Byggevarehus i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  7 grep som gir deg orden hjemme

  Lei av rot i skuffer og skap? Maxbo har alt du trenger for å løse problemet! Her er 7 enkle steg du kan følge for å få en bedre og ryddigere hverdag hjemme. Det viktigste er å lokalisere kaoset, rydde unna og gi bort, før du kan få oversikt og starte prosessen med å designe din egen drømmegarderobe. Les mer her.

  Denne er perfekt for små rom!

  Trodde du at entréen din er for trang til garderobeskap? Elfa har det kompakte hyllesystemet du ønsker deg! Med en dybde på bare 30 centimenter passer denne garderoben inn overalt. Med smarte detaljer får du mye mer lagringsplass enn du tror. Hyllesystemet kan fint dekkes med skyvedører fra Elfa. Les mer.

  Slik får du oversikt i boden og garasjen

  Hyller, kroker og smarte oppbevaringsbokser gir deg både orden og oversikt i boden og garasjen. Med Elfas innredningssystemer kan du enkelt organisere deg til mer plass og orden i både bod og garasje. Utnytt takhøyden, hold gulvet fritt og organiser i soner og bokser. Maxbo gir deg tipsene du trenger.

  Slik velger du riktig maling til ditt prosjekt

  Skal du i gang med et maleprosjekt og lurer på hvilken maling som passer best til ditt prosjekt? Ulike rom setter ulike krav til malingen. Skal du male bad må du for eksempel bruke maling som er spesielt utvikler for å avvise vann og fukt. Vi hjelper deg å velge riktig maling til ditt prosjekt. Les mer her.

  Velg riktig malerull

  Det er tre faktorer som spiller inn når du skal velge malerulle til ditt maleprosjekt. Underlaget du skal male på, størrelsen på flaten som skal males og finishen du ønsker å stå igjen med når jobben er gjort. Du får maleruller i hvit, grønn, rosa og gul, og det er luven på rullen som avgjør sluttresultatet.

  Så stor utebod kan du bygge uten å søke

  Her er reglene som sier hva du kan bygge i egen hage uten å søke om lov: Maks størrelse på uteboden er nå hele 50 kvadratmeter, hvis tomta er stor nok. Forskriften ble endret for å gjøre det enklere å bygge garasje, småbygg og uthus på egen tomt. Men selv om du har lov til mer, husk at du fortsatt står ansvarlig for at det du bygger ikke strider mot reguleringsplaner og plan- og bygningsloven. Les mer her.

  Slik gir du uteboden et solid fundament

  Skal du sette opp en ny utebod fra et byggesett, må du sørge for at den står tørt, stødig og helt i vater. Klikk her for å se hvordan du lager et godt fundament. Alle uteboder og hytter leveres ubehandlet og uten takbelegg og fundament. Grunning, beis, takshingel og lecablokker må kjøpes i tillegg.

  Her er de åtte terrassebordene du bør vite om

  De fleste velger de rimeligste, trykkimpregnerte terrassebordene – men det finnes alternativer som ser bedre ut og trenger mye mindre vedlikehold. Her er oversikten. Alle de ulike terrassebordene har forskjellige egenskaper og derfor bør du velge det som passer best hos deg - også på lenger sikt.

  Når kan du male huset?

  Du kan gjerne male huset i kjølig vær. Det viktigste er at du unngår fuktighet. Hvis ikke kan det oppstå råtedannelse. Bruk en fuktmåler og mål at fuktinnholdet i treet er under 18%. Sjekk malingsspannet for herdetid og anbefalt temperatur. Malingen skal rekke å bli støvtørr før den utsettes for fukt

  Hvor ofte har du lyst til å male huset?

  De beste malingene koster litt mer, men til gjengjeld øker vedlikeholdsintervallene. Maling består av bindemidler, løsemidler og fargestoffer, som til sammen gir store forskjeller i vedlikeholdsintervall. Med andre ord, en dyrere maling kan bli mer lønnsom i det lange løp. Les mer før du bestemmer deg.

  Så enkelt vedlikeholder du terrassen din!

