Byggevarehus i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Vedlikeholdstips for hagemøbler

  En børste og rent vann er ofte det eneste du trenger for å holde hagemøblene i topp stand. Her er noen nyttige råd om både vedlikehold og vinterlagring av rotting- og tremøbler, slik at de skal holde seg i fin stand år etter år. Moderne hagemøbler av god kvalitet tåler både vær og vind, men litt omsorg har aldri skadet.

  Sofagruppene som tåler norsk sommervær

  Leter du etter hagemøbler som tåler å stå ute i regnværet? De moderne sitteputene kan du tørke ved å sette dem en stund på høykant, så vannet renner ut igjen. Hemmeligheten er de porøse skumputene trukket med Textilene som slipper gjennom både luft og vann i en helt annen grad enn vanlige puter. Enkle å rengjøre er putene også. Mindre bekymring, mer avslapping!

  Hagemøbler: tre, rotting eller aluminium?

  Hvilke hagemøbler passer for deg? Du kan innrede uteplassen med nye møbler i rotting, aluminium eller tre. Dagens hagemøbler i fletteverk er laget av plast, som både er sterkere og krever langt mindre vedlikehold. Møbler med aluminiumsrammer er lette og dermed enkle å flytte rundt. De klassiske møblene i tre krever mer vedlikehold og stell.

  Vennligst vent