Byggevarehus i butikk og på nett!
1

Handlevognen

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Tre spørsmål til deg som vil ha høytrykksvasker

  På jakt etter ny høytrykksvasker, men usikker på hvilken spyler du skal velge? For å finne riktig vasker til ditt behov kan det være lurt å stille seg selv noen kjappe spørsmål. Skal du vaske stort eller lite? Og skal du bruke høytrykksvaskeren til ulike oppgaver? Vi har samlet svarene på disse og noen tilleggsspørsmål for å gjøre valget enklere for deg.

  Slik vedlikeholder du høytrykksvaskeren

  Kulda er høytrykksvaskerens store utfordring. Og skal du ta vare på høytrykksvaskeren din, må du få ut vannet! Grunnen er at vann som blir liggende i spyleren utvider seg når det fryser til is, noe som potensielt kan føre til sprekker i rør og slanger. Spyl derfor i minst 20 sekunder etter at vanntilførselen er stengt.

  Dette bør du vite om høytrykksvaskere

  Høytrykkspylerne kommer i alle prisklasser, med og uten ekstra utstyr. Men hva er egentlig forskjellen på de ulike modellene? Og hvilke egenskaper har den enkle modellen kontra den litt mer avanserte? MAXBO viser deg forskjellene, og gir deg gode råd som kan være til hjelp for at du skal velge rett høytrykksvasker

  Slik vasker du huset utvendig

  Det anbefales å vaske huset utvendig årlig, ettersom klimaet har blitt fuktigere og mildere. Det er to måter du kan gjøre dette på, enten før du skal male huset ditt eller den årlige vedlikeholdsvasken. Velg enten hageslange eller høytrykksvasker, begge gir like bra resultat. Sjekk at det ikke er råte i treet, det må da skiftes ut, og bruk sopp- og algedrepningsmiddel etter vask. Husk også å dekke til dører og vinduer. 

  Vennligst vent