Byggevarehus i butikk og på nett!
1

Handlevognen

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Her er de åtte terrassebordene du bør vite om

  De fleste velger de rimeligste, trykkimpregnerte terrassebordene – men det finnes alternativer som ser bedre ut og trenger mye mindre vedlikehold. Her er oversikten. Alle de ulike terrassebordene har forskjellige egenskaper og derfor bør du velge det som passer best hos deg - også på lenger sikt.

  Når kan du male huset?

  Du kan gjerne male huset i kjølig vær. Det viktigste er at du unngår fuktighet. Hvis ikke kan det oppstå råtedannelse. Bruk en fuktmåler og mål at fuktinnholdet i treet er under 18%. Sjekk malingsspannet for herdetid og anbefalt temperatur. Malingen skal rekke å bli støvtørr før den utsettes for fukt

  Hvor ofte har du lyst til å male huset?

  De beste malingene koster litt mer, men til gjengjeld øker vedlikeholdsintervallene. Maling består av bindemidler, løsemidler og fargestoffer, som til sammen gir store forskjeller i vedlikeholdsintervall. Med andre ord, en dyrere maling kan bli mer lønnsom i det lange løp. Les mer før du bestemmer deg.

  Så enkelt vedlikeholder du terrassen din!

  Et rent og velstelt terrassegulv gir deg en hyggeligere uteplass. Her ser du hvor enkelt du vedlikeholder terrassebordene.  Hva du bør gjøre av vedlikehold og hvor ofte avgjøres av type terrassebord, belastning og været der du bor. Spør MAXBO om hva som kreves av vedlikehold for terrassebordet du har valgt.

  Når er det tid for å male huset igjen?

  Hvor ofte skal du male huset? Sprekker og løs maling er tegn på at huset bør males. Ser du prikker eller skjolder på veggen er det et tegn på soppangrep, som du bør ta tak i så raskt som mulig. Men selv om husveggen trenger vedlikehold og et nytt strøk maling, betyr det ikke at du må male hele huset

  Hagemøbler: tre, rotting eller aluminium?

  Hvilke hagemøbler passer for deg? Du kan innrede uteplassen med nye møbler i rotting, aluminium eller tre. Dagens hagemøbler i fletteverk er laget av plast, som både er sterkere og krever langt mindre vedlikehold. Møbler med aluminiumsrammer er lette og dermed enkle å flytte rundt. De klassiske møblene i tre krever mer vedlikehold og stell.

  Slik får du hagegjerdet pent igjen!

  Hagegjerdet er det første gjestene dine møter. MAXBO gir deg tipsene du trenger for å fikse et slitent gjerde. Og er du lur, starter du så tidlig som mulig. Pussing og maling av klassiske tregjerder er mye enklere tidlig på våren, så du slipper høyt gress og busker som er i veien og setter seg fast i malingen.

  Finn leveggen som passer til ditt hus!

  MAXBO har ferdig bygde levegger klare til montering – i flere farger og materialer. Aldri før har utvalget av levegger vært større! Noe som gjør det enklere å finne en levegg som kan passe huset og terrassen, nesten uansett hvordan du bor. Still deg disse spørsmålene og finn leveggen som matcher ditt hus perfekt.

  La Maxbo installere din nye robotklipper!

  La Maxbo installere din nye robotgresskipper! Maxbo tilbyr tre ulike installasjonspakker avhengig av robotklipperen du har kjøpt. En robotklipper er ikke plug and play. Den krever forarbeid, og ledekabel og grensekabel må legges rundt plenen som ønskes klippet. La oss sende en montør, så kan du slappe av!

  Denne robotklipperen gir deg mest for pengene

  McCulloch ROB R600 gir deg mest gressklipper, for minst mulig penger, og ble nylig kåret til Beste budsjettkjøp. Med en robotgressklipper i hus er du sikret en perfekt plen - hver eneste dag! ROB R600 har gode klippe- og terrengegenskaper, er brukervennlig og stillegående. Les mer om testvinneren her.

  les testen her:

  Vi tilbyr montering av din robot. Les mer om dette her.

  • Arbeidsområde: 600m2
  • Ladesystem: automatisk
  • Informasjonspanel: LCD display og kontrollpanel
  • Batteritype: Li-ion
  • Typisk ladetid: 50 min
  • Typisk klippetid per lading: 65 min
  • Klippehøyde, min-maks: 20-50mm
  • Justerbar klippehøyde: Ja
  • Klippebredde: 17 cm
  • Lydtrykk: 57 dB (A)
  • Lydeffekt: 59 dB (A)
  • Pin-kode: Ja
  • Løftesensor: Ja
  • Steilesensor: Ja
  • Sløyfeledning: 150 m
  • Kabelklips: 200 stk
  • Mål lxbxh: 59x44x26 cm
  • Vekt: 7 kg
  6 490,- per stk

  Slipp lyset inn gjennom taket

  Hva med elektriske vinduer med regnsensor, som styres fra en trådløs kontrollpad? Maxbo forhandler VELUX-vinduer som gir deg denne muligheten. VELUX vinduer for flate tak gir deg dagslys akkurat der du måtte ønske det, også med flatt tak. Kan monteres i tak fra 0-15 grader (plant glass 2-15 grader).

  Lystunnel gir dagslys til mørke kroker

  VELUX lystunnel transporterer naturlig dagslys til mørke kroker i hjemmet. Røret er varmenøytralt og krever liten plass. Har du plass til en ventilasjonskanal, har du plass til en lystunnel! VELUX lystunnel kommer i to ulike varianter - en for flate tak (0-15 grder) og en for skråtak (15-60 grader).

  Hvordan velge riktig pensel?

  Der du ikke kommer til med rulle, bruker du pensel. Velg smale pensler til små flater og detaljer, og bredere pensler til større overflater. Det er også forskjell på pensler til interiørmaling og pensler til eksteriørmaling. En god pensel skal ikke miste hår, gir god finish og kan brukes flere ganger.

  Kalkmaling gir deg en unik vegg

  Lady Minerals er en kalkmaling som gir et helt unikt fargeuttrykk på veggene. Kalkmalingen kommer i 57 ulike farger og uttrykket kan fremstå både røft og industrielt, eller mykt og lunt – hvis du heller ønsker det. Uttrykket bestemmes av måten malingen påføres. Ønsker du en unik vegg? Les våre 6 tips

  Så enkelt maler du trappen inne!

  Mal trappen og skap forandring. Å male trappen er en rask, enkel og rimelig løsning. Vi gir deg åtte tips til hvordan du går frem for å få best mulig resultat. Overflaten i en trapp slites fort. Med et godt grunnarbeid sørger du for at sluttresultatet holder seg godt over tid. Les våre tips på maxbo.no

  Vennligst vent