Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Når kan du male huset?

  Du kan gjerne male huset i kjølig vær. Det viktigste er at du unngår fuktighet. Hvis ikke kan det oppstå råtedannelse. Bruk en fuktmåler og mål at fuktinnholdet i treet er under 18%. Sjekk malingsspannet for herdetid og anbefalt temperatur. Malingen skal rekke å bli støvtørr før den utsettes for fukt

  Få terrassen klar til våren

  Å vedlikeholde terrassen er verken tidkrevende eller dyrt. Med terrasserens eller husvask, terrasseskrub og litt vann er mye gjort. Med en liten innsats før hver sesong vil du få en terrasse som holder seg pen i mange år. Maxbo gir deg tipsene til hvordan du klargjør uteplassen til sesong. Få tipsene.

  Hvilken farge skal terrassen ha?

  En terrasse skal tåle fukt, hardt vintervær, sol og UV-stråler. Terrassen er en forlengelse av huset, så velg terrassefarge som harmonerer med hovedhuset for å skape et helhetlig uterom. En god terrassebeis skal beskyttelse mot grønske og algevekst, og samtidig fremheve det naturlige uttrykket i treverket.

  Maling til husveggen

  Dagens maling, beis og dekkbeis er noe helt annet enn for 50-60 år siden. Les mer om hvilken type du bør velge og hvorfor. Mur og betong krever maling som tåler høy pH-verdi. Maling gir en jevn og glatt overflate utenpå treverket, og danner en tykkere film enn beis og dekkbeis. Beis er en gjennomsiktig overflatebehandling som lar treverkets struktur og overflate dels forbli synlig. Dekkbeis har samme dekkevne som maling, men vil ikke skjule treets struktur på samme måte.

  Tre spørsmål til deg som vil ha høytrykksvasker

  På jakt etter ny høytrykksvasker, men usikker på hvilken spyler du skal velge? For å finne riktig vasker til ditt behov kan det være lurt å stille seg selv noen kjappe spørsmål. Skal du vaske stort eller lite? Og skal du bruke høytrykksvaskeren til ulike oppgaver? Vi har samlet svarene på disse og noen tilleggsspørsmål for å gjøre valget enklere for deg.

  Kjøp av solskjerming – dette må du vurdere

  Lameller, plissé, persienner, screens eller rullegardin. Hos Maxbo har vi et stort utvalg av innvendig og utvendig solskjerming. For å sikre at du velger riktig solskjermingsprodukt tilpasset ditt behov bør du ta en behovsanalyse. Les våre smarte tips til hva du bør ta stilling til før du velger solskjerming.

  Forskjellen på de ulike solskjermingsproduktene

  Lamellgardiner som romdeler, enkle eller doble plisségardiner, lystette eller transparente rullegardiner. Maxbo har et stort utvalg innen ulike typer solskjermingsprodukter som du muligens har hørt om, men like fullt ikke vet alle fordelene med. Vi guider deg gjennom jungelen av solskjermingsprodukter.

  Dekningsmål og skrueforbruk for terrasse

  Hvor mange løpemeter terrassebord trenger jeg, og hvor mange skruer? Når du har valgt hvilket terrassebord du vil ha, finner du dette i tabellen under. Her står det hvor mange løpemeter som kreves for å dekke et areal på 1 m2, og hvor mange skruer/klips du trenger for å feste materialet. Hos MAXBO finner du alt du trenger av materiale til terrassen, og vi hjelper deg gjerne med tips og råd.

  Så enkelt vedlikeholder du terrassen din!

  Et rent og velstelt terrassegulv gir deg en hyggeligere uteplass. Her ser du hvor enkelt du vedlikeholder terrassebordene.  Hva du bør gjøre av vedlikehold og hvor ofte avgjøres av type terrassebord, belastning og været der du bor. Spør MAXBO om hva som kreves av vedlikehold for terrassebordet du har valgt.

  Hvorfor velge parkett?

