Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Årets fargekart er her!

  Fargekartet, 2020 Colour Design by LADY, byr på 12 helt nye LADY-farger – nydelig avstemt med 8 tidløse nyanser. Fargene, preget av rødt, blått, grønt og gult i dype, dempede og gylne nyanser – er designet for å uttrykke en optimistisk fremtidsro. Fargene gir et utall harmoniske kombinasjonsmuligheter.

  Ofte stilte spørsmål om gulv

  Laminat eller parkett? Fuktsperre eller ikke? Kan jeg ha gulvvarme? Å legge gulv er ikke så vanskelig. Men det kan dukke opp spørsmål underveis i både planleggingen og selve gulvleggingen. Vi har samlet svar på vanlige spørsmål som ofte blir stilt i sammenheng med at man skal legge eller gå til innkjøp av nytt gulv.

  Enkel oppussing – unngå dyre tabber

  Skal du male eller pusse opp leilighet eller hus? Her er tipsene for å unngå dyre oppussingstabber. Billigst er ikke alltid best, og ofte kan enkle og billige løsninger vise seg å bli dyre til syvende og sist. Skal du male glassfiberstrie, panel eller tapet? Husk at ulik maling er beregnet til ulik type bruk

  Skal du velge 1-stav, 2-stavs eller 3-stavsgulv?

  Skal du legge nytt gulv, men er usikker på om du skal velge 1-stav, 2-stavs eller 3-stavs gulvbord? I et 1-stavgulv er hele trestykket av tømmeret utvunnet, mens 2- og 3-stavsgulv består av flere staver satt sammen for å få et unikt spill i hver enkelt planke. Antall staver i et gulvbord påvirker romopplevelsen.

  Nytt soverom på fem timer

  Å fornye soverommet er en jobb du enkelt kan fikse selv. Faktisk trenger du bare å sette av 5 timer. Mye av oppussingsjobben ligger i forberedelsene, og gjør du et grundig forarbeid blir jobben enklere og sluttresultatet bedre. Slik gjør du jobben, og dette trenger du av utstyr for å få jobben gjort.

  Slik velger du riktig maling til ditt prosjekt

  Skal du i gang med et maleprosjekt og lurer på hvilken maling som passer best til ditt prosjekt? Ulike rom setter ulike krav til malingen. Skal du male bad må du for eksempel bruke maling som er spesielt utvikler for å avvise vann og fukt. Vi hjelper deg å velge riktig maling til ditt prosjekt. Les mer her.

  Parkett eller laminat – hva skal du velge?

  Går du med planer om å legge nytt gulv, men er usikker på om du skal velge parkett eller laminat? Det er pluss og minus med begge gulvene, og hvilket gulv du bør velge avhenger av bruksområde og hvor mye slitasje det skal tåle. Dette er de viktigste forskjellene og fem spørsmål du bør stille deg før du velger.

  Hvilken retning skal gulvet legges?

  Gulvets leggeretning har en større betydning enn du skulle tro. Vertikalt, horisontalt, diagonalt eller på et eksisterende gulv? Gulvets leggeretning er med på å påvirke romfølelsen. For at gulvet skal harmonere mest mulig med rommet det skal ligge i, finnes det noen grunnregler det kan være greit å vite om.

  Ildsted – Før du begynner

  Å ha et ildsted er veldig populært i norske hjem. Når du velger ildsted krever dette god gjennomføring og planlegging. Her gir vi deg oversikten over hva du må ta stilling til før du begynner. Det er viktig å avklare bruksområde for ildstedet. Ønsker du ildsted til oppvarming eller hygge? Dette krever forskjellig varmeeffekt. Behovet for effekt i boligen vil også avhengige av isolasjon, geografisk posisjon og hustype.

  Slik velger du riktig varmepumpe

  Skal du kjøpe varmepumpe for første gang er det viktig at du finner en som passer for boligen din. Her er noen raske tips fra eksperten. Det finnes flere typer varmepumper, og det er viktig å sette seg inn i hvilken varmepumpe som passer for deg og boligen din. Luft til luft-varmepumpe er den som er mest kjøpt i Norge. Denne finnes i ca. 600 000 norske boliger. Du kan lese mer om de andre varmepumpetypene på varmepumpeinfo.no.

