat den størrelsen du ønsker. Når våren endelig kommer, skal balkonger, hager og terrasser gjøres klare for utesesong. Ved å pynte med potter og blomsterkasser som du har støpt selv setter du et personlig preg på uteplassen. Dette krever ingen forkunnskaper, tar ikke masse tid og er noe alle klarer. Har du en drill med blandevisp og tilgang på vann er du langt på vei. Det er kun fantasien som setter grenser for hva som er mulig. Potetgullrør, brusbokser, melkekartonger og små bøtter eller esker kan fort forvandles til fine blomsterpotter.
  429,- per spa

  Slik bygger du Maxbos lekelastebil!

  Oppskrift på Maxbo lekelastebil. Hvem har sagt at gjenbruk er kjedelig? Se så kul Maxbos lekelastebil ble – bygget av kapp og overskuddsmaterialer! Nå kan du bygge din helt egne. Dette er en flott familieaktivitet på hytta, i ferier eller en helg. Og det bidrar til gjenbruk og setter fokus på bærekraft og miljø på samme tid.

  La barn utfolde seg med morsom og aktiv lek

  Et lekestativ er et godt utgangspunkt for mye lek og moro. Her kan barna huske, skli og klatre. Vi har mange solide og morsomme lekestativ - og ikke minst mye spennende tilbehør. Vi anbefaler å sette inn trevirke med treolje en gang i året, da kan dere ha glede av lekestativet i mange år. Det er viktig at lekestativet forankres forsvarlig med jordanker i henhold til monteringsveiledningen. Se også vår film som viser deg hvordan du monterer et lekestativ.

  Slik bygger du en hundeseng

  Våre firbente venner har ofte en fast «plass» i huset. Hva med å gjøre en oppgradering av denne? Vi viser deg hvordan du enkelt lager en seng til kjæledyret ditt. Kjæledyrsengen blir nesten som et møbel. Du kan male eller beise den dersom du vil den skal gli inn i interiøret, eller du kan gi den en farge som gjenspeiler dyrets personlighet. Sengen er enkel å lage - alle kan gjøre dette med litt verktøy og noen planker.

  Kjøpe garasje? Dette må du tenke igjennom

  Går du med tanker om å kjøpe garasje? Det er mange valg å ta når du skal bygge ny garasje. Skal du ha enkel eller dobbelgarasje? Skal den brukes til annet enn parkering av bil, bør den kanskje isoleres. Valg av materialer kan ha mye å si for garasjens levetid, og det lønner seg å tenke langsiktig. Behovene kan endres med årene.

  Bygge lekehus? Skap barnas eget drømmehus!

  Å bygge lekehus er enklere enn du tror! Alt du trenger er et byggesett fra Maxbo. Lekehusene fra Maxbo leveres som byggesett, og selv de minste hagene har plass til et ekstra hus. Den mest kompakte varianten krever bare 1,6 x 1,6 meter ledig plass i hagen. Bruksanvisningen guider deg gjennom byggeprosessen. Husk å få med nødvendig tilbehør!

  Slik får du oversikt i boden og garasjen

  Hyller, kroker og smarte oppbevaringsbokser gir deg både orden og oversikt i boden og garasjen. Med Elfas innredningssystemer kan du enkelt organisere deg til mer plass og orden i både bod og garasje. Utnytt takhøyden, hold gulvet fritt og organiser i soner og bokser. Maxbo gir deg tipsene du trenger.

  Årets fargekart er her!

  Fargekartet, 2020 Colour Design by LADY, byr på 12 helt nye LADY-farger – nydelig avstemt med 8 tidløse nyanser. Fargene, preget av rødt, blått, grønt og gult i dype, dempede og gylne nyanser – er designet for å uttrykke en optimistisk fremtidsro. Fargene gir et utall harmoniske kombinasjonsmuligheter.

