1

Handlevognen

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Utforsk alternativene:

  Dørblad Easy - Hvit lettdør

  Fra: 499,- per stk

  Dørblad Compact 04N

  Fra: 1 190,- per stk

  Ytterdør Clever-Line P-500

  Fra: 4 990,- per stk

  Ytterdør Tun 353 Hvit

  Fra: 9 113,- per stk

  Ønsker du å lese mer om dører og vinduer? Sjekk ut våre tips- og inspirasjonsartikler!

  Innerdør

  Det finnes tre typer innerdør. Disse har ulik kvalitet i forhold til støyreduksjon, stabilitet og pris. En massiv fyllingsdør er en formstabil kvalitetsdør med støyreduserende egenskaper. En kompakt dør er en tung, solid og støydempende dør, og et rimelig alternativ til massive fyllingsdører. En lett dør er en rimelig type som passer til rom hvor støyreduksjon ikke er fullt så viktig. Er du i tvil om hva som passer hos deg, spør gjerne MAXBO om råd.

  Ytterdør

  Du kan spare strøm ved å bytte ytterdør. Gamle dører har dårlig isolasjon og tetning. Dette kan føre til trekk i boligen. En ny ytterdør vil være tykkere, med såkalt "sandwich"-konstruksjon. Det vil si en tresjikts-konstruksjon som består av to relativt tynne yttersjikt på hver sin side av et kjernemateriale, f.eks. EPS. MAXBOs ytterdører er av meget god kvalitet. Dørene er ferdig overflatebehandlet, og hvit (NCS S 0502-Y) er standard farge. De fleste dører kan leveres i andre farger på bestilling.

  Vinduer

  Vinduer påvirker boligens utseende og karakter. Hos MAXBO får du vinduer som passer til både nybygg og tradisjonsrike hus.  Er vinduet dårlig isolert kan man oppleve kaldras, altså nedkjølt luft som synker mot gulvet og oppleves som trekk. U-verdi forteller noe om hvor god varmeisolasjonen er. Enova anbefaler vinduer som har en U-verdi på 1.0 eller lavere. Jo lavere tallet er, jo bedre isolerer vinduet. Og når det ikke kommer kaldgufs fra vinduene, trenger ikke temperaturen ellers i rommet være så høy. MAXBO har et rikt utvalg av vinduer med lav U-verdi.

  Vindusglass - Forskjellige egenskaper

  En investering i nye vinduer og vindusglass bør gjøres ordentlig. Vinduene skal vare lenge, og ha flere egenskaper enn lav U-verdi. Det finnes mange forskjellige vinduer og vindusglass å velge mellom. De kan leveres med forskjellige egenskaper, og kan kombineres på ulike måter. I denne artikkelen gir vi deg en oversikt over ulike typer vindusglass så det blir lettere for deg å velge riktig.

  Vennligst vent