  Parkett er et levende materiale som kommer i mange farger og fasonger. Ettersom ingen parkettgulv er like, gjør gulvet hjemmet ditt unikt. Parkett er også lett å montere – alt du behøver er å klikke bordene sammen. Parkett gjør mye for helhetsfølelsen av et rom. Ulike mønstre og størrelser gir forskjellig uttrykk.  Alle mønstrene finnes i forskjellige treslag og overflatebehandlinger. Les hvorfor du bør velge parkett

  Slik vedlikeholder du parkettgulvet

  Du kan nyte parkettgulvet ditt i flere tiår med riktig beskyttelse og vedlikehold. Men hvor ofte skal gulvet behandles, og hvordan skal du behandle det? Vi har listet opp ulike vedlikeholds- og behandlingstips du kan bruke for å bevare gulvets levetid. Og de er ikke nødvendigvis så avanserte som du kanskje tror. Les dem her. 

  Hvorfor velge laminat?

  Laminat tåler det meste. Gulvet består av flere lag med trefiberplater som er presset sammen, med en overflate i laminat. Det gjør gulvet veldig slitesterkt. Laminat kan etterligne stein, eik, metall og furu. Etterligningene er så gode at det er vanskelig å skille for et utrent øye. Laminatgulv er heller ikke kaldt å gå på, slik man opplevde før. Les mer om laminat her

  Mal betong rett på veggen

  Drømmer du om vegger med en røff betonglook? Hey'di BetongLook blandes med rent vann og påføres som maling rett på veggen. Malingen kan benyttes på vegger av keramiske fliser, tre, gips, puss og tegl - både inne og ute. Ett strøk er som regel nok og tørketiden er på 3 timer. Slik gjør du det

  Slik velger du riktig maling til ditt prosjekt

  Skal du i gang med et maleprosjekt og lurer på hvilken maling som passer best til ditt prosjekt? Ulike rom setter ulike krav til malingen. Skal du male bad må du for eksempel bruke maling som er spesielt utvikler for å avvise vann og fukt. Vi hjelper deg å velge riktig maling til ditt prosjekt. Les mer her.

  Velg riktig malerull

  Det er tre faktorer som spiller inn når du skal velge malerulle til ditt maleprosjekt. Underlaget du skal male på, størrelsen på flaten som skal males og finishen du ønsker å stå igjen med når jobben er gjort. Du får maleruller i hvit, grønn, rosa og gul, og det er luven på rullen som avgjør sluttresultatet.

  Dette må du huske før du maler

  Før du maler veggen er det viktig med skikkelig forarbeid. Maler du en vegg som ikke er ren, vil fett og urenheter føre til stygge flekker og skjolder. Husk derfor å rengjøre veggene skikkelig før du begynner å male. Malingsklare engangsmopper er et godt tips til å gjøre vaskejobben kjapt og enkelt. Les mer her.

  Her er de åtte terrassebordene du bør vite om

  De fleste velger de rimeligste, trykkimpregnerte terrassebordene – men det finnes alternativer som ser bedre ut og trenger mye mindre vedlikehold. Her er oversikten. Alle de ulike terrassebordene har forskjellige egenskaper og derfor bør du velge det som passer best hos deg - også på lenger sikt.

  Alternativt kan bordene monteres med Camo kantinnfestning-system (51631440) for skjult montering.

  Terrassebord benyttes i hovedsak som terrassegulv, utvendig platting, trapper og lignende, og kan leveres i ulike dimensjoner. 28 mm tykkelse gir mindre nedbøyning enn 21 mm. Kantene på terrassebordene er avrundet. Impregneringen bidrar til at terrassebordene får økt levetid.

  Hvilken avstand terrassebordene bør legges er avhengig av hvilken spalteåpning som ønskes mellom bordene. Har bordene høy fuktighet ved levering kan bordene legges helt inntil hverandre. Er bordene tørre kan de legges med ca. 5 mm avstand. Det er anbefalt å skru terrassebordene fast. Bordene bør behandles med terrasseolje eller terrassebeis straks de er tørre. Husk også å overflatebehandle endeveden og alle kuttflater, f.eks. Impregnering for tre fra Jotun (47151118).

