Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Trygg handel

  Det skal være trygt å handle hos Maxbo. Vi har derfor gjort en rekke tiltak som skal begrense smittefaren. Tiltak og nye rutiner er utarbeidet i tråd med råd fra nasjonale og lokale helsemyndigheter.

   

  (oppdatert fredag 27. mars 2020)

  Innførte tiltak hos Maxbo

  • Ekstra god håndhygiene
  • Løpende vask av kontaktflater
  • Begrenset nærkontakt; ikke håndhilse og annen fysisk kontakt
  • Ved mistanken om smitte, vil medarbeidere holde seg hjemme

  Anbefalte tiltak for våre kunder

  Vi oppfordrer våre kunder til å bidra til dugnaden og følge helsemyndighetenes råd om håndvask, hoste og andre tiltak som reduserer smittefare.

   

  • Hold avstand til alle andre – minst 1 meter
  • Følg køordning for å begrense nærkontakt
  • Benytt betalingskort i stedet for kontanter.
   • Våre betalingsterminaler støtter "tæpping"
  • Vær tålmodig; det kan oppstå noe venting

  Ekstra hygienetiltak i varehusene

  Maxbo har innført løpende, ekstraordinær vask av alle kontaktpunkter i varehusene våre. Eksempler på kontaktpunkter er handlevogner, handlekurver, betalingsterminaler, skjermer, kundedisker o.l. Hvert varehus har en medarbeider med spesielt ansvar for renhold. Det er også innført løpende vask av oppholdsrom og flater medarbeideren er i kontakt med utover selve butikken.

   

  Alle medarbeidere er pålagt strenge rutiner for håndhygiene i tråd med retningslinjer fra FHI. I tillegg skal de unngå å håndhilse og annen fysisk kontakt med kunder og kollegaer.

  Hvordan handle hos Maxbo

  Selv om vi er inne i en ekstraordinær tid er det fremdeles tilnærmet full drift i våre varehus. Du kan handle hos oss på mange forskjellige måter - alt etter hva som passer deg. Vi tilbyr handel i våre varehus og gjennom vår netthandel. Du kan også bestille varer ved å kontakte kundeservice

   

  Leveringsalternativer

  Vi har mange alternativer for deg som ønsker å få dine varer levert hjem. Vi leverer til hele Norge gjennom vårt samarbeid med PostNord og vi leverer også til store deler av Norge med egen distribusjonsløsning. Vi tilbyr også Klikk & hent for de som ønsker å hente selv. Vi har nylig lansert "På døren samme dag" i Stor-Oslo. 

   

  Kundeservice

  Kundeservice kan ta imot bestillinger og svare på spørsmål knyttet til både kjøp og bestillinger - samt tips og råd. Åpningstidene er mandag - fredag: 08 - 18 og lørdag: 09 - 17. Kundeservice kan kontaktes på telefon 21 95 81 46.

   

  Vi har for øyeblikket redusert kapasitet på grunn av situasjonen rundt coronaviruset. Det kan derfor ta noe lenger tid enn vanlig før vi svarer deg. Vi beklager dette.

  Åpningstider

  Alle våre varehus er åpne og våre medarbeidere kan hjelpe deg med det du trenger til ditt prosjekt. Vi vurderer forløpende tiltak for hvert enkelt varehus basert på lokale forhold og oppdaterer løpende de varehusene som endrer sine åpningstider. 

   

  Vennligst vent