Byggevarehus i butikk og på nett!
1

Handlevognen

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Vi har garderobeinnredningen du vil elske!

  Hos Maxbo finner du garderobeinnredning for alle dine behov, uansett hva du måtte trenge. 

  Her får du en kjapp oversikt over hva Maxbos tre garderobeleverandører; Elfa, Lanlgo og Lumi byr på:

  Elfa:

  Elfa byr på et mangfold av komplette garderobeinnredninger, og de fleste kjenner dem fra de superfleksible trådkurv-løsningene og de smarte veggskinnene du kan feste hyller på. Men Elfa har mye mer. For å dekke alle behov bygger Elfa-universet på fire systemer for innredning og hyller, to gulvbaserte og to veggbaserte.

  Elfa veggbaserte systemer

  Elfas moderne veggsystem lar deg montere garderobeinnredningen på hengeskinner som henger fritt på én enkel, horisontal bærelist nær taket. Den fester du enkelt med noen få skruer, før du hekter på de vertikale hengeskinnene som holder din komplette garderobe på plass.

   

  Les også: 7 grep som gir deg orden hjemme

   

  Trenger du kun én hyllerad eller har begrenset plass, kan du velge skinnene som skrus rett i veggen uten bærelist.

   

  Se video under hvordan du enkelt monterer Elfas veggbaserte systemer.

   

  Hengeskinne Hvit 924x25x25 mm Elfa

  Før 89,- 53,40 per stk

  Hengeskinne Platinum 924x25x25 mm Elfa

  Før 101,- 60,60 per stk

  Klips til hengeskinne Hvit/Platinum Elfa

  Fra: 49,20 per stk

  Bærelist 1050x47x10 mm Hvit Elfa

  Før 141,- 84,60 per stk

  Elfa gulvbaserte systemer

  Her kan du velge mellom Freestanding-systemet som står fritt i rommet, og gir deg endeløse muligheter du enkelt kan montere selv uten verktøy – eller det klassiske stativsystemet med trådkurver eller meshkurver i stativer du kan kombinere i ulike høyder og bredder.

   

  Selve garderobeinnredningen fås i ulike utførelser med detaljer i treverket på den mest ekslusive versjonen. Skyvedørene kan fås i en rekke ulike fargetoner for enhver smak.

   

  Se video under hvordan du enkelt monterer Elfas gulvbaserte systemer.

   

  Langlo

  Garderobeinnredningene fra Langlo skreddersys på milimeteren til akkurat dine rom, og fraktes hjem til deg i nydelig møbelkvalitet. 

   

  Hjertet i Langlos garderobeinnredninger er de smarte flexiseksjonene, som finnes i en rekke lekre farger og ulike overflater. Disse seksjonenen fyller du så med plater, hyller, skuffer, kurver og stenger i gjennomført høy kvalitet. Løsningene designer du selv ved å gå inn på Langlos nettsider, der du kan se nøyaktig hvordan de ulike innredningene vil passe på ditt soverom, i din entré eller i din egen walk-in-garderobe.

   

  Du kan bestille en komplett garderobe på nett, og få hjelp av din lokale Maxbo-butikk underveis i prosessen.

  Lumi

  Lumi er premium skreddersøm med utallige muligheter til å skape drømmerommet – valgfriheten er unik. Vil du skape ekstra liv og nyanser via skyvedørene, kan du velge opp til ti ulike fyllinger med ulike fargetoner og materialer – i én og samme dør. Hva med skuffer med glassfronter? Lumi har dét også, i flere farger, selvsagt!

  Vennligst vent