Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Finn leveggen som passer til ditt hus!

  Leveggene følger hustrendene. Det betyr at det finnes en levegg som passer til terrassen din, nesten uansett hvordan du bor.

  Leter du etter noe som kan skjerme uteplassen mot lys, vind eller støy? Aldri før har utvalget vært større! Vi hjelper deg å finne leveggen som passer for deg:

  Hvordan ser boligen din ut?

  Leveggene fra Maxbo kommer i alle varianter, og det første du må gjøre er å finne stilen som kler huset ditt best. Stram og moderne byggeskikk passer til en stilren levegg med smale lameller uten dekor. Hvitmalte sørlandshus kler bedre en mer klassisk variant. Foretrekker du en mer naturnær stil ved uteplassen, kan flettede pilegreiner passe perfekt. 

   

  Les også: Levegger for alle

  Vil du helst slippe vedlikehold?

  Leveggene fra Maxbo kommer ferdig bygget og kan også leveres ferdig malt. Dermed kan du begynne å nyte straks de er montert. Vil du slippe å tenke på at de en gang bør males på nytt, kan du velge levegg i kompositt – en miks av trefiber og plast. Disse leveres som enkle byggesett der du stabler bordene oppå hverandre mens de sklir inn i spor på sidestolpene. Lekkert og 100% vedlikeholdsfritt i all slags vær.
   

  Det ser både ryddig og elegant ut å kombinere leveggen med blomstersøyler, blomsterkasser eller romdelere med plass til planter på toppen!


  Les også: Så enkelt setter du opp en levegg

  Trenger du skjerming bare av og til?

  Er det først og fremst morgensola som blir for sterk på frokostbordet ute? Da kan et sideseil være ideelt. Det fungerer som en rullegardin som du trekker ut fra veggen, eller ned fra terrassetaket om det passer bedre. Dermed får du effektiv solskjerming akkurat når du trenger det, og kan rulle den tilbake når behovet ikke er der.

  Levegg Rosmarin

  Fra: 1 599,- per stk

  Levegg Horizont 1 180x160 hvit alu pulverlakkert ral 9010

  7 190,- per stk

   

  Vil du ha blomsterkasser i samme stil?

  Det ser både ryddig og elegant ut å kombinere leveggen med blomstersøyler, blomsterkasser eller romdelere med plass til planter på toppen! Levegg-serien Elan kommer med alt dette som eget tilbehør. Romdelerne er som stående, smale blomsterkasser på 93 cm høyde – perfekt for å skape en egen krok i hjørnet av terrassen.

  Blomsterkasse Elan hvit 60cm

  2 048,- per stk

  Blomsterkasse Elan hvit 80X40

  1 990,- per stk

  Blomsterkasse elan 50 brun

  1 290,- per stk

  Vennligst vent