– klart du kan

Finn din butikk

For lagerstatus og åpningstider

Handlevognen

Produkter (1)

 • Produkter
 • Pris per enhet
 • Antall
 • Enhet
 • Pris inkl. mva
  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Laminatgulv

  Laminat tåler det meste. Gulvet består av flere lag med trefiberplater som er presset sammen, med en overflate i laminat. Det gjør gulvet veldig slitesterkt. Laminat kan etterligne stein, eik, metall og furu. Du får kjøpt laminatgulv som etterligninger parkett. Etterligningene er så gode at det er vanskelig å skille for et utrent øye. Laminatgulv er heller ikke kaldt å gå på, slik man opplevde før.

   

  Les også: Gulvvarme er en energieffektiv og behagelig oppvarmingsløsning for ditt hjem

   

  Ulike typer laminatgulv har forskjellige kvaliteter. De er i all hovedsak delt opp i to typer. Den første typen laminat er et direktelaminert gulv. På direktelaminert gulv er et relativt slitesterkt dekorpapir presset oppå kjernen. Den andre typen laminatgulv er trykklaminat. Trykklaminat er et meget solid gulv som tåler kraftige slag og støt.

   

  Laminatgulv er veldig enkelt å montere. Moderne laminatgulv er utstyrt med et låssystem man bare klikker sammen. Dette gjør at du slipper å flytte møblementet ut når du monterer gulvet. Du kan også få laminatgulv med ferdig monterte lyddempende underlag.

   

  Les ogsåUnderlaget må gjøres klart før du legger nytt gulv 

   

  En fordel med laminatgulv er at det tåler gulvvarme bedre enn tre- og parkettgulv. Rengjøring er veldig enkelt. Du skal ikke bruke mye vann og ofte er det tilstrekkelig å bruke en tørrmopp for rengjøring. Det anbefales å bruke syntetisk vaskemiddel.

   

  Laminatgulv er et godt valg hvis man trenger et gulv som tåler det meste og som er lett å rengjøre og vedlikeholde. Hvis du velger trykklaminat har du et gulv som vil tåle hard bruk over mange år.

   

  Les også: For å ivareta gulvet er det viktig å bruke riktig rengjøringsmiddel.

   

  Les mer her:

  berryalloc.no

  Laminatgulv Harmoni Eik Elegant 8mm

  139,16 per m2

  Laminatgulv Harmoni Reykjavik Oak 8mm

  139,19 per m2

  Laminatgulv Harmoni Chateaux Oak 8mm

  139,16 per m2

  Laminatgulv Harmoni Flaxen Oak 8mm

  139,19 per m2

  Vennligst vent