Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Robotklipperen: Vår nye bestevenn

  La roboten gjøre den kjedelige jobben, så får du tid til det du liker! Her er noen av fordelene – og noen utfordringer du bør se opp for.

   

  Drømmer du om å slippe tidkrevende hagearbeid? Du er ikke alene. Flere og flere nordmenn skaffer seg en robotgressklipper, og salget av denne type klippere dobles nesten hvert år. Folk vil at ting skal gå fortere enn tidligere, og her spiller roboten en stor rolle. 

   

  Etterspørselen har også mye å si for prisnivået. For bare få år siden måtte du ut med rundt 20 000 kroner for en god robotklipper. I dag får du mye robot for rundt 8000 kroner. 

   

  Å spare tid som du kan bruke på andre ting, er bare én av flere fordeler ved kjøp av en robotgressklipper.

  Hold plenen sunn

  Robotklipperen gir plenen næring i form av finhakket gress, mens riktig lengde holder plenen luftig og passe tørr. Slik unngår du mosedannelse, som ofte skyldes for langt gress og tett plen.

   

  Les også: Dette er den ideelle lengden på gresset

  Ta deg fri

  Dette er den opplagte fordelen. Tiden din er verdifull, og med robotgressklipper kan du nyte den i hagen med en god bok eller lek med ungene, plenen er alltid nyklippet uansett.

  Hjem til pen plen

  Alle som vet hvordan det føles å komme hjem fra ferie eller langtur til en overgrodd plen, vet hvor behagelig det er å ha noen som jobber jevnt og trutt, enten du er hjemme eller ikke. Hytteeiere som er vant til å reise på hytta én gang i uken i sommerhalvåret for å klippe gress, vil også kunne ha stor glede av en selvgående klipper.

   

  Les osgå: La Maxbo innstallere din nye robotgressklipper 

  Diskret hjelp

  Robotklipperne er batteridrevne og stillegående, og kan programmeres til å arbeide når du ikke er der – som grytidlig på morgenen eller i arbeidstiden. Du ser bare resultatet.

  Klipper etter behov

  Har du et skyggefullt parti bak garasjen, der gresset vokser litt saktere? Eller et sted der det gror noe voldsomt? Du kan dele inn hagen i ulike soner, og be roboten klippe dem oftere eller sjeldnere etter behov.

  Enkel i bruk

  De nye robotklipperne er blitt enda enklere å bruke og programmere, og de fineste modellene kan også fjernstyres via en app på telefonen. Slik har du alltid full oversikt, selv om du ikke er hjemme. Å programmere roboten til å klippe på tidspunkt og områder som du selv ønsker er kun en engangsjobb.

  Tyverisikker

  Det er riktignok enkelt å stjele en robotklipper, men det vil ha lite for seg for tyven. Når klipperen løftes fra bakken sitter det en bryter under som automatisk slår klipperen av. For å slå den på igjen er du nødt til å ha en pin-kode. Har du ikke denne koden, vil klipperen forbli ute av drift.

  Et utvalg av våre robotklippere:

  Robotklipper McCulloch Rob s400

  Før 8 590,- 6 990,- per stk

  Robotklipper smart sileno city 500 robotgressklipper for urbane hager

  9 990,- per stk

  Robotklipper sileno life 750 smart

  12 990,- per stk

  Robotklipper sileno life 1250 smart optimal for hager på opptil 1250m2

  16 790,- per stk

   

   

   

  Men er robotklipper noe for deg? Her er det du bør vite før du bestemmer deg:

   

  Selv om en robotgressklipper kan tilpasses det meste, så er det noen steder den egner seg bedre enn andre. Har du en plen med veldig krapp stigning og mye bakker og berg vil roboten slite med å komme seg frem. Heller ikke for mye busker, trær eller steiner er veldig fordelaktig.

  Krever forarbeid

  Robotklipperen er ikke plug-and-play. Du må legge ned én lang og sammenhengende grensekabel rundt hele området som skal klippes. Slurver du her, gjør roboten en dårligere jobb. Tar du tiden som trengs, vil du takke deg selv etterpå. Du kan enten feste kabelen i gressplenen med små plugger, eller grave den ned. Det siste er helt klart det beste, men absolutt ikke nødvendig.

  Krever nøyaktighet

  Har du gamle stubber, mye buskas eller flere små trær i hagen? Husk at alle hindringer må markeres med grensekabelen rundt seg, slik at roboten ikke kræsjer i dem. Husk også at kabelen må være sammenhengende, og legges både fram og tilbake til hvert eneste hinder før den fortsetter langs yttergrensen.

  Krever jevn plen

  Robotklipperen trenger noenlunde jevnt underlag for å fungere godt, selv om noen modeller kan jobbe med gresstuster ved å sirkle rundt dem til de er borte. Vær forberedt på at de største ujevnhetene kan måtte jevnes ut noe før plenen blir 100 prosent robotvennlig.

  Husk tilbehøret

  Robotklipperen leveres som en basemaskin, og du må kjøpe installasjonskit i tillegg. Der får du grensekabel, plugger å sette den ned med, skjøtestykker og koblinger. Har du stor plen, bør du kjøpe to kit. Ønsker du hjelp til å installere din nye robot? Maxbo tilbyr nå to installasjonspakker.

   

  Kanskje du også trenger:

  Garasje for Gardena robotklipper

  2 190,- per stk

  Vedlikeholdsett robotklipper rengjøringssett til robotklipper

  469,- per stk

  Kniver for gardena robotklippere 1 pak inneholder 9 kniver 9 skruer

  249,- per stk

  Veggoppheng for robotgressklipper vinterlagring av Sileno klippere

  649,- per stk

   

   

   

   

  Vennligst vent