Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Hva gir den gode grillsmaken?

  Det er fordampet kjøttsaft som gir den nydelige grillsmaken, ikke brennende kull! Mange tror at det er grillkullet som gir grillmaten den særegne smaken, dette er altså feil. Når fett og kjøttsaft drypper ned fra maten og treffer varmeelementene eller kullet, fordamper det. Og det er altså denne dampen som trekkes inn i kjøttet og gir den gode smaken.

  Her er vedlikeholdstips for grill

  Gassgrillen er lett å bruke, men krever jevnlig tilsyn. MAXBO gir deg seks enkle tips for å vedlikeholde grillen, så du kan dra den frem atter en vår. Vi vet at ingenting er kjedeligere enn å ta oppvasken, men det må gjøres. Og det gjør at det blir hyggeligere å komme tilbake til kjøkkenet ved neste måltid. Slik er det med grillen også.

  Finessene som grillelskerne vil ha

  Her er finessene som skiller de vanlige gassgrillene fra grillene i eliteserien! Og ja, det er snakk om egne sidebrennere til sausen, og rotisserispyd som roterer av seg selv. Skal du bli sommerens, nabolagets og familiens grillkonge nytter det ikke å ha en grill som trekker. Dette gir ujevn temperatur og vanskelig matlagingsforhold.

  Slik velger du riktig grill

  Hvilken grill er det beste valget for deg? Her er sjekklista for deg som vil lage god mat på uteplassen, men er usikker på om du skal velge gass, kull eller strøm. Plass, tid og matvaner er noen av faktorene som spiller inn når du skal velge riktig grill. Det sier seg selv at en som kun griller pølser ikke har samme behov som en som ønsker å grille spareribs på høykant.

  Her er grill-alternativene

  Hos MAXBO velger 8 av 10 kunder gassgrill, fordi den er kjapp og enkel. Men kull og elektrisk grill har også sine fordeler. Elektrisk grill er den enkleste og rimeligste løsningen. For ikke å snakke om den mest kompakte. Kullgrillen er klassikeren som de fleste har et forhold til, og som gir mye varme for pengene. Her er alternativene du kan velge mellom!

  Vennligst vent