Byggevarehus i butikk og på nett!
1

Handlevognen

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Listverk: En viktig del av stilen hjemme

  Velg listverk som hører godt sammen til både gulv, tak og karmer. Den uprofilerte gulvlisten er anonym og enkel og passer i små rom og leiligheter. Listverk med ulike profiler og kraftige dimensjoner rammer inn en stor stue med god takhøyde. Det er også mulig å kombinere ulike lister. Les mer i denne artikkelen.

  Sett farge på listene!

  Listverket må ikke være hvitt. Listverk i samme farge som gulvet, kan det skape et rom som oppleves mer helhetlig. I tillegg er en farget gulvlist ofte mye enklere å holde ren og pen! Flere av Maxbos laminatgulv fås med gulvlister som er tilpasset fargen på gulvet. Les mer om farget listverk på maxbo.no

  Montere lister? Husk denne regelen!

  Skal du montere listverk? Lister trenger akklimatisering, så husk å få dem i hus i god tid før de skal monteres. Den vanligste feilen blant hobbysnekkere er å kjøpe inn listverket for sent. Dette fører til tørking av treverket, krymping og sprekker. Husk at treet er et organisk materiale som påvirkes av klima. Les mer.

  Vi har listene som løser dine problemer!

  Trenger du å skjule kabler? Har du en vrien overgang mellom to gulv, eller gulv og tak? Listverk er ikke bare prikken over i'en for et vakkert rom. Listverk løser også mange praktiske utfordringer. Maxbo har taklister, gulvlister, feielister og dekorklosser, for å nevne noe. Les mer her og se utvalget

  Nå kan du velge ekstra hvite lister

  Den velkjente hvitfargen "Bomull" har vært standard på listverk i mange år. Nå ønsker flere og flere seg en enda lysere hvit, og velger den mer nøytrale "Klassisk hvit" på listverket sitt. Klassisk hvit er en ren og fin match til kjølige og dempende fargetoner. Les mer for å finne ut fargekoden du skal ta i bruk.

  Slik vedlikeholder du laminatgulvet

  Laminatgulv er i utgangspunktet vedlikeholdsfritt, og trenger verken slipes, lakkes eller oljes for å se flott ut i mange år. Men det finnes noen tips som gjør at du kan bevare den slitesterke overflaten. Ved bruk av enkle grep kan gulvets levetid forlenges. Les hvilke grep du kan gjøre for å bevare laminatgulvet.
  349,- per m2

  Slik vedlikeholder du parkettgulvet

  Du kan nyte parkettgulvet ditt i flere tiår med riktig beskyttelse og vedlikehold. Men hvor ofte skal gulvet behandles, og hvordan skal du behandle det? Vi har listet opp ulike vedlikeholds- og behandlingstips du kan bruke for å bevare gulvets levetid. Og de er ikke nødvendigvis så avanserte som du kanskje tror. Les dem her. 

  Vennligst vent