Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Tre spørsmål til deg som vil ha høytrykksvasker

  Her er de tre spørsmålene du trenger å stille deg for å peile inn rett modell. Svarene på disse spørsmålene røper fort hva du trenger.

  Kort sagt: En stor maskin gjør store jobber mye raskere, og til varierte oppgaver vil godt tilbehør og smidig justering gjøre jobben enklere.

  – Skal du vaske husveggene?

  Bor du i et mindre rekkehus? Har du kun en liten terrasse å vaske? Da klarer du deg med en mer kompakt maskin. En større enebolig kan vaskes med liten maskin også, men med mindre vann pr minutt og en kortere slange vil det ta mye mer tid. Husk: Til husvasken er det ikke høyest mulig trykk som er det viktigste – for høyt trykk på kort avstand kan tvert om bore seg gjennom malingen og gi fuktskade. Skånsom bruk og rett tilbehør er viktigere: En lavtrykksbørste som både legger på såpe og skrubber panelet samtidig gir deg et bedre resultat på kortere tid. En teleskoplanse rekker mye høyere opp på veggen, uten at du trenger å hente stigen.

  – Skal du vaske stor bil, eller bare sykkelen?

  Er det først og fremst terrengsykkelen som må spyles etter treningsturene? Da er de mest kompakte modellene alt du trenger. De er lette å bære ut, og lette å få tilbake på plass i en liten bod. En stor familiebil vil være mye enklere å vaske med en større maskin, ikke minst takket være lengre og ofte mer fleksibel slange. Og til deg som bruker hageslangen: Husk at høytrykksvaskerne bruker halvparten så mye vann pr time, og kan ha femti ganger høyere trykk enn vannkrana på husveggen.

   

  Skumlegger 0,6L

  249,- per stk

  Skumvask Ultra Foam 1L til Skumlegger

  169,- per stk

  Terrassevasker T 350 T-racer

  799,- per stk

  Har du mye forskjellig du skal vaske?

  Har du behov for en maskin som både kan spyle mosen bort fra hellegangen, få bilen ren hver helg og vaske hagemøblene rene på en skånsom måte? Det finnes ulike lanser som gir vannstråler for ulike formål. De ekstra kraftige med roterende vannstråle kan øke kraften med opp til 80 prosent, noe som er ideellt for robuste overflater som stein, mur og betong. Skal du stort sett bare vaske sykkelen og trillebåra, klarer du deg uten de kraftigste funksjonene.

  Høytrykkspyler k3 full control

  1 599,- per stk

  Høytrykkspyler k4 full control

  2 490,- per stk

  Høytrykkspyler K5 Premium Full Control Antitwist Flex

  3 990,- per stk

  Høytrykksvasker k 7 p fc at flex

  5 490,- per stk

  Vennligst vent