Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Når kan du male huset?

  Du kan gjerne male huset i kjølig vær. Det viktigste er at du unngår fuktighet. Hvis ikke kan det oppstå råtedannelse. Bruk en fuktmåler og mål at fuktinnholdet i treet er under 18%. Sjekk malingsspannet for herdetid og anbefalt temperatur. Malingen skal rekke å bli støvtørr før den utsettes for fukt

  Male huset - forberedelser

  Skal du beise eller male huset, må huset vaskes godt før du begynner med overflatebehandlingen. Forurensing og smuss fester seg på kledningen, og gir dårlig vedheft til overflateprodukter. I tillegg skaper det grobunn for sopp og alger. Slurv med rengjøringen kan gi problemer senere. Husk at regnvær er godt vaskevær! Hos Maxbo får du utstyret du trenger, og tips og råd til forberedelsene.

  Mal hele huset på halve tiden

  Med disse åtte tipsene fra Maxbo får du malejobben gjort på en brøkdel av tiden. Ved bruk av forlengerskaft, rulle, pensel, malebøtte, malefilt og forlengerben som hjelpemidler, er det fullt mulig å male en husvegg eller to på én dag. Får du hjelp av en partner, venn eller nabo går jobben dobbelt så fort.

  Her er de åtte terrassebordene du bør vite om

  De fleste velger de rimeligste, trykkimpregnerte terrassebordene – men det finnes alternativer som ser bedre ut og trenger mye mindre vedlikehold. Her er oversikten. Alle de ulike terrassebordene har forskjellige egenskaper og derfor bør du velge det som passer best hos deg - også på lenger sikt.

  Så enkelt vedlikeholder du terrassen din!

  Et rent og velstelt terrassegulv gir deg en hyggeligere uteplass. Her ser du hvor enkelt du vedlikeholder terrassebordene.  Hva du bør gjøre av vedlikehold og hvor ofte avgjøres av type terrassebord, belastning og været der du bor. Spør MAXBO om hva som kreves av vedlikehold for terrassebordet du har valgt.

  Hvilken farge skal terrassen ha?

  En terrasse skal tåle fukt, hardt vintervær, sol og UV-stråler. Terrassen er en forlengelse av huset, så velg terrassefarge som harmonerer med hovedhuset for å skape et helhetlig uterom. En god terrassebeis skal beskyttelse mot grønske og algevekst, og samtidig fremheve det naturlige uttrykket i treverket.

  Dekningsmål og skrueforbruk for terrasse

  Hvor mange løpemeter terrassebord trenger jeg, og hvor mange skruer? Når du har valgt hvilket terrassebord du vil ha, finner du dette i tabellen under. Her står det hvor mange løpemeter som kreves for å dekke et areal på 1 m2, og hvor mange skruer/klips du trenger for å feste materialet. Hos MAXBO finner du alt du trenger av materiale til terrassen, og vi hjelper deg gjerne med tips og råd.

  Få terrassen klar til utesesongen

  Å vedlikeholde terrassen er verken tidkrevende eller dyrt. Med terrasserens eller husvask, terrasseskrub og litt vann er mye gjort. Med en liten innsats før hver sesong vil du få en terrasse som holder seg pen i mange år. Maxbo gir deg tipsene til hvordan du klargjør uteplassen til sesong. Få tipsene.

  Hvordan velge riktig gulv?

  Når du skal legge gulv stilles det ulike krav til gulvet, avhengig av bruksområde og rom gulvet skal legges i. Har du småbarn eller husdyr? Skal gulvet ligge på kjøkken eller soverom? Ønsker du gulvvarme? Bruk tid og orienter deg godt. Her er sjekklisten du alltid bør gå gjennom før du velger.

  Din guide til ulike gulvtyper

  Skal du legge nytt gulv i ett eller flere rom? Hvilket rom det skal legges nytt gulv i kan være avgjørende for valg av gulv. Rom med stor belastning, slik som gangarealer og entreer egner seg ikke like godt for parkett. Mens laminat kan være et godt alternativ på grunn av gulvets slitestyrke. Les mer.

  Bygge lekehus? Skap barnas eget drømmehus!

  Å bygge lekehus er enklere enn du tror! Alt du trenger er et byggesett fra Maxbo. Lekehusene fra Maxbo leveres som byggesett, og selv de minste hagene har plass til et ekstra hus. Den mest kompakte varianten krever bare 1,6 x 1,6 meter ledig plass i hagen. Bruksanvisningen guider deg gjennom byggeprosessen. Husk å få med nødvendig tilbehør!

  Kjøpe garasje? Dette må du tenke igjennom

  Går du med tanker om å kjøpe garasje? Det er mange valg å ta når du skal bygge ny garasje. Skal du ha enkel eller dobbelgarasje? Skal den brukes til annet enn parkering av bil, bør den kanskje isoleres. Valg av materialer kan ha mye å si for garasjens levetid, og det lønner seg å tenke langsiktig. Behovene kan endres med årene.

  Finn gressklipperen som passer for deg

  På jakt etter ny gressklipper? Maxbo stiller deg de viktigste spørsmålene som hjelper deg å velge riktig klipper til ditt bruk. Må du for eksempel ha en bensinklipper? Og kan gressklipperen gi fra seg litt mer lyd enn naboen er fornøyd med? Er svaret nei på begge spørsmålene, bør du kanskje gå for en robotklipper. Les mer.

  Testvinner hos test.no 2016!

