Byggevarehus i butikk og på nett!
1

Handlevognen

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Walls4You - Ferdigstapetserte vegger

  Walls4You er ferdigtapetserte veggplater, som enkelt skrus opp på veggen. Du slipper jobben med å sparkle, pusse og tapetsere.

  Walls4You finnes i et bredt utvalg av stilfulle design, både ensfarget og med trendy mønstre. Fordelt på tre kolleksjoner; Trend, Classic og Basic, finner du over 40 ulike varianter.

   

  Les også: 3 smarte tips om Walls4You

  Walls4You sine tre kolleksjoner

  Trend-kolleksjonen er utviklet for deg som vil ha det nyeste, og passer perfekt som fondvegg, eller til et helt rom. Fargene og mønstrene på disse veggene spenner fra metallisk shimmer til lune, varme toner.

   

  Classic-kolleksjonen består av klassiske dekorer og overflater. Dette passer fint til rom der tapetet skal være diskret og gi et utgangspunkt for å kunne forandre interiøret med tid, slik som på barnerommet.

   

  Basic-kolleksjonen består av enkle dekorer med diskret overflate som gir delikate, lyse og tidløse rom. Disse veggene passer fint i rom som ikke pusses opp så ofte, slik som entreen og gangen.

   

  Farger og mønster kan kombineres akkurat slik man ønsker, og veggplatene kan settes opp hvor som helst i boligen. Unasett hvilken interiørstil du vil ha, finnes det noe for deg i disse kolleksjonen. 

   

  To gutter leker pa gulvet i et barnerom med Walls4You-vegger

  Dette er superenkelt, selv for amatører! Du trenger verken håndverkere eller forhåndskunnskap for å kunne sette opp veggplatene. De er lette å montere, og gir et jevnt, flott resultat.

  Så godt som usynlige skjøter

  Walls4You sin smarte låseprofil sørger for at du får et flott sluttresultat med lite synlige skjøter. I tillegg har veggplatene god skrufasthet, noe som gjør at de både er enklere å montere og å feste ting i.

   

  De ferdigtapetserte veggplatene kan monteres rett på eksisterende vegg, enten den er slett, har panel eller en annen type struktur. Den eneste forutsetningen er at veggen er avrettet.

   

  ps! Disse veggene leveres ikke med mønsterrapportering

  Vennligst vent