Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Så enkelt vedlikeholder du terrassen din!

  Et rent og velstelt terrassegulv gir deg en hyggeligere uteplass. Her ser du hvor enkelt du vedlikeholder terrassebordene.  Hva du bør gjøre av vedlikehold og hvor ofte avgjøres av type terrassebord, belastning og været der du bor. Spør MAXBO om hva som kreves av vedlikehold for terrassebordet du har valgt.

  Stein og tre sammen løfter uteplassen

  Det å kombinere betongheller og terrassebord er snarveien til en mer spennende uteplass. Solid stein og behagelig treverk passer perfekt sammen i hagen. Ved å bryte opp større flater får uteplassen et mer spennende og variert uttrykk, og du kan velge materialer ut ifra hva de ulike områdene skal brukes til.

  Her er de åtte terrassebordene du bør vite om

  De fleste velger de rimeligste, trykkimpregnerte terrassebordene – men det finnes alternativer som ser bedre ut og trenger mye mindre vedlikehold. Her er oversikten. Alle de ulike terrassebordene har forskjellige egenskaper og derfor bør du velge det som passer best hos deg - også på lenger sikt.

  Bygge terrasse

  Skal du bygge terrasse kan du velge mellom flere typer materialer, og det finnes utallige gode og kreative løsninger. Å bygge terrasse selv kan de fleste nevenyttige gjøre på egenhånd. Det viktigste er god planlegging, og noen tanker om hvordan man ønsker å benyttte terrassen. Det er også lurt å ta hensyn til sol, skygge og andre værforbehold når man bestemmer plasseringen av terrassen.

  Dekningsmål og skrueforbruk for terrasse

  Hvor mange løpemeter terrassebord trenger jeg, og hvor mange skruer? Når du har valgt hvilket terrassebord du vil ha, finner du dette i tabellen under. Her står det hvor mange løpemeter som kreves for å dekke et areal på 1 m2, og hvor mange skruer/klips du trenger for å feste materialet. Hos MAXBO finner du alt du trenger av materiale til terrassen, og vi hjelper deg gjerne med tips og råd.

  Behandling av trykkimpregnert terrassegulv

  Som alt annet treverk, må også terrassebord behandles. Les mer om behandling av trykkimpregnert terrassegulv her. Behandling av terrasse kan vanligvis gjøres i løpet av den første sommeren etter montering. Nøyaktig hvor lenge den bør stå før behandling avhenger litt av klimaet, og hvor tørre materialene er når du kjøper dem. Et tips er å slå inn en spiker i treverket. Hvis det «renner» fra spikerhullet, må du vente halvannen til to måneder før du behandler treverket.

  Vennligst vent