  • Solid konstruksjon i stål gjør at klipperen tåler mer
  • Automatic Drive gjør at klipperen går i takt med deg
  • Tre klippesystem
  • Egen spak for enkel omstilling mellom oppsamler og multiclip
  • Enkel hurtigrengjøring med hageslange

  Tre klippesystem; Recycler, sideutkast og oppsamling, stål klippedekk, 55 cm klippebredde, hurtigrengjøring, spake for omkobling mellomRecycler og oppsamler og selvsagt Toro*s unike Automatic Drive som gjør at klipperen automatisk holder din hastighet fra 0-6,4km/t.

  Toro Auto 55 gir et meget bra klipperesultat, samtidig som den automatiske hastighetskontrollen gjør at du bestemmer hastigheten du skal klippe i. Topphastigheten gjør at du kan klippe plenen på nesten halve tiden i forhold til de fleste konkurrenter når forholdene ligger til rette for det!

  5 112,- per stk

  Hvor høyt skal gresset være?

  Hvor ofte bør du klippe plenen? Så ofte at du holder gresset rundt fire centimeter høyt. Da får plenen mye lys og luft, slik at mosen holder seg unna. Ikke fall for fristelsen å klippe gresset for kort - resultatet kan faktisk bli mer ugress og mose. Det er med andre ord best å klippe ofte og mindre av gangen enn å klippe sjelden og ta mye av gangen.

  Robotklipperen: Vår nye bestevenn

  De nye robotklipperne gjør hagestellet til en lek og holder plenen i perfekt form, enten du er hjemme eller borte. Men det er ikke en plug-and-play. Som med det meste av vedlikehold og hagearbeid, er forarbeidet vesentlig for å få til et godt resultat. Du vil takke deg selv etterpå. Her er alt du trenger å vite før du kjøper.

  Kjøp av solskjerming – dette må du vurdere

  Lameller, plissé, persienner, screens eller rullegardin. Hos Maxbo har vi et stort utvalg av innvendig og utvendig solskjerming. For å sikre at du velger riktig solskjermingsprodukt tilpasset ditt behov bør du ta en behovsanalyse. Les våre smarte tips til hva du bør ta stilling til før du velger solskjerming.

  Forskjellen på de ulike solskjermingsproduktene

  Lamellgardiner som romdeler, enkle eller doble plisségardiner, lystette eller transparente rullegardiner. Maxbo har et stort utvalg innen ulike typer solskjermingsprodukter som du muligens har hørt om, men like fullt ikke vet alle fordelene med. Vi guider deg gjennom jungelen av solskjermingsprodukter.

  Parkett eller laminat – hva skal du velge?

  Går du med planer om å legge nytt gulv, men er usikker på om du skal velge parkett eller laminat? Det er pluss og minus med begge gulvene, og hvilket gulv du bør velge avhenger av bruksområde og hvor mye slitasje det skal tåle. Dette er de viktigste forskjellene og fem spørsmål du bør stille deg før du velger.

  Bli proff på plater!

  Er du lei av å sparkle, pusse og grunne for å få en rett og fin vegg? Velg spon- eller MDF-plater i steden! Da slipper du unødvendig forarbeid og jobben med å fornye overflatene går raskere. Les Maxbos guide for å bli bedre kjent med Walls2Paint, Walls4You, Huntonit og MDF, så du velger riktig plateprodukt.

  Bli ekspert på hyttas gasskomfyr

  Å ha gasskomfyr på hytta hvor det er begrenset tilgang til strøm er ikke uvanlig. Men å lage mat på en gasskomfyr er for mange uvant. Med litt trening og gode råd fra Maxbo kan du raskt bli en ekspert! Tenk på gasskomfyren som en helt vanlig komfyr hvor platetoppen er gass og ikke strøm. Lær mer her.

  Årets terrassetrender

  Bli inspirert av årets terrassetrender. Cu-imp er fortsatt Norges mest solgte terrassebord, men vedlikeholdsfrie terrassebord skyter til værs. Skal du bygge terrasse, platting eller har en balkong du ønsker nytt gulv på? Maxbo gir deg tips til hvilke terrassebord vi mener blir de mest populære i år.

  Slik lager du dine egne blomsterkasser

  Se video trinn for trinn hvordan du støper eller snekrer din hjemmelagde blomsterkasse. Å lage en DIY-blomsterkasse av betong eller restematerialer setter et personlig preg på uteplassen. Og du får kassen i akkurat den størrelsen du selv ønsker. Bruk gjør det selv-betongen Hobbi'it fra Hey'di, og det er kun fantasien som setter grenser.
  369,- per spa

  Slik får du best resultat på gass- og kullgrill

  Gassgrill eller kullgrill – hva gir best grillresultat? Hva slags grill du skal kjøpe kommer i stor grad an på livssituasjonen din. Gassgrillen passer perfekt dersom du har en hektisk hverdag, mens kullgrillen er det rette valget for deg som skjuler en feinschmecker. Uavhengig av grill bør du benytte både direkte- og indirekte varme når du lager maten.

  Bli en bedre griller enn naboen med disse tipsene

  Maxbo gir deg seks enkle, men gode grilltips. Bruk både direkte- og indirekte varme på grillen og fyr alltid opp hele. Server rykende fersk steinovnspizza rett fra grillen, eller grill vannmelon og server som tilbehør. Alt kan grilles – fisk, kjøtt, grønnsaker, frukt. Og ikke glem å vedlikehold grillen – da varer den lenger.

  Vennligst vent