  Ofte stilte spørsmål om gulv

  Laminat eller parkett? Fuktsperre eller ikke? Kan jeg ha gulvvarme? Å legge gulv er ikke så vanskelig. Men det kan dukke opp spørsmål underveis i både planleggingen og selve gulvleggingen. Vi har samlet svar på vanlige spørsmål som ofte blir stilt i sammenheng med at man skal legge eller gå til innkjøp av nytt gulv.

  Enkel oppussing – unngå dyre tabber

  Skal du male eller pusse opp leilighet eller hus? Her er tipsene for å unngå dyre oppussingstabber. Billigst er ikke alltid best, og ofte kan enkle og billige løsninger vise seg å bli dyre til syvende og sist. Skal du male glassfiberstrie, panel eller tapet? Husk at ulik maling er beregnet til ulik type bruk

  Skal du velge 1-stav, 2-stavs eller 3-stavsgulv?

  Skal du legge nytt gulv, men er usikker på om du skal velge 1-stav, 2-stavs eller 3-stavs gulvbord? I et 1-stavgulv er hele trestykket av tømmeret utvunnet, mens 2- og 3-stavsgulv består av flere staver satt sammen for å få et unikt spill i hver enkelt planke. Antall staver i et gulvbord påvirker romopplevelsen.

  Nytt soverom på fem timer

  Å fornye soverommet er en jobb du enkelt kan fikse selv. Faktisk trenger du bare å sette av 5 timer. Mye av oppussingsjobben ligger i forberedelsene, og gjør du et grundig forarbeid blir jobben enklere og sluttresultatet bedre. Slik gjør du jobben, og dette trenger du av utstyr for å få jobben gjort.

  Slik velger du riktig maling til ditt prosjekt

  Skal du i gang med et maleprosjekt og lurer på hvilken maling som passer best til ditt prosjekt? Ulike rom setter ulike krav til malingen. Skal du male bad må du for eksempel bruke maling som er spesielt utvikler for å avvise vann og fukt. Vi hjelper deg å velge riktig maling til ditt prosjekt. Les mer her.

  Parkett eller laminat – hva skal du velge?

  Går du med planer om å legge nytt gulv, men er usikker på om du skal velge parkett eller laminat? Det er pluss og minus med begge gulvene, og hvilket gulv du bør velge avhenger av bruksområde og hvor mye slitasje det skal tåle. Dette er de viktigste forskjellene og fem spørsmål du bør stille deg før du velger.

  Hvilken retning skal gulvet legges?

  Gulvets leggeretning har en større betydning enn du skulle tro. Vertikalt, horisontalt, diagonalt eller på et eksisterende gulv? Gulvets leggeretning er med på å påvirke romfølelsen. For at gulvet skal harmonere mest mulig med rommet det skal ligge i, finnes det noen grunnregler det kan være greit å vite om.

  Ildsted – Før du begynner

  Å ha et ildsted er veldig populært i norske hjem. Når du velger ildsted krever dette god gjennomføring og planlegging. Her gir vi deg oversikten over hva du må ta stilling til før du begynner. Det er viktig å avklare bruksområde for ildstedet. Ønsker du ildsted til oppvarming eller hygge? Dette krever forskjellig varmeeffekt. Behovet for effekt i boligen vil også avhengige av isolasjon, geografisk posisjon og hustype.

  Slik velger du riktig varmepumpe

  Skal du kjøpe varmepumpe for første gang er det viktig at du finner en som passer for boligen din. Her er noen raske tips fra eksperten. Det finnes flere typer varmepumper, og det er viktig å sette seg inn i hvilken varmepumpe som passer for deg og boligen din. Luft til luft-varmepumpe er den som er mest kjøpt i Norge. Denne finnes i ca. 600 000 norske boliger. Du kan lese mer om de andre varmepumpetypene på varmepumpeinfo.no.

