Byggevarehus i butikk og på nett!
1

Handlevognen

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Vinylgulv

  Ønsker du et vedlikeholdsfritt gulv, kan vinylgulv være noe for deg. Vinyl er laget av et plastmateriale (PVC) og finnes i flere kvaliteter, etterligninger og prisklasser. Denne gulvtypen er stort sett budsjettvennlig. Det er enkelt å holde rent med valgfri vaskemidler, og har også stille trinnlyd. Vinylgulv kan derfor være et godt valg om du bor i et gammelt hus med dårlig isolasjon.

   

  Les ogsåUlike rom stiller ulike krav til gulvet

   

  Gulvtypen passer spesielt bra på kjøkkenet, i entreer og på barnerom. Det tåler vann og generelt hard bruk. På barnerommet kan et hyggelig mønster være et alternativ. Vinylgulv fungerer også bra med gulvvarme. Du må bare passe på at gulvvarmen ikke overstiger 27 grader.

   

  Les ogsåGulvvarme er en energieffektiv og behagelig oppvarmingsløsning for ditt hjem

   

  Vinylgulv er enkelt å montere. Du kan enten få gulvet som klikkgulv eller på rull. Med klikkgulv, monterer du bare delene sammen. For vinylgulv på rull, må du bruke lim hvis rommet er stort. Husk alltid å følge produsentenes anvisning når det kommer til montering.

   

  Tips: Når du legger vinylgulv bør du alltid spare på de ekstra bitene i tilfelle du må reparere gulvet. Bruk også filtknotter på møblementet, så sliter du ikke ned vinylen.

   

   

  Les også: For å ivareta gulvet er det viktig å bruke riktig rengjøringsmiddel.

   

  Vennligst vent