Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Hvordan velge riktig gulv?

  Når du skal legge gulv stilles det ulike krav til gulvet, avhengig av bruksområde og rom gulvet skal legges i. Har du småbarn eller husdyr? Skal gulvet ligge på kjøkken eller soverom? Ønsker du gulvvarme? Bruk tid og orienter deg godt. Her er sjekklisten du alltid bør gå gjennom før du velger.

  Din guide til ulike gulvtyper

  Berry Alloc fiskebenslaminatgulv Chateau Pearl Grey
  Skal du legge nytt gulv i ett eller flere rom? Hvilket rom det skal legges nytt gulv i kan være avgjørende for valg av gulv. Rom med stor belastning, slik som gangarealer og entreer egner seg ikke like godt for parkett. Mens laminat kan være et godt alternativ på grunn av gulvets slitestyrke. Les mer.

  Trappefornyer

  Trappefornyer krever lite grunnarbeid og kan monteres på de fleste underlag. Trinnene limes fast på de eksisterende trinnene for å skape en helt ny overflate. Trappetrinnene leveres med integrert trappenese og du kan velge mellom tre og laminat. De kan kun monteres med lim av typen MSPolymer. MSPolymer er lim uten løsningsmiddel som herdes av luftfuktighet. Ikke bruk løsningsmiddelbasert lim da trinnene kan svulme opp og slå seg. En mal følger med hvert trinn for enkel montering og best mulig resultat.

  Hvorfor velge parkett?

  Parkett er et levende materiale som kommer i mange farger og fasonger. Ettersom ingen parkettgulv er like, gjør gulvet hjemmet ditt unikt. Parkett er også lett å montere – alt du behøver er å klikke bordene sammen. Parkett gjør mye for helhetsfølelsen av et rom. Ulike mønstre og størrelser gir forskjellig uttrykk.  Alle mønstrene finnes i forskjellige treslag og overflatebehandlinger. Les hvorfor du bør velge parkett

  Hvorfor velge laminat?

  Laminat tåler det meste. Gulvet består av flere lag med trefiberplater som er presset sammen, med en overflate i laminat. Det gjør gulvet veldig slitesterkt. Laminat kan etterligne stein, eik, metall og furu. Etterligningene er så gode at det er vanskelig å skille for et utrent øye. Laminatgulv er heller ikke kaldt å gå på, slik man opplevde før. Les mer om laminat her

  Dette trenger du når du skal legge gulv

  Hvis du skal legge gulv for første gang, er det mye å huske på. Vi har laget en handleliste for deg som skal legge gulv – enten det er parkett eller laminatgulv. Vi har også filmer som viser deg hvordan du skal gjøre jobben. Alle våre varehus har et utvalg gulv på lager – og kan levere mange flere innen fire dager. Det lagerførte utvalget varierer med varehusets størrelse.

  Herdet tregulv for ekstra slitestyrke!

  Har du husdyr eller små barn? Et herdet tregulv har en enestående slitestyrke og egner seg for alle husets rom. Gulvet, med brede planker, er produsert med en patentert teknikk (Woodura) som gjør overflaten flere ganger sterkere enn andre tregulv, samtidig som den ekte trefølelsen i gulvet bevares.

  Bærekraftige gulv

  Bærekraftig produksjon er viktigere enn noen gang, og Maxbos gulvleverandører Tarkett