1

Handlevognen

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Vinduer

  Vinduer påvirker boligens utseende og karakter. Hos MAXBO får du vinduer som passer til både nybygg og tradisjonsrike hus.  Er vinduet dårlig isolert kan man oppleve kaldras, altså nedkjølt luft som synker mot gulvet og oppleves som trekk. U-verdi forteller noe om hvor god varmeisolasjonen er. Enova anbefaler vinduer som har en U-verdi på 1.0 eller lavere. Jo lavere tallet er, jo bedre isolerer vinduet. Og når det ikke kommer kaldgufs fra vinduene, trenger ikke temperaturen ellers i rommet være så høy. MAXBO har et rikt utvalg av vinduer med lav U-verdi.

  Takvindu bedrer lysforholdene

  Takvindu kan monteres på alle skråtak fra 15 til 90 graders helning, og er en fin løsning hvis du ønsker mer lys og god plassutnyttelse. Vinduene finnes i utallige kombinasjoner og størrelser, og leveres ferdigbehandlet innvendig og med vedlikeholdsfrie beslag utvendig. MAXBO tilbyr bl.a Velux takvindu som kan kontrolleres via en elektrisk kontrollpad.

  Vindusglass - Forskjellige egenskaper

  En investering i nye vinduer og vindusglass bør gjøres ordentlig. Vinduene skal vare lenge, og ha flere egenskaper enn lav U-verdi. Det finnes mange forskjellige vinduer og vindusglass å velge mellom. De kan leveres med forskjellige egenskaper, og kan kombineres på ulike måter. I denne artikkelen gir vi deg en oversikt over ulike typer vindusglass så det blir lettere for deg å velge riktig.

  Vennligst vent