Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Årets fargekart er her + en helt ny LADY Wonderwall

  Fargetrendene for 2020 er preget av rødt, blått, grønt og gult. Alle fargene i dype, dempede og gylne nyanser – designet for å uttrykke en optimistisk fremtidstro. 

  Jotuns høstlansering er et høydepunkt for de fleste fargeglade. Og i år er intet unntak. Gråtonene som lenge har vært populære er byttet ut til fordel for kulør, og denne høsten er preget av toner som skal hjelpe oss å utforske fargenes store påvirkningskraft. 

  12 unike personligheter

  Fargekartet, 2020 Colour Design by LADY, som nå lanseres byr på 12 helt nye LADY-farger – nydelig avstemt med 8 tidløse nyanser. Paletten bestående av 20 vakre farger er navngitt for å reflektere en optimistisk fremtidsro, og hver og én av fargene har sin egen personlighet som skaper en unik atmosfære. Sammen gir det deg et utall harmoniske kombinasjonsmuligheter.

  Farger har en stor påvirkningskraft på trivselen vår og med denne høstens fargekart ønsker Jotun å skape rom for gode opplevelser og balanse i livet. Fargene har fått navn som reflekterer optimisme og vennlighet, i kombinasjon med individualisme og nysgjerrighet.
   

  Bestill det nye fargekartet til Jotun nå eller bla i det her.

   

  Våg å kombinér farger

  Fargekartene til Jotun er et verktøy som gjør det enklere å fargesette hele huset eller leiligheten. Flere velger å male både dør, listverk og tak i samme farge som veggen. Og tendensene heller mot bruk av farger i hele rommet, ikke kun på en kontrastvegg. I det nye kartet får du mange tips til hvordan du kan kombinere farger som går godt sammen. Hver av de 12 fargene er nå presentert med nøye utvalgte nummer og bokstaver. Disse indikerer matchende farger eller tidløse nyanser fra noen av Jotuns Vakreste Farger. Våg å skill deg litt ut! 

   

  Les også: Slik unngår du dyre oppussingstabber

   

  Enda mattere og vakrere finish

  Vi henter ikke bare inspirasjon fra farger, men også holdbare løsninger vektlegges når det kommer til maling. Vi blir stadig mer bevisste og stiller høyere krav til kvalitet og estetikk. Varige løsninger blir viktigere for oss, uten at det skal bli gå på bekostning av estetikk og kvalitet. I samspill med det nye fargekartet lanserer derfor Jotun en helt ny LADY Wonderwall. Den er mattere og har en vakrere finish, men er like robust. Malingens unike egenskaper når det kommer til slitestyrke og flekkavvisning gjør at den tåler hverdagens bruk, og likevel holder veggene matte og vakre.

   

  Les også: Slik velger du riktig maling til ditt prosjekt

  Lady Wonderwall silkematt hvit

  Fra: 199,- per stk

  Vennligst vent