Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Slik gir du uteboden et solid fundament

  Skal du sette opp en ny utebod fra et byggesett, må du sørge for at den står tørt, stødig og helt i vater. Klikk her for å se hvordan du lager et godt fundament. Alle uteboder og hytter leveres ubehandlet og uten takbelegg og fundament. Grunning, beis, takshingel og lecablokker må kjøpes i tillegg.

  Så stor utebod kan du bygge uten å søke

  Her er reglene som sier hva du kan bygge i egen hage uten å søke om lov: Maks størrelse på uteboden er nå hele 50 kvadratmeter, hvis tomta er stor nok. Forskriften ble endret for å gjøre det enklere å bygge garasje, småbygg og uthus på egen tomt. Men selv om du har lov til mer, husk at du fortsatt står ansvarlig for at det du bygger ikke strider mot reguleringsplaner og plan- og bygningsloven. Les mer her.

  Fem tips til deg som skal bygge utebod

  Maxbo har et stort utvalg av redskapsboder og uteboder. Her er fem tips du bør sjekke ut før du kjøper et av våre ferdige byggesett. Visste du for eksempel at med smart innredning får du plass til mer enn du tror? Og at selv den dyreste boden eller lekehuset forfaller uten vedlikehold? Spør ditt lokale varehus om nødvendig tilbehør, så du er sikker på å få med det som trengs.  

  Utnytt hagen med utebod og anneks 

  Du trenger ikke mye plass for å bygge smarte løsninger i hagen! Med en utebod, et anneks eller kanskje et lysthus kan hagen bli både nyttigere og hyggeligere. Når plassen inne i huset blir for knapp, kan det å bygge ute i enkelte tilfeller være løsningen. Enten det er for å huse redskap og verktøy eller overnattingsgjester. Du kan bygge hele 50 m2 uten å søke.

  Bygge anneks

  Det å bygge et frittstående anneks kan være et godt alternativ til å utvide huset eller hytta når du trenger mer plass. Før du bygger anneks, bør du sette deg inn i hvilke regler som gjelder der du bor. MAXBO tilbyr prefabrikkerte anneks du enkelt kan montere selv. Du kan velge mellom anneks som skal laftes eller bygges av elementer, men elementer er enklest og raskest å sette opp.

  Vennligst vent