Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Lån tilhenger i alle Maxbo-varehus!

  Trenger du hjelp til å frakte varene hjem? Hos Maxbo kan du låne tilhengere i ulike størrelser i opptil tre timer, innenfor varehusets åpningstider. 

   

  [Les mer om vilkår for leie av tilhenger] [Les mer om Verktøyutleie]

   

  Totalforsikring 

  Om man velger totalforsikring vil tilhengeren være forsikret via Maxbo og vår forsikring dekker skader på denne. Last er ikke dekket av forsikringen. Dersom tilhengeren forårsaker skader på andre gjenstander, når den er koblet til motorvogn, gjelder motorvognens ansvarsforsikring for utbedring av disse skadene.

  Uten totalforsikring

  Om man velger å ikke inkludere totalforsikring vil det for skader som dekkes av Maxbo sin forsikring gjelde en egenandel på kr 2 500,- Maxbo har rett til å tilbakeholde hele eller deler av det innbetalte depositum til dekning av dette. Så fremt skaden eller tapet utgjør et større beløp enn depositumet, skal leier betale ytterligere kr 2 000,-. svarende til den totale egenandel på kr 2 500,-. Så fremt skaden dekkes av forsikringen kan ikke låntaker belastes betaling utover dette. Beregnes skaden til et lavere beløp enn egenandelen, belastes leietaker dette beløpet når en endelig beregning er utført av Maxbo.

  Vennligst vent