Byggevarehus i butikk og på nett!
1

Handlevognen

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Listverk

  MAXBO har et stort utvalg av listeprofiler. Listene leveres i hovedsak i furu eller eik, men lister i andre treslag kan bestilles. Det finnes også lister i ulike dekorer som matcher parkett og laminat. Lister i MDF (Medium Density Fibreboard) benyttes i hovedsak som ferdig malt eller foliert materiale. Ta kontakt med ditt MAXBO-varehus for full oversikt over vårt utvalg av listverk.

   

  Les også: Overgangslister er en praktisk og pen løsning for alle typer overganger på gulv

  Ferdigbehandlet listverk

  Ferdigbehandlet og grunningsmalt listverk er populært. Jobben blir enklere og resultatet perfekt. Listverk i eik lakkert med klarlakk leveres som standard. Furulister leveres enten ubehandlet eller hvitmalt i fargekode NCS S-0502Y. Fargen er identisk med den på hvitmalte dører og vinduer. Furulister kan også leveres lakkert eller beiset på bestilling.

  Flekking og overmaling

  Ved flekking eller overmaling anbefaler vi at det benyttes en halvblank maling. Vask listverket med Husvask eller spesialvaskemiddel først. Ferdigmalt/tidligere malt listverk bør mattslipes med slipepapir eller slipeduk før maling. Fjern deretter alt støv. Dette er for å få god vedheft.

   

  Les også: Listverk rammer inn dører og vinduer 

  Tips! Skjule spikerhull med voks

  Du kan skjule spikerhull med voks. Når du gnir en voksstift over spikerhull så fylles de. Det etterlater et penere inntrykk. Overskytende voks fjernes med møbelrens og en ren klut. Voksen krymper ikke og den følger bevegelsene til treverket uten å sprekke. Fargepigmentene i voksen er lysekte. Det betyr at de beholder fargen over tid, på tross av lyseksponering. Voks finnes i mange fargevarianter: alle nyanser i trefarger, sort, hvitt, gull og sølv. 

   

  Les ogsåSlik legger du lister selv

  Ulike profiler

  Maxbo lagerfører et stort utvalg av listverk. Listene leveres hovedsakelig i heltre, furu eller eik, men lister i andre bærekraftige treslag og MDF kan også skaffes. Under ser du blant annet et utvalg taklister, karmlister og fotlister.

  Vennligst vent