Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Strøsand + Salt = Sant

  SandSalt gir en omgående sklisikkerhet på glatte veier, fortau, i trapper og innkjørsler. Produktet fra Palmako kombinerer strøsand og salt i ett og samme produkt, og fungerer på samme måte som ved varmsanding. Issmeltprodukter fryser til og blir glatt igjen, mens Sandsalt gir en sandpapirlignende effekt

  Elektrisk varme

  Det finnes flere typer elektrisk varme til ditt hjem. Hos MAXBO har vi et rikt utvalg av ovner. Panelovn er den vanligste varmekilden. Panelovner fungerer best når du plasserer dem under vinduet. Radiatorer kan deles opp i to typer, oljefylt og oljefrie radiatorer. Varmepumpe er den mest miljøvennlige og økonomiske oppvarmingskilden. Gulvvarme er en energieffektiv løsning som gjør at du kan senke temperaturen i hjemmet ditt med 2-3 grader grader.

  7 grep som gir deg orden hjemme

  Lei av rot i skuffer og skap? Maxbo har alt du trenger for å løse problemet! Her er 7 enkle steg du kan følge for å få en bedre og ryddigere hverdag hjemme. Det viktigste er å lokalisere kaoset, rydde unna og gi bort, før du kan få oversikt og starte prosessen med å designe din egen drømmegarderobe. Les mer her.

  Ildsted – Før du begynner

  Å ha et ildsted er veldig populært i norske hjem. Når du velger ildsted krever dette god gjennomføring og planlegging. Her gir vi deg oversikten over hva du må ta stilling til før du begynner. Det er viktig å avklare bruksområde for ildstedet. Ønsker du ildsted til oppvarming eller hygge? Dette krever forskjellig varmeeffekt. Behovet for effekt i boligen vil også avhengige av isolasjon, geografisk posisjon og hustype.

  Slik får du oversikt i boden og garasjen

  Hyller, kroker og smarte oppbevaringsbokser gir deg både orden og oversikt i boden og garasjen. Med Elfas innredningssystemer kan du enkelt organisere deg til mer plass og orden i både bod og garasje. Utnytt takhøyden, hold gulvet fritt og organiser i soner og bokser. Maxbo gir deg tipsene du trenger.

  Slik vedlikeholder du ildstedet ditt

  Jevnlig vedlikehold av ildstedet forlenger ovnens levetid, gir bedre forbrenning og forhindrer brann. I denne artikkelen har vi samlet noen få tips det kan være greit å ta med seg inn i fyringssesongen. Det er påkrevd å melde inn til brannvesenet når du monterer ildsted, eller utfører endringer. Da blir det satt opp et løp på feiing og tilsyn, noe som tilsier at feieren kommer innom minst hvert fjerde år.

  Ti gode grunner til å skaffe varmepumpe

  Ved å skaffe deg en varmepumpe vil du sannsynligvis både få et bedre inneklima og spare en del på strømutgiftene. Det finnes flere typer varmepumper, og det er viktig å sette seg inn i hvilken varmepumpe som passer for deg og boligen din. Luft til luft-varmepumpe er den som er mest kjøpt i Norge. Denne finnes i ca. 600 000 norske boliger.

  Den lille malingsguiden

  Skal du male en vegg på barnerommet? Eller lurer du på hvilken maling du bør bruke på kjøkkenet? Matt eller blank? I dag finnes det malinger spesialtilpasset de fleste rom og flater. Men før du velger maling og setter i gang er det noen ting du må avklare. Vi har derfor utarbeidet en malingsguide til hjelp.

  Hvordan velge riktig gulv?

  Når du skal legge gulv stilles det ulike krav til gulvet, avhengig av bruksområde og rom gulvet skal legges i. Har du småbarn eller husdyr? Skal gulvet ligge på kjøkken eller soverom? Ønsker du gulvvarme? Bruk tid og orienter deg godt. Her er sjekklisten du alltid bør gå gjennom før du velger.

  Gulvvarme - energieffektivt og behagelig

  Gulvvarme kan støpes ned i selve gulvet eller legges oppå. Du kan velge mellom flere løsninger. Noen bygger mer enn andre i høyden, så tenk gjennom hvilke hensyn du må ta i det aktuelle rommet. Tregulv, parkett og laminat er mer følsomme for varme enn eksempelvis fliser, og bruk av varme under slike gulv krever systemer som tar hensyn til dette. Varmefolie er en enkel og god løsning for gulvvarme som tar liten plass.

  Nå kan du velge ekstra hvite lister

  Den velkjente hvitfargen "Bomull" har vært standard på listverk i mange år. Nå ønsker flere og flere seg en enda lysere hvit, og velger den mer nøytrale "Klassisk hvit" på listverket sitt. Klassisk hvit er en ren og fin match til kjølige og dempende fargetoner. Les mer for å finne ut fargekoden du skal ta i bruk.

  Spar strøm - isolér boligen din!

  Oppvarmingsbehovet i hjemmet ditt kan halveres ved å isolere bedre. Bruk godt isolerende vinduer, installér balansert ventilasjon med varmegjennvinning og vær nøyaktig ved montering av vindtettingen, slik at du unngår luftlekasjer. Det mest grunnleggende med tanke på å spare energi er å heve isolasjonsstandarden på boligen din. Det er særlig bedre isolerte vegger og tak, bedre varmegjenvinning og reduserte luftlekkasjer som vil gi de største besparelsene.

