Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Dette må du huske før du maler

  Husk å rengjøre veggen skikkelig før du maler rommene hjemme! Et tips: Wipes gjør jobben kjappere og enklere.

  Når du gjør forarbeidet skikkelig, blir resultatet penere og varer lenger. Maler du på en vegg som ikke er ren, vil fett eller annen urenheter føre til stygge flekker, skjolder eller flassing.

   

  Slik vasker du enkelt for et godt resultat:

  Start med tørrmoppen

  Denne løsningen bruker du kanskje allerede på gulvene: Sett på en mikrofiberklut på moppen, så fjerner du kjapt støv, smuss og lo fra tak og vegger i stue og på soverom. På lister eller kanter kan du bruke en vanlig mikrofiberklut med hånda.

  Tørk rent med Jordan malingsklar

  Har du en relativt liten flate som skal males og trenger vask, er Jordans fuktige malingsklare kluter – Wipes – en genial løsning. Jordan Malingsklar er testet og godkjent for vask før maling: Den ene siden er en ru skureside med sitrusbasert rensemiddel, og den andre er perfekt for å tørke av med. Enklere blir det ikke!

   

  Les også: Slik velger du riktig maling til ditt prosjekt

   

  Engangsmopp malingsklar

  59,- per stk

  Mopp startpakke for tak/vegg

  429,- per stk

  Mopp mikrofiber tak/vegg

  129,- per stk

  Mopp engangsklut tørr 15 stk Jordan

  79,- per stk

  Bruk våtmoppen

  Har du større flater som trenger litt mer enn bare støvtørk for å fjerne synlige flekker, sot eller misfarging, kan du teste om våtmoppen tar dem. Bruk et egnet rengjøringsmiddel. Skal du få has på sot eller fett, er salmiakk eller grønnsåpe effektivt. Skal du bli kvitt rester av vaskemidler eller kalk på bad eller vaskerom, er Ajax eller andre produkter for rens av bad perfekt.

  Spesialvask på spray

  En ekstra enkel og smart løsning er Jotun Spesialvask Før Maling, som fås både i spray og på vanlig flaske. Denne har meget effektive virkestoffer som kan irritere hud og øyne, så bruk hansker før du henter en lofri klut og vasker over! Denne trenger bare å tørke, bare la veggen tørke – og mal på!

  Salmiakk 7,5dl

  25,90 per fl

  GRØNNSÅPE KRYSTAL FLYTENDE VANLIG

  45,- per fl

  Jotun spesialvask før maling 0.75l

  139,- per box

  Jotun spesialvask før maling 1 liter

  149,- per box

  Maskeringstape og dekkplast

  En god maskeringstape forenkler arbeidet betraktelig. Det viktigste å tenke på når du bruker tapen er å få skarpe kanter og presse god ned, slik at malingen ikke sniker seg under tapen og lager flekker. Den gule maskeringstapen egner seg til innendørs bruk, og passer til de fleste flater. Skal du maskere et skjørt underlag kan det lønne seg å bruke en rosa maskeringstape. Den har mindre lim og løsner enklere.

   

   

  Vennligst vent