Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Slik får du best resultat på gass- og kullgrill

  Gassgrill eller kullgrill – hva gir best grillresultat? Hva slags grill du skal kjøpe kommer i stor grad an på livssituasjonen din. Gassgrillen passer perfekt dersom du har en hektisk hverdag, mens kullgrillen er det rette valget for deg som skjuler en feinschmecker. Uavhengig av grill bør du benytte både direkte- og indirekte varme når du lager maten.

  Bli en bedre griller enn naboen med disse tipsene

  Maxbo gir deg seks enkle, men gode grilltips. Bruk både direkte- og indirekte varme på grillen og fyr alltid opp hele. Server rykende fersk steinovnspizza rett fra grillen, eller grill vannmelon og server som tilbehør. Alt kan grilles – fisk, kjøtt, grønnsaker, frukt. Og ikke glem å vedlikehold grillen – da varer den lenger.

  Hva gir den gode grillsmaken?

  Det er fordampet kjøttsaft som gir den nydelige grillsmaken, ikke brennende kull! Mange tror at det er grillkullet som gir grillmaten den særegne smaken, dette er altså feil. Når fett og kjøttsaft drypper ned fra maten og treffer varmeelementene eller kullet, fordamper det. Og det er altså denne dampen som trekkes inn i kjøttet og gir den gode smaken.

  Her er vedlikeholdstips for grill

  Gassgrillen er lett å bruke, men krever jevnlig tilsyn. MAXBO gir deg seks enkle tips for å vedlikeholde grillen, så du kan dra den frem atter en vår. Vi vet at ingenting er kjedeligere enn å ta oppvasken, men det må gjøres. Og det gjør at det blir hyggeligere å komme tilbake til kjøkkenet ved neste måltid. Slik er det med grillen også.

  Finessene som grillelskerne vil ha

  Med riktig grillutstyr kan du øke matopplevelsen og imponere både venner og familie. Her er finessene som skiller den vanlige grilleren fra de hardbarka grillentusiastene! Utvid ditt grillrepertoar med pizzasten, fajitapanne, grillplanke, wok og kyllingrør. De beste og dyreste grillene kommer også med egne sidebrennere til sausen, og rotisserispyd som roterer av seg selv. Skal du bli sommerens, nabolagets og familiens grillkonge må du heve nivået nå!

  Slik velger du riktig grill

  Hvilken grill er det beste valget for deg? Her er sjekklista for deg som vil lage god mat på uteplassen, men er usikker på om du skal velge gass, kull eller strøm. Plass, tid og matvaner er noen av faktorene som spiller inn når du skal velge riktig grill. Det sier seg selv at en som kun griller pølser ikke har samme behov som en som ønsker å grille spareribs på høykant.

  Her er grill-alternativene

  Hos Maxbo velger 8 av 10 kunder gassgrill, fordi den er kjapp og enkel. Men kull og elektrisk grill har også sine fordeler. Elektrisk grill er den enkleste og rimeligste løsningen. For ikke å snakke om den mest kompakte. Kullgrillen er klassikeren som de fleste har et forhold til, og som gir mye varme for pengene. Her er alternativene du kan velge mellom!

  Vennligst vent