– klart du kan

Finn din butikk

For lagerstatus og åpningstider

Handlevognen

Produkter (1)

 • Produkter
 • Pris per enhet
 • Antall
 • Enhet
 • Pris inkl. mva
  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Finn gressklipperen som passer for deg

  På jakt etter ny gressklipper? MAXBO stiller deg de viktigste spørsmålene som hjelper deg å velge riktig klipper til ditt bruk. Må du for eksempel ha en bensinklipper? Og kan gressklipperen gi fra seg litt mer lyd enn naboen er fornøyd med? Er svaret nei på begge spørsmålene, bør du kanskje gå for en robotklipper. Les mer.

  Utnytt hagen med utebod og anneks 

  Du trenger ikke mye plass for å bygge smarte løsninger i hagen! Med en utebod, et anneks eller kanskje et lysthus kan hagen bli både nyttigere og hyggeligere. Når plassen inne i huset blir for knapp, kan det å bygge ute i enkelte tilfeller være løsningen. Enten det er for å huse redskap og verktøy eller overnattingsgjester. Du kan bygge hele 50 m2 uten å søke.

  Så enkelt setter du opp en levegg!

  Leveggene fra MAXBO kommer som ferdig bygde elementer, og er enkle å sette sammen. Aldri før har utvalget av levegger vært større! Noe som gjør det enklere å finne en levegg som kan passe huset og terrassen. Her er videoen som viser hvordan du setter leveggen opp, kjapt og enkelt, i tillegg til en kort beskrivelse.

  Her er de åtte terrassebordene du bør vite om

  Terrassebord benyttes i hovedsak som terrassegulv og leveres i ulike dimensjoner. 28 mm tykkelse gir mindre nedbøyning enn 21 mm. Kantene på terrassebordene er avrundet. Terrassebord leveres normalt i fallende lengder, dvs. at lengdene varierer. Impregneringen bidrar til at terrassebord får økt levetid.

  Hvilken avstand terrassebordene legges er avhengig av hvilken åpning som ønskes mellom bordene. Har bordene høy fuktighet kan man legge bordene inntil hverandre. Er bordene tørre kan de legges med ca. 5 mm avstand. Det er anbefalt å skru terrassebordene fast. På gulv brukes treolje. Husk også å overflatebehandle endeveden


  Tips til vedlikehold:

  Forbehandling: La tørke inntil 2 mnd, avhengig av bordenes fuktinnhold ved levering og værforhold etter montering. Kobbersalter og tilsmussing fjernes ved bruk av en stiv børste. Skyll av med vann.

  Vask og rengjøring: Jotun/Harmoni Husvask, evt. lett såpevann med Zalo. Skrubb lett og skyll godt med hageslange eller høytrykkspyler påmontert terrassevasker. Terrasserens benyttes primært på tidligere behandlede bord.

  Intervaller rengjøring: Årlig, gjerne både vår og høst.

  Etterbehandling: Kuttflater bør behandles med Impex fra Jotun eller tilsvarende. Tørt treverk påføres ett strøk terrassebeis eller -olje. Overskytende olje tørkes bort med en lofri klut. Unngå påføring i sterkt solskinn, fuktig vær og ved lav temperatur (under +10°C). Følg leverandørens anbefalinger for produktet.

  Intervaller etterbehandling: Avhengig av tidligere etterbehandling, beliggenhet, soleksponering, nedbør etc. En terrasseolje har kortere varighet enn terrassebeis.

  Annet: Ønskes et værgrått preg kan Cu-impregnerte terrassegulv stå ubehandlet, men det anbefales å vaske med Jotun/Harmoni Husvask for fjerning av grønske og skitt ved behov.

  14,90 per lm
  9,90 per lm
  32,90 per lm
  259,- per stk
  De fleste velger de rimeligste, trykkimpregnerte terrassebordene – men det finnes alternativer som ser bedre ut og trenger mye mindre vedlikehold. Her er oversikten. Alle de ulike terrassebordene har forskjellige egenskaper og derfor bør du velge det som passer best hos deg - også på lenger sikt.