  13,90 per lm

  Trappefornyer

  Trappefornyer krever lite grunnarbeid og kan monteres på de fleste underlag. Trinnene limes fast på de eksisterende trinnene for å skape en helt ny overflate. Trappetrinnene leveres med integrert trappenese og du kan velge mellom tre og laminat. De kan kun monteres med lim av typen MSPolymer. MSPolymer er lim uten løsningsmiddel som herdes av luftfuktighet. Ikke bruk løsningsmiddelbasert lim da trinnene kan svulme opp og slå seg. En mal følger med hvert trinn for enkel montering og best mulig resultat.

  Disse baderomsplatene erstatter membran og fliser

  Fibo baderomsplater kommer med innebygget membran og sparer deg for tid når du skal pusse opp, eller fornye badet ditt. Platene festes direkte på stenderverk og er fem ganger raskere å montere opp. Platene kommer med 15 års garanti, som blant annet omfatter vanntetthet, og i mer enn 750 ulike varianter.

  Vakre vegger – minimal innsats!

  Ferdig malte veggplater gir et vakkert resultat på kort tid og kommer med mange ekstra fordeler. Veggplatene kan enkelt skrus direkte på eksisterende vegg kommer i flere ulike profiler, farger og teksturer. Platene er ferdig behandlet og kan enkelt males over, hvis du skulle føle behov for det. Les mer.

  Bli en bedre griller enn naboen med disse tipsene

  Maxbo gir deg seks enkle, men gode grilltips. Bruk både direkte- og indirekte varme på grillen og fyr alltid opp hele. Server rykende fersk steinovnspizza rett fra grillen, eller grill vannmelon og server som tilbehør. Alt kan grilles – fisk, kjøtt, grønnsaker, frukt. Og ikke glem å vedlikehold grillen – da varer den lenger.

  Valg av solskjerming til soverommet

  Valg av riktig solskjerming til soverommet er avgjørende for en god natts søvn. Maxbo gir deg tips til hva du bør tenke på før du foretar ditt valg. Hvor mørkt vil du ha det? Hvilke luftemuligheter har du behov for? Trenger du sikring av snorbetjening på barnerom? Når behovene er kartlagt er det enklere å gjøre et godt valg.

  Enkel oppussing – unngå dyre tabber

  Skal du male eller pusse opp leilighet eller hus? Her er tipsene for å unngå dyre oppussingstabber. Billigst er ikke alltid best, og ofte kan enkle og billige løsninger vise seg å bli dyre til syvende og sist. Skal du male glassfiberstrie, panel eller tapet? Husk at ulik maling er beregnet til ulik type bruk

  Nytt soverom på fem timer

  Å fornye soverommet er en jobb du enkelt kan fikse selv. Faktisk trenger du bare å sette av 5 timer. Mye av oppussingsjobben ligger i forberedelsene, og gjør du et grundig forarbeid blir jobben enklere og sluttresultatet bedre. Slik gjør du jobben, og dette trenger du av utstyr for å få jobben gjort.

  Få montert listverket – enkelt og effektivt

  Listing er det siste vi gjør når vi pusser opp. Vi ønsker å vise deg at listing ikke er så vanskelig som du kanskje tror, og under følger en liste over våre syv beste listetips, slik at du kan gjøre jobben selv. Et hus fungerer fint uten listverk, men vil fremstå uferdig. Og jobben er ikke så vanskelig som du tror.

  Strøsand + Salt = Sant

  SandSalt gir en omgående sklisikkerhet på glatte veier, fortau, i trapper og innkjørsler. Produktet fra Palmako kombinerer strøsand og salt i ett og samme produkt, og fungerer på samme måte som ved varmsanding. Issmeltprodukter fryser til og blir glatt igjen, mens Sandsalt gir en sandpapirlignende effekt

  Skreddersydde tepper 

  Tepper tilfører et rom tekstur og farge, i tillegg er det både støydempende og isolerer mot kulde. Tepper har ulike funksjoner og skal du finne et godt produkt bør du gjøre valg basert på bruksområde, slitestyrke og renhold.Bryt opp stilen i ethvert rom med ulike materialer, teksturer og fargekombinasjoner.

  Vennligst vent