Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Finn håndverker hos Luado

   

  Maxbo samarbeider med tjenesteplattformen Luado og sammen hjelper vi deg med å finne hjelpen du trenger. På Luado er det pålitelige og flinke private fiksere og profesjonelle håndverkere som hjelper deg med dine småjobber og småprosjekter.

   

  Slik fungerer det

  I Luado-appen kan du få hjelp fra to kategorier av hjelpere. Alle må gjennomgå en opplæring og manuell sjekk før de blir godkjent for oppdrag. Finn håndverkeren eller fikseren som passer best til ditt prosjekt.

  Fikser

  Luado Fikser

  En fikser på Luado er en privatperson som utfører småjobber innenfor skatteetatens småjobbregelverk. Så fremt arbeid utføres iht. gjeldende regler trenger man ikke å betale moms og skatt av inntektene, og timeprisen kan derfor være lavere. Alle fiksere oppgir sitt kompetansenivå, og dette vil være synlig når du skal velge din fikser. Alle fiksere på Luado har en fastpris på 249 kr/timen, og har forsikring fra If Skadeforsikring inkludert.

   

  Fiksere passer ypperlig til enklere prosjekter så som montering, hagearbeid, husarbeid og enklere handyman oppgaver. 
   

  Proff

  Luado Proff

  En Proff på Luado er en person som utfører arbeid gjennom en bedrift. Enten via et aksjeselskap (AS) eller enkeltpersonforetak (ENK). Alle håndverkere på Luado oppgir sitt kompetansenivå og eventuelle fagbrev i tillegg til sertifiseringer og garantier. Timeprisen settes av hver enkelt håndverker, og må være over et minstenivå for å sikre en bærekraftig og sunn markedsplass. 

   

  Proffer passer ypperlig til mellomstore prosjekter, og spesielt der krav til sluttresultat er høyt, innenfor snekkerarbeid, montering, installering, maling m.m.
   

  Vennligst vent