  Et rent og velstelt terrassegulv gir deg en hyggeligere uteplass. Her ser du hvor enkelt du vedlikeholder terrassebordene.  Hva du bør gjøre av vedlikehold og hvor ofte avgjøres av type terrassebord, belastning og været der du bor. Spør MAXBO om hva som kreves av vedlikehold for terrassebordet du har valgt.

  Når er det tid for å male huset igjen?

  Hvor ofte skal du male huset? Sprekker og løs maling er tegn på at huset bør males. Ser du prikker eller skjolder på veggen er det et tegn på soppangrep, som du bør ta tak i så raskt som mulig. Men selv om husveggen trenger vedlikehold og et nytt strøk maling, betyr det ikke at du må male hele huset

  La Maxbo installere din nye robotklipper!

  La Maxbo installere din nye robotgresskipper! Maxbo tilbyr tre ulike installasjonspakker avhengig av robotklipperen du har kjøpt. En robotklipper er ikke plug and play. Den krever forarbeid, og ledekabel og grensekabel må legges rundt plenen som ønskes klippet. La oss sende en montør, så kan du slappe av!

  Denne robotklipperen gir deg mest for pengene

  McCulloch ROB R600 gir deg mest gressklipper, for minst mulig penger, og ble nylig kåret til Beste budsjettkjøp. Med en robotgressklipper i hus er du sikret en perfekt plen - hver eneste dag! ROB R600 har gode klippe- og terrengegenskaper, er brukervennlig og stillegående. Les mer om testvinneren her.

  les testen her:

  Vi tilbyr montering av din robot. Les mer om dette her.

  • Arbeidsområde: 600m2
  • Ladesystem: automatisk
  • Informasjonspanel: LCD display og kontrollpanel
  • Batteritype: Li-ion
  • Typisk ladetid: 50 min
  • Typisk klippetid per lading: 65 min
  • Klippehøyde, min-maks: 20-50mm
  • Justerbar klippehøyde: Ja
  • Klippebredde: 17 cm
  • Lydtrykk: 57 dB (A)
  • Lydeffekt: 59 dB (A)
  • Pin-kode: Ja
  • Løftesensor: Ja
  • Steilesensor: Ja
  • Sløyfeledning: 150 m
  • Kabelklips: 200 stk
  • Mål lxbxh: 59x44x26 cm
  • Vekt: 7 kg
  7 990,- per stk

  Slipp lyset inn gjennom taket

  Hva med elektriske vinduer med regnsensor, som styres fra en trådløs kontrollpad? Maxbo forhandler VELUX-vinduer som gir deg denne muligheten. VELUX vinduer for flate tak gir deg dagslys akkurat der du måtte ønske det, også med flatt tak. Kan monteres i tak fra 0-15 grader (plant glass 2-15 grader).

  Lystunnel gir dagslys til mørke kroker

  VELUX lystunnel transporterer naturlig dagslys til mørke kroker i hjemmet. Røret er varmenøytralt og krever liten plass. Har du plass til en ventilasjonskanal, har du plass til en lystunnel! VELUX lystunnel kommer i to ulike varianter - en for flate tak (0-15 grder) og en for skråtak (15-60 grader).

  Hvordan velge riktig pensel?

  Der du ikke kommer til med rulle, bruker du pensel. Velg smale pensler til små flater og detaljer, og bredere pensler til større overflater. Det er også forskjell på pensler til interiørmaling og pensler til eksteriørmaling. En god pensel skal ikke miste hår, gir god finish og kan brukes flere ganger.

  Kalkmaling gir deg en unik vegg

  Lady Minerals er en kalkmaling som gir et helt unikt fargeuttrykk på veggene. Kalkmalingen kommer i 57 ulike farger og uttrykket kan fremstå både røft og industrielt, eller mykt og lunt – hvis du heller ønsker det. Uttrykket bestemmes av måten malingen påføres. Ønsker du en unik vegg? Les våre 6 tips

  Så enkelt maler du trappen inne!

  Mal trappen og skap forandring. Å male trappen er en rask, enkel og rimelig løsning. Vi gir deg åtte tips til hvordan du går frem for å få best mulig resultat. Overflaten i en trapp slites fort. Med et godt grunnarbeid sørger du for at sluttresultatet holder seg godt over tid. Les våre tips på maxbo.no

  Vennligst vent