Byggevarehus i butikk og på nett!
1

Handlevognen

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Behandling av trykkimpregnert terrassegulv

  Som alt annet treverk, må også terrassebord behandles. Impregnert treverk kan beises eller oljes. Har du en annen type terrassebord (for eksempel Kebony eller kompositt), skal disse behandles annerledes.

   

  Behandling av terrasse kan vanligvis gjøres i løpet av den første sommeren etter montering. Treverket bør være tørt, dvs. at fukten i treet ikke bør være på mer enn rundt 20 prosent. Helst under. Et tips er å slå inn en spiker i treverket. Hvis det «renner» fra spikerhullet, må du vente halvannen til to måneder før du behandler treverket.

   

  Les ogsåSlik bygger du en terrasse med minimalt behov for vedlikehold

  Terrassebeis

  Terrassebeis er spesialbeis til behandling av impregnert treverk i terrassegulv, levegger, hagemøbler og liknende. Terrassebeis har betydelig lenger holdbarhet og mange flere fargemuligheter enn tradisjonell treolje. Ta hensyn til husets farge når du skal velge farge på terrassen.

   

  Slik gjør du det:

  Det er viktig at underlaget er tørt. Det holder vanligvis med ett strøk terrassebeis. Følg bruksanvisningen på emballasjen.

   

  Beisen påføres 1-2 bord i bredden med rull eller pensel. Påfør rikelig og sørg for at treverket blir mettet. Vær ekstra nøye med å mette endeveden. Vent i 5-10 minutter og blir det noe til overs tørker du det av med en tørr og lofri klut. Du kan også benytte terrassesett og forlengerskaft. Beisen skal ikke danne en blank film. Unngå påføring i sterkt solskinn eller fuktig vær.

   

  Behandler du treverket riktig vil du ha en flott terrasse som ikke trenger å behandles før om 2-3 år.

   

  Les ogsåDette kan du bygge i hagen uten å søke kommunen

  Harmoni terrassebeis kastanje 2,7l

  Før 269,- 199,- per stk

  Harmoni terrassebeis soldekk 2,7l

  Før 269,- 199,- per stk

  Harmoni terrassebeis færder 2.7l

  Før 269,- 199,- per stk

  Terrassebeis tropisk tre 2,7l Harmoni

  Før 269,- 199,- per stk

  Treolje

  Treolje gir effektiv beskyttelse av tre og er beregnet spesielt for trykkimpregnert tre i for eksempel hagemøbler, levegger, lemmer, trapper, terrassegulv og annet. Olje bør påføres årlig.

   

  Slik gjør du det:

  Rengjør treverket godt ved bruk av terrasseskrubb eller terrassevasker før du setter det inn med olje. Oljen påføres med pensel/rull på 1-2 bord av gangen. Tørk av eventuelt overskudd med tørr og lofri klut. Et annet alternativ er å bruke terrassesett som man både påfører og etterstryker overskuddsolje med. Husk beskyttelsesutstyr.

  Vennligst vent