  Legge belegningsstein

  Skal man legge belegningsstein er det viktig å tenke grundig gjennom alle detaljer ved utformingen. Et godt planlagt og utført dekke kan fungere godt i mer enn 50 år med et beskjedent vedlikehold. Belegningsstein skal legges på tvers av kjøreretningen. Bruk snorer og legg steinene langs denne. Bruk border langs ytterkantene og juster hver 3 eller 5 rad. Kontroller med et avrettingsbord og juster med et brekkjern. Se også video nederst i saken.

  Sofagruppene som tåler norsk sommervær

  Leter du etter hagemøbler som tåler å stå ute i regnværet? De moderne sitteputene kan du tørke ved å sette dem en stund på høykant, så vannet renner ut igjen. Hemmeligheten er de porøse skumputene trukket med Textilene som slipper gjennom både luft og vann i en helt annen grad enn vanlige puter. Enkle å rengjøre er putene også. Mindre bekymring, mer avslapping!

  Så stor utebod kan du bygge uten å søke

  Her er reglene som sier hva du kan bygge i egen hage uten å søke om lov: Maks størrelse på uteboden er nå hele 50 kvadratmeter, hvis tomta er stor nok. I 2015 ble forskriften endret for å gjøre det enklere å bygge i egen hage. Men selv om du har lov til mer, husk at du fortsatt står ansvarlig for at det du bygger ikke strider mot reguleringsplaner og plan- og bygningsloven. Les mer her.

  Med riktig behandling kan du få "nytt" gulv

  Gulvolje, gulvmaling, lakk eller hardvoksolje? Er du ikke fornøyd med gulvet slik det er i dag, kan du med enkle grep gjøre store forandringer som får gulvet til å se helt nytt ut. Hvilken behandling du velger avhenger av ønsket sluttresultat og hvor ofte du behøver å etterbehandle. Les mer om de ulike behandlingene her

  Hva gir den gode grillsmaken?

  Det er fordampet kjøttsaft som gir den nydelige grillsmaken, ikke brennende kull! Mange tror at det er grillkullet som gir grillmaten den særegne smaken, dette er altså feil. Når fett og kjøttsaft drypper ned fra maten og treffer varmeelementene eller kullet, fordamper det. Og det er altså denne dampen som trekkes inn i kjøttet og gir den gode smaken.

  Her er vedlikeholdstips for grill

  Gassgrillen er lett å bruke, men krever jevnlig tilsyn. MAXBO gir deg seks enkle tips for å vedlikeholde grillen, så du kan dra den frem atter en vår. Vi vet at ingenting er kjedeligere enn å ta oppvasken, men det må gjøres. Og det gjør at det blir hyggeligere å komme tilbake til kjøkkenet ved neste måltid. Slik er det med grillen også.

  Finessene som grillelskerne vil ha

  Her er finessene som skiller de vanlige gassgrillene fra grillene i eliteserien! Og ja, det er snakk om egne sidebrennere til sausen, og rotisserispyd som roterer av seg selv. Skal du bli sommerens, nabolagets og familiens grillkonge nytter det ikke å ha en grill som trekker. Dette gir ujevn temperatur og vanskelig matlagingsforhold.

  Slik velger du riktig grill

  Hvilken grill er det beste valget for deg? Her er sjekklista for deg som vil lage god mat på uteplassen, men er usikker på om du skal velge gass, kull eller strøm. Plass, tid og matvaner er noen av faktorene som spiller inn når du skal velge riktig grill. Det sier seg selv at en som kun griller pølser ikke har samme behov som en som ønsker å grille spareribs på høykant.

  Her er grill-alternativene

  Hos MAXBO velger 8 av 10 kunder gassgrill, fordi den er kjapp og enkel. Men kull og elektrisk grill har også sine fordeler. Elektrisk grill er den enkleste og rimeligste løsningen. For ikke å snakke om den mest kompakte. Kullgrillen er klassikeren som de fleste har et forhold til, og som gir mye varme for pengene. Her er alternativene du kan velge mellom!

  Tre spørsmål til deg som vil ha høytrykksvasker

  6 490,- per stk
  På jakt etter ny høytrykksvasker, men usikker på hvilken spyler du skal velge? For å finne riktig vasker til ditt behov kan det være lurt å stille seg selv noen kjappe spørsmål. Skal du vaske stort eller lite? Og skal du bruke høytrykksvaskeren til ulike oppgaver? Vi har samlet svarene på disse og noen tilleggsspørsmål for å gjøre valget enklere for deg.

  Vennligst vent