1

Handlevognen

Produkter (1)

 • Produkter
 • Pris per enhet
 • Antall
 • Enhet
 • Pris inkl. mva
  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Bygge terrasse

  Skal du bygge terrasse finnes det utallige gode og kreative løsninger og flere typer materialer du kan velge mellom.

  Før du setter i gang med byggingen kan det være lurt å stille seg selv noen spørsmål? Hva skal terrassen brukes til? Hvor er det hensiktsmessig å plassere den? Og hvor mye vedlikehold er du villig til å utføre? Dette vil ha mye å si for hva slags terrasse du skal bygge, og hvilke terrassebord du skal velge.

  Bygg selv

  Å bygge selv er noe de fleste nevenyttige kan gjøre på egenhånd, det viktige er grundig planlegging. Ta hensyn til plassering med tanke på sol, skygge og terreng. Det kan være lurt å kjenne tomta og solforholdene før du bestemmer deg for plassering.

   

  Skal du bygge hus fra grunnen, er det lurt å planlegge terrassen samtidig. En terrasse eller platting er et investeringsprosjekt og kan anvendes store deler av året. Er du smart og bygger overbygg eller setter opp glassvegger, kan den brukes hele året.

   

  Les også: Hvor mange løpemeter terrassebord og skruer trenger jeg? 

   

  Materialer og vedlikehold

  For at terrassen skal stå i mange år bør dragere, bjelker, stendere, lekter, topprekke og terrassebord være i trykkimpregnert tre eller et annet holdbart materiale. Spiker, skruer og beslag må være beskyttet mot rust.

   

  MAXBO anbefaler å skru terrassebordene fast, da dette gir best resultat. I denne filmen kan du se ulike metoder for å skjule terrasseskruen

   

  Les også: Hvor mange løpemeter terrassebord og skruer trenger jeg?

   

  Slik bygger du platting:

  Vennligst vent