Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Slik får du oversikt i boden og garasjen

  Hyller, kroker og smarte oppbevaringsbokser gir deg både orden og oversikt i boden og garasjen. Med Elfas innredningssystemer kan du enkelt organisere deg til mer plass og orden i både bod og garasje. Utnytt takhøyden, hold gulvet fritt og organiser i soner og bokser. Maxbo gir deg tipsene du trenger.

  Denne er perfekt for små rom!

  Trodde du at entréen din er for trang til garderobeskap? Elfa har det kompakte hyllesystemet du ønsker deg! Med en dybde på bare 30 centimenter passer denne garderoben inn overalt. Med smarte detaljer får du mye mer lagringsplass enn du tror. Hyllesystemet kan fint dekkes med skyvedører fra Elfa. Les mer.

  7 grep som gir deg orden hjemme

  Lei av rot i skuffer og skap? Maxbo har alt du trenger for å løse problemet! Her er 7 enkle steg du kan følge for å få en bedre og ryddigere hverdag hjemme. Det viktigste er å lokalisere kaoset, rydde unna og gi bort, før du kan få oversikt og starte prosessen med å designe din egen drømmegarderobe. Les mer her.

  Orden og oversikt - hvordan får jeg det?

  En skreddersydd innredningsløsning kan gjøre det lettere å unngå rot. Og det er flere veier til en spesialtilpasset garderobeinnredning. Benytter du deg av planleggingsverktøyet til Elfa, en av Maxbos garderobeleverandører, velger du selv om du vil få forslag basert på dine mål og oppbevaringsbehov. Du kan også få forslag basert på ferdigtegnet løsning.

  Fire ulike oppbevaringsløsninger

  MAXBO tilbyr fleksible oppbevaringssystemer fra merkevaren Elfa. Du kan velge mellom to veggbaserte og to gulvbaserte løsninger. Vegghengt løsning med bærelist gir en fleksibel innredning som er lett å montere. Veggskinner er et supert alternativ der det er lite plass, eller når du skal lage løsninger for spesielle veggflater. Innredningssystemet Freestanding står på egne ben der du plasserer det. Det finnes mange kurvsystemer. Kurvene kommer i mange forskjellige størrelser, og du kan velge mellom trådkurver og meshkurver.

  Oppbevaring

  Gode løsninger for oppbevaring er viktig for trivsel i hjemmet. Maxbo har løsningen for deg! Garderobeskap forbindes vanligvis med soverommet, men kan også brukes til oppbevaring i andre rom. Maxbo har hyller for enhver smak, uansett om du liker klassiske, rene linjer eller foretrekker et romantisk preg. Gjennomsiktige oppbevaringsbokser i plast gir god oversikt, også når boksene er stablet.

  Vi har garderobeinnredningen du vil elske!

  Hos Maxbo finner du garderobeinnredninger for alle rom i huset. Fra verktøyboden til den lekre walk-in garderoben du drømmer om. Våre systemer fra Elfa, Langlo og Lumi har alle sine unike fordeler – les artikkelen og bli bedre kjent med de ulike garderobesystemene her. Du finner garantert noe du vil elske!

  Vennligst vent