Byggevarehus i butikk og på nett!
1

Handlevognen

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Nydelig tapet – uten lim og sparkel!

  Du trenger ikke leie snekker for å sette opp veggplatene Walls4You: De er laget for å være så enkle at du greit kan fikse dette alene.

   

  Under følger fem steg for hvordan du setter opp platene:

   

  Les også: 3 smarte tips om Walls4You

  1. Tilpass platene

  Bruk sag for å tilpasse platen til veggens høyde. Den skal ha minst 5 millimeter avstand til både tak og gulv, så bruk gjerne en flis eller en rørepinne som avstandsstykke i underkant.

  2. Sjekk at veggen er i lodd

  Det gjør ikke noe om kanten blir litt unøyaktig, den skjules uansett av tak- eller gulvlisten. Men sjekk at veggen er i lodd før du fester platene!

  3. Start i hjørnet og fest fra toppen

  Start i et hjørne eller ved en døråpning, og begynn på toppen når du fester platene. Sett inn skruer på skrukanten med 15-20 cm mellomrom. En tynn strek på kanten av hver plate viser ideell plassering av skruene.

  To gutter leker pa gulvet i et barnerom med Walls4You-vegger

  Dette er superenkelt, selv for amatører! Du trenger verken håndverkere eller forhåndskunnskap for å kunne sette opp veggplatene. De er lette å montere, og gir et jevnt, flott resultat.

  4. Pass på at skjøten blir glatt

  Neste plate presses inn i sporet til den første. Bruk en liten plankebit langs kanten og kakk forsiktig med en hammer til platen har glidd helt inn i sporet og skjøten er helt glatt.

  5. Mål og tilpass siste plate

  Når du kommer til siste plate før hjørnet, måler du avstand både ved taket og gulvet før du sager platen til riktig bredde og presser den på plass. Skjøten i hjørnet skjules med en ferdigmalt, smal list som festes enkelt med dykkspiker.
   

  Framgangsmåten er den samme om du monterer Walls2Paint-platene, som er ferdig grunnet og klare for maling. Der anbefales det å pusse skjøtene med fint sandpapir mellom første og andre strøk maling.

   

   

  De ferdigtapetserte veggplatene kan monteres rett på eksisterende vegg, enten den er slett, har panel eller en annen type struktur. Platene finnes i et bredt utvalg av stilfulle design – både ensfarget og med mønstre.

   

  ps! Disse veggene leveres ikke med mønsterrapportering

  Vennligst vent