Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Her er de åtte terrassebordene du bør vite om

  Det er mye å velge mellom for deg som skal bygge terrasse eller fornye den gamle. Her ser du hvilke egenskaper de ulike terrassebordene har.

  Vanlig trykkimpregnert:

  Dette er det rimeligste alternativet, og det som selger mest. Standard Cu-impregnerte terrassebord er langtidsholdbare med god beskyttelse mot råte- og innsektsangrep. Uten behandling får treet en lys grå patinering. Ønskes annen farge kan bordene behandles med olje eller beis. Dette vil også redusere sprekkdannelse og oppflising. Det er impregneringens innhold av kobber som har gitt terrassebordet betegnelsen "Cu-imp". Pris: ca 100-130 kr pr kvm.

  Terrassebord furu 21x095 kl.1 Cu-imp

  11,90 per lm

  Terrassebord furu 28x120 kl.1 Cu-imp

  16,90 per lm

  Konstruksjonsvirke furu 48x148 Cu-imp C24

  33,90 per lm

  Terrassebord furu 28x120 kl.1 Cu-imp signatur grå

  32,90 per lm

   

  Les også: Slik behandler du trykkimpregnert terrassegulv

  Impregnert og beiset:

  Dette trevirket er først trykkimpregnert og så industrielt behandlet med beis slik at du slipper å beise selv etter montering. Vanlig trykkimpregnering inneholder ikke lysfilter, slik at det er viktig å overflatebehandle trevirket så raskt som mulig for å redusere sprekk og oppflisning. Du får litt kortere vedlikeholdsintervaller enn f.eks. royalimpregnerte terrassebord. Pris: ca 220 kr pr kvm.

  Royalimpregnert:

  Dette er først trykkimpregnert, deretter oljekokt i en vakuumprosess. Behandlingen bidrar til å hindre sprekker og krumming, og gjør treet mer motstandsdyktig mot fukt, sopp og råte. Royalimpregnert kan leveres med eller uten fargepigmenter. Vanligste farger på royalimpregnerte terrassebord er brun eller grå.. Pris: ca 250 kr pr kvm.

  Kebony:

  Kebony er et eksklusivt, bærekraftig og holdbart materiale som krever lite vedlikehold (kun vanlig rengjøring) og er en favoritt blant flere ledende arkitekter og entreprenører. Den patenterte Kebony-teknologien gir et unikt treprodukt med dokumentert lang holdbarhet (30 års råtegaranti), som over tid vil utvikle en naturlig sølvgrå patina. Pris: Fra ca 500 kr pr kvm.

  Terrassebord furu 28x120 Royalimpregnert leirgrå rg.20 kl.1 Marnar

  33,90 per lm

  Terrassebord radiata 22x142 Kebony Clear glatt med sidespor

  139,- per lm

  Terrassebord furu 28x120 Kebony Character glatt

  69,90 per lm

  Terrassebord furu 28x120 Royalimpregnert brun kl.1 Moelven

  33,90 per lm

  Varmebehandlet tre:

  Disse terrassebordene behandles kun med varme og vanndamp i over 200 grader, noe som halverer treets evne til å ta opp eller avgi fuktighet, og som gjør det mer stabilt. En miljøvennlig prosess, som gjør at trevirket kan brukes helt ubehandlet etterpå. Det er brunt etter termobehandlingen, men gråner over tid. Termo-furu koster rundt 400 kr pr kvm, mens termo-ask kan koste opp til 1250 kr pr kvm.

  Hardpresset bambus:

  Våre vedlikeholdsvennlige terrassebord i bambus er produsert med en patentert teknologi der bambusfibrene presses under høyt trykk og varmebehandles, slik at alle nedbrytbare stoffer i bambusen elimineres. Dette gir en ekstrem hardhet og slitestyrke, i en svært miljøvennlig prosess. En terrasse av Bamboo X-treme™ krever ikke mye vedlikehold - en god rengjøring med egnet utstyr er nok. Ønsker du å beholde den mørke fargen bør du olje gulvet årlig. Lar du være å olje vil terrassegulvet gråne over tid og få en mer rustikk patina. Pris: ca 1000 kr pr kvm.

  Terrassebord Moso bamboo x-treme 20x137x1850 mm

  259,- per stk

  Terrassebord Termoask 20x132 varmebehandlet

  149,- per lm

  Terrassebord Termofuru 26x115 varmebehandlet

  45,90 per lm

  Kompositt:

  100% vedlikeholdsfrie terrassebord fra produsenten Fiberon, laget av en blanding med halvparten trefiber og nær halvparten plast – pluss farge og bindemidler. Noen av bordene har også en vanntett og slitesterk film med treimitasjon, som gir en svært naturtro overflate. Du kan altså selv velge farge og utseende selv, og vite at de aldri vil slå seg, sprekke eller trenge annet vedlikehold enn vasking. Fra ca 800 kr pr kvm.

  Terrassebord Fiberon kompositt ag seaside grey 24x133x4880 mm

  619,- per stk

  Terrassebord Fiberon kompositt ag seaside grey 24x133x2440 mm rettkant

  339,- per stk

  Vennligst vent