– klart du kan

Finn din butikk

For lagerstatus og åpningstider

Handlevognen

Produkter (1)

 • Produkter
 • Pris per enhet
 • Antall
 • Enhet
 • Pris inkl. mva
  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Ny vri: Terrasserekkverk som hagegjerde

  Er du klar for å fornye hagen? Her er et enkelt tips: Velger du terrasserekkverk i stedet for et vanlig hagegjerde, får du et helt nytt inntrykk av uterommet! Terrasserekkverk har et liggende toppbord og gir gjerdet et mer solid, innrammet uttrykk. Hagen fremstår da i større grad som en forlengelse av terrassen.

  Her er naboreglene for nye gjerder

  Gjerdeloven sier at du har rett til å sette opp gjerde mot naboen, så lenge det ikke er til direkte ulempe for den andre. Her er reglene du bør kjenne før du bygger gjerdet. Du kan i utgangspunktet velge gjerdet du liker best, men noen kommuner har krav til gjerder i reguleringsplanene. Sjekk med plan- og bygningsetaten om hva som gjelder for din eiendom.

  Slik får du hagegjerdet pent igjen!

  Hagegjerdet er det første gjestene dine møter. MAXBO gir deg tipsene du trenger for å fikse et slitent gjerde. Og er du lur, starter du så tidlig som mulig. Pussing og maling av klassiske tregjerder er mye enklere tidlig på våren, så du slipper høyt gress og busker som er i veien og setter seg fast i malingen.

  7 spørsmål til deg som skal velge gjerde

  Det å velge gjerde er ikke så vanskelig, bare du stiller de riktige spørsmålene først. Har du små barn? Hva er gjerdeskikken i nabolaget? Hva passer best til huset ditt? Skal det kreve minst mulig arbeid og vedlikehold? Her får du svarene som kan hjelpe deg å finne gjerdet som passer til ditt hus og dine behov.

  Et gjerde for deg

  Skal du gå for et elegant stakittgjerde, eller et enklere plankegjerde? Hos MAXBO finner du løsninger for enhver smak. Stakitt, plankegjerde, levegg, rekkverk, stålgjerde - et gjerde kan være både nyttig og vakkert som en ramme rundt hus og hage. Hva passer best hjemme hos deg? Vi gir deg en oversikt over de vanligste alternativene

  Støydempende levegg: Nyt stillheten utendørs

  Dette er leveggen som er spesialbygget for å skape ro og fred på uteplassen din: Et eget lag med støydempende isolasjon reduserer lydnivået utenfra med 50 prosent. Leveggen ser ut som en vanlig, elegant vegg i tre, men hemmeligheten ligger i veggens kjerne. Denne er fylt med samme materialet som benyttes av bilprodusenter. Les mer

  Så enkelt setter du opp en levegg!

  Leveggene fra MAXBO kommer som ferdig bygde elementer, og er enkle å sette sammen. Aldri før har utvalget av levegger vært større! Noe som gjør det enklere å finne en levegg som kan passe huset og terrassen. Her er videoen som viser hvordan du setter leveggen opp, kjapt og enkelt, i tillegg til en kort beskrivelse.

  Vennligst vent