  Kjøpe garasje? Dette må du tenke igjennom

  Går du med tanker om å kjøpe garasje? Det er mange valg å ta når du skal bygge ny garasje. Skal du ha enkel eller dobbelgarasje? Skal den brukes til annet enn parkering av bil, bør den kanskje isoleres. Valg av materialer kan ha mye å si for garasjens levetid, og det lønner seg å tenke langsiktig. Behovene kan endres med årene.

  Bygge lekehus? Skap barnas eget drømmehus!

  Å bygge lekehus er enklere enn du tror! Alt du trenger er et byggesett fra Maxbo. Lekehusene fra Maxbo leveres som byggesett, og selv de minste hagene har plass til et ekstra hus. Den mest kompakte varianten krever bare 1,6 x 1,6 meter ledig plass i hagen. Bruksanvisningen guider deg gjennom byggeprosessen. Husk å få med nødvendig tilbehør!

  Slik får du oversikt i boden og garasjen

  Hyller, kroker og smarte oppbevaringsbokser gir deg både orden og oversikt i boden og garasjen. Med Elfas innredningssystemer kan du enkelt organisere deg til mer plass og orden i både bod og garasje. Utnytt takhøyden, hold gulvet fritt og organiser i soner og bokser. Maxbo gir deg tipsene du trenger.

  Slik bygger du Maxbos lekelastebil!

  Oppskrift på Maxbo lekelastebil. Hvem har sagt at gjenbruk er kjedelig? Se så kul Maxbos lekelastebil ble – bygget av kapp og overskuddsmaterialer! Nå kan du bygge din helt egne. Dette er en flott familieaktivitet på hytta, i ferier eller en helg. Og det bidrar til gjenbruk og setter fokus på bærekraft og miljø på samme tid.

  Slik finner du farger som harmonerer

  Enten du ønsker fager som går ton-i-ton, eller en mer kontrastrik fargepalett, er det viktig å velge kombinasjoner som harmonerer. Maxbo gir deg tips til hvordan du finner farger som ikke bare harmonerer med hverandre, men også med gulv og annet interiør. Bruk av fargekart i prosessen er et godt tips!

  Herdet tregulv for ekstra slitestyrke!

  Har du husdyr eller små barn? Et herdet tregulv har en enestående slitestyrke og egner seg for alle husets rom. Gulvet, med brede planker, er produsert med en patentert teknikk (Woodura) som gjør overflaten flere ganger sterkere enn andre tregulv, samtidig som den ekte trefølelsen i gulvet bevares.

  Bærekraftige gulv

  Bærekraftig produksjon er viktigere enn noen gang, og Maxbos gulvleverandører Tarkett, Kährs og BerryAlloc® har en økt bevissthet knyttet til produksjon og utvikling av sine gulvprodukter. Bl.a. benyttes det kun bærekraftige forvaltede skoger til produksjon og material- og energiforbruket optimaliseres i alle ledd.

  Lakkert, oljet eller hardvoksoljet overflate?

  Overflatebehandlingen på et gulv påvirker både utseendet, parkettens egenskaper og behov for vedlikehold. Lakkert overflate er slitesterk, oljet overflate gir et naturlig uttrykk, hardvoksoljet gulv etterlater en silkematt overflate, børstet gulv fremhever strukturen og faset gulvbord forsterker trefølelsen.

  Bli proff på plater!

  Er du lei av å sparkle, pusse og grunne for å få en rett og fin vegg? Velg spon- eller MDF-plater i steden! Da slipper du unødvendig forarbeid og jobben med å fornye overflatene går raskere. Les Maxbos guide for å bli bedre kjent med Walls2Paint, Walls4You, Huntonit og MDF, så du velger riktig plateprodukt.

  Bli ekspert på hyttas gasskomfyr

  Å ha gasskomfyr på hytta hvor det er begrenset tilgang til strøm er ikke uvanlig. Men å lage mat på en gasskomfyr er for mange uvant. Med litt trening og gode råd fra Maxbo kan du raskt bli en ekspert! Tenk på gasskomfyren som en helt vanlig komfyr hvor platetoppen er gass og ikke strøm. Lær mer her.

  Vennligst vent