  Mal betong rett på veggen

  Drømmer du om vegger med en røff betonglook? Hey'di BetongLook blandes med rent vann og påføres som maling rett på veggen. Malingen kan benyttes på vegger av keramiske fliser, tre, gips, puss og tegl - både inne og ute. Ett strøk er som regel nok og tørketiden er på 3 timer. Slik gjør du det

  Sett farge på listene!

  Listverket må ikke være hvitt. Listverk i samme farge som gulvet, kan det skape et rom som oppleves mer helhetlig. I tillegg er en farget gulvlist ofte mye enklere å holde ren og pen! Flere av Maxbos laminatgulv fås med gulvlister som er tilpasset fargen på gulvet. Les mer om farget listverk på maxbo.no

  Slik velger du riktig maling til ditt prosjekt

  Skal du i gang med et maleprosjekt og lurer på hvilken maling som passer best til ditt prosjekt? Ulike rom setter ulike krav til malingen. Skal du male bad må du for eksempel bruke maling som er spesielt utvikler for å avvise vann og fukt. Vi hjelper deg å velge riktig maling til ditt prosjekt. Les mer her.

  Velg riktig malerull

  Det er tre faktorer som spiller inn når du skal velge malerulle til ditt maleprosjekt. Underlaget du skal male på, størrelsen på flaten som skal males og finishen du ønsker å stå igjen med når jobben er gjort. Du får maleruller i hvit, grønn, rosa og gul, og det er luven på rullen som avgjør sluttresultatet.

  Trappefornyer

  Trappefornyer krever lite grunnarbeid og kan monteres på de fleste underlag. Trinnene limes fast på de eksisterende trinnene for å skape en helt ny overflate. Trappetrinnene leveres med integrert trappenese og du kan velge mellom tre og laminat. De kan kun monteres med lim av typen MSPolymer. MSPolymer er lim uten løsningsmiddel som herdes av luftfuktighet. Ikke bruk løsningsmiddelbasert lim da trinnene kan svulme opp og slå seg. En mal følger med hvert trinn for enkel montering og best mulig resultat.

  Disse baderomsplatene erstatter membran og fliser

  Fibo baderomsplater kommer med innebygget membran og sparer deg for tid når du skal pusse opp, eller fornye badet ditt. Platene festes direkte på stenderverk og er fem ganger raskere å montere opp. Platene kommer med 15 års garanti, som blant annet omfatter vanntetthet, og i mer enn 750 ulike varianter.

  Vakre vegger – minimal innsats!

  Ferdig malte veggplater gir et vakkert resultat på kort tid og kommer med mange ekstra fordeler. Veggplatene kan enkelt skrus direkte på eksisterende vegg kommer i flere ulike profiler, farger og teksturer. Platene er ferdig behandlet og kan enkelt males over, hvis du skulle føle behov for det. Les mer.

  Få montert listverket – enkelt og effektivt

  Listing er det siste vi gjør når vi pusser opp. Vi ønsker å vise deg at listing ikke er så vanskelig som du kanskje tror, og under følger en liste over våre syv beste listetips, slik at du kan gjøre jobben selv. Et hus fungerer fint uten listverk, men vil fremstå uferdig. Og jobben er ikke så vanskelig som du tror.

  Skreddersydde tepper 

  Tepper tilfører et rom tekstur og farge, i tillegg er det både støydempende og isolerer mot kulde. Tepper har ulike funksjoner og skal du finne et godt produkt bør du gjøre valg basert på bruksområde, slitestyrke og renhold.Bryt opp stilen i ethvert rom med ulike materialer, teksturer og fargekombinasjoner.

  Kjøpe garasje? Dette må du tenke igjennom

  Går du med tanker om å kjøpe garasje? Det er mange valg å ta når du skal bygge ny garasje. Skal du ha enkel eller dobbelgarasje? Skal den brukes til annet enn parkering av bil, bør den kanskje isoleres. Valg av materialer kan ha mye å si for garasjens levetid, og det lønner seg å tenke langsiktig. Behovene kan endres med årene.

  La Maxbo installere din nye robotklipper!

  La Maxbo installere din nye robotgresskipper! Maxbo tilbyr tre ulike installasjonspakker avhengig av robotklipperen du har kjøpt. En robotklipper er ikke plug and play. Den krever forarbeid, og ledekabel og grensekabel må legges rundt plenen som ønskes klippet. La oss sende en montør, så kan du slappe av!

  Denne robotklipperen gir deg mest for pengene

  McCulloch ROB R600 gir deg mest gressklipper, for minst mulig penger, og ble nylig kåret til Beste budsjettkjøp. Med en robotgressklipper i hus er du sikret en perfekt plen - hver eneste dag! ROB R600 har gode klippe- og terrengegenskaper, er brukervennlig og stillegående. Les mer om testvinneren her.

  Slipp lyset inn gjennom taket

  Hva med elektriske vinduer med regnsensor, som styres fra en trådløs kontrollpad? Maxbo forhandler VELUX-vinduer som gir deg denne muligheten. VELUX vinduer for flate tak gir deg dagslys akkurat der du måtte ønske det, også med flatt tak. Kan monteres i tak fra 0-15 grader (plant glass 2-15 grader).

  Vennligst vent