Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Få terrassen klar til utesesongen

  Er du vintertrøtt og synes lange dager med sol og varme på terrassen virker uendelig langt unna? Vi gir deg tipsene til hvordan du gjør uteplassen klar til sesong, så du kan starte planleggingen.

  Vi elsker terrasselivet og bruker i snitt 8000 kroner per husstand på å stelle hage og terrasse klar til sommeren. Men det trenger verken å være spesielt tidkrevende eller dyrt å vedlikeholde terrassen. En liten innsats før hver sesong vil gi deg en terrasse som holder seg pen i mange år.

  Husk alltid å vask!

  Når vårsolen titter frem og snøen begynner å smelte, er det på tide å vaske terrassen. Impregnert terrassebord tåler å stå ubehandlet, men holder seg penere dersom de rengjøres vår og høst – for å unngå at mose og smuss fester seg.

   

  Husk å bruk riktig vask, så jobben blir gjort skikkelig. Hvis du går med planer om å beise terrassen, bør du velge terrasserens. Dersom du ikke skal beise, holder det å bruke vanlig husvask.

   

  En lavtrykksprøyte kan være praktisk å bruke for å gjøre jobben med å spre terrasserensen utover så enkelt som mulig.

  Terrasserens 4l Harmoni

  149,- per stk

  Terrassevasker T 450 T-racer

  1 049,- per stk

  Harmoni husvask 4 liter

  229,- per stk

  Terrasseskrubb m/gjenger Jordan

  189,- per stk

  Dropp høytrykksspyleren

  Høytrykksspylere kan forårsake skader på treverket dersom trykket blir for høyt. Vi anbefaler derfor at du bruker en vanlig terrasseskrubb, vaskekost og hageslange for å fjerne skitt og eventuell sopp.

   

  Ikke glem at gråværsdager ofte kan være de beste vaskedagene – da slipper du i tillegg å bruke opp en av få gode solskinnsdager her til lands på vaskearbeid.

   

  Les også: Dette bør du vite om høytrykksvaskere

  Slik behandler du terrassebordene

  Når vasken er unnagjort og bordene tørket, kan du beise eller olje terrassebordene. Bruk et rullesett som er beregnet for terrasse, og gjerne også et forlengerskaft for å spare ryggen.

   

  Terrassebeis er spesialbeis til behandling av impregnert treverk i terrassegulv, men kan fint brukes på levegger og hagemøbler også. Før du kjøper terrassebeis bør du ha tenkt igjennom hvilken farge du ønsker på terrassen din. Terrassen blir ofte sett på som en forlengelse av huset, så å velge en farge som harmonerer med arkitektur og omgivelser kan være lurt for å skape et helhetlig inntrykk.

  Terrassebeis kastanje 2.7l Harmoni

  289,- per stk

  Terrassebeis hvaler 2.7l Harmoni

  289,- per stk

  Terrassebeis tropisk tre 2,7l Harmoni

  289,- per stk

   

  Skal du beise eller olje terrassen, bør du gjøre dette i godværsperioder. Terrassen bør tørke godt både i for- og i etterkant av beisingen. Blir beisen våt vil du risikere å få et resultat med skjolder, og du må gjøre jobben på nytt for å få et godt resultat.

   

  Velger du å olje terrassebordene skal du være klar over at olje kan ha en tendens til å trekke ulikt ned i bordene og dermed skape ujevnheter.

   

  Har du terrassebord som fliser seg, anbefaler vi å gå over med sandpapir før du behandler terrassen med beis eller olje. Et slipebord kan gjøre jobben enklere.

  Vedlikeholdsfrie terrassebord

  Er du lei av å måtte bruke tid på å vedlikeholde terrassen hver andre eller tredje år? Da bør du investere i terrassebord i varmebehandlet furu, Kebony eller kompositt. Disse terrassebordene koster noe mer, men er tilnærmet vedlikeholdsfrie og gjør at du kan bruke våren på andre ting en vedlikehold av uteplassen.

   

  Les også: Her er de åtte terrassebordene du bør vite om

   

  La deg inspirere til å bygge din egen solseng:

   

   

  Vennligst vent