  Fleksibel modulgruppe som tåler norsk vær

  Hagemøbler i kunstrotting er et godt alternativ for mange. Modulserien Stratford er klassisk og samtidig litt moderne i formen, og er en populær løsning hos Maxbo.  Mange nordmenn har lagt sin elsk på hagemøbler i kunstrotting. De varer lenge, tåler norsk vær og er nesten vedlikeholdsfrie. Hvis du jakter på slike møbler, er Stratford-serien et godt alternativ. Det er en klassisk og fleksibel modulgruppe i kunstrotting. Trenger du lagringsplass, får du putekasse i samme serie slik at stilen blir helt gjennomført på uteplassen.

  Slik bygger du en liten hagebenk

  Det er koselig å kunne sette seg ned i solveggen og ta livet litt med ro. Hva med å sette seg  i en selvlaget liten benk? Denne benken kan du enkelt lage av noen rester av planker, kledning eller brede terrassebord. Du kan selvfølgelig også kjøpe alt du trenger på ditt nærmeste Maxbo-varehus, men gjenbruk er en fin ting. Bygg benken selv eller gjør det sammen med barn eller barnebarn; resultatet kan du uansett glede deg over i lang tid. Husk å overflatebehandle benken dersom du bruker ubehandlede materialer.  Vær oppmerksom på at dersom du bruker smalere materialer enn vi har gjort, vil benken kunne bli mindre stødig.  Spør naboen! Har du ikke nok materialer for hånden akkurat nå, kan du spørre familiemedlemmer eller naboer om de kan ha noe liggende. Du kan selvfølgelig også kjøpe alt du trenger på ditt nærmeste Maxbo-varehus, men gjenbruk er en fin ting. Kebonyen vi brukte her var kapp som var til overs etter et terrasse prosjekt i nabolaget. Lykke til! PS! Har du lyst til å vise oss den benken din når den er ferdig? Tag oss på Facebook eller bruk #maxbohagebenk på Instagram.

  Tak over uteplassen

  Drømmer du om tak over uteplassen slik at det blir litt lunere og tørt – uten at det blir for innestengt? Det lar seg absolutt gjøre. Her viser vi deg to alternativer. Ønsker du et enkelt tak med lysgjennomgang, av høy kvalitet og med ekstra slagstyrke. Med SunGlaze takplater får du en lekker takløsning som virkelig gir terrassen et løft. Takplatene leveres med et elegant og sterkt skjøtesystem i aluminium.

  Nyhet! RÅ terrassebord

  Ønsker du terrassebord som er rå på både pris og holdbarhet? Da bør du ta en titt på terrassebordet RÅ. Det har et mørkt og tøft utseende og har god holdbarhet. RÅ terrassebord er en drøm av et terrassebord. Det er både beiset og impregnert. Det vil si at det har alle de gode egenskapene til impregnerte terrassebord, samt at det er allerede behandlet slik at du få et trendy utseende på uteplassen uten å beise selv. - Og i tillegg er det et prisgunstig alternativ!

  Slik finner du farger som harmonerer

  Enten du ønsker fager som går ton-i-ton, eller en mer kontrastrik fargepalett, er det viktig å velge kombinasjoner som harmonerer. Maxbo gir deg tips til hvordan du finner farger som ikke bare harmonerer med hverandre, men også med gulv og annet interiør. Bruk av fargekart i prosessen er et godt tips!

  Herdet tregulv for ekstra slitestyrke!

  Har du husdyr eller små barn? Et herdet tregulv har en enestående slitestyrke og egner seg for alle husets rom. Gulvet, med brede planker, er produsert med en patentert teknikk (Woodura) som gjør overflaten flere ganger sterkere enn andre tregulv, samtidig som den ekte trefølelsen i gulvet bevares.

  Bærekraftige gulv

  Bærekraftig produksjon er viktigere enn noen gang, og Maxbos gulvleverandører Tarkett, Kährs og BerryAlloc® har en økt bevissthet knyttet til produksjon og utvikling av sine gulvprodukter. Bl.a. benyttes det kun bærekraftige forvaltede skoger til produksjon og material- og energiforbruket optimaliseres i alle ledd.

  Vennligst vent