Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Den lille gressklipperguiden

  Trenger du hjelp for å finne fram i gressklipperjungelen? Velg mellom 5 hovedtyper, og to ulike måter å klippe gresset på.

  Manuell gressklipper

  Denne kjenner du – skjæreknivene ligger i en sylinderformasjon og snurrer når du dytter. Dette er den enkle, solide klassikeren som har vært her i alle år.

  Elektrisk med ledning

  Denne gressklipperen kobler du til stikkontakten, slik at den elektriske motoren kan jobbe så lenge du vil. Det stillegående alternativet uten batteri.

  Batteridrevet gressklipper

  Her slipper du å håndtere ledningen – denne klipperen drives av et oppladbart batteri på mellom 24 og 80 volt. Dagens batterier varer lengre enn noen gang!

  Bensingressklipper

  Dette er fortsatt den mest solgte typen: En tank bensin varer fortsatt lenger enn selv de beste batteriene, og her finner du også de største og kraftigste modellene.

  Robotgressklipper

  Her har vi utfordreren som stiger som en rakett på salgsstatistikken: Den batteridrevne robotgressklipperen gjør at du aldri mer trenger å klippe plenen selv!

   

  Les osgå: La Maxbo innstallere din nye robotgressklipper 

   

  Gressklipper 36v kompakt uten batteri bcmw3336n-xj

  2 190,- per stk

  Gressklipper 32cm bemw351-qs 1000w

  999,- per stk

  Gressklipper Stiga Combi 53 SQ

  Før 4 590,- 4 090,- per stk

  Gressklipper Stiga Collector 48 S

  Før 3 490,- 2 990,- per stk

  Robotklipper smart sileno city 500 robotgressklipper for urbane hager

  9 990,- per stk

  Robotklipper McCulloch Rob s400

  8 590,- per stk

  Robotklipper sileno life 750 smart

  12 990,- per stk

  Robotklipper sileno life 1250 smart optimal for hager på opptil 1250m2

  16 790,- per stk

  Bioklipp eller oppsamling:

  Det er flere ting som du bør være klar over når du leter etter din neste gressklipper. De klipper nemlig ikke gresset på samme måte. Noen sender gresset ut i en beholder du må tømme, andre kutter gresset i småbiter og sender dem ned i torva – og noen kan gjøre begge deler:

   

  Les også: Så høyt skal du klippe gresset

  Oppsamler

  Disse gressklipperne er ideelle for deg som ønsker å ha minst mulig løse gresstrå igjen på den nyklippede plenen. En beholder på baksiden fylles sakte opp, og tømmes på egnet sted når den er full – for eksempel i kompostbingen.

  Bioklipp/multiklipp

  Er du lei av å gå flere turer for å tømme gress hver gang du klipper plenen, er dette alternativet for deg. Her er undersiden formet slik at hvert strå virvles rundt og kuttes flere ganger, før det sendes ned i plenen som finhakket næring.

  Kombiklipper

  Er du usikker på hvilken av metodene over som passer for deg, finnes det modeller som kan brukes på begge måter. Kombimodellene gjør ikke bioklippen like nøye som spesialist-klipperen, men er for mange et ideelt kompromiss.

   

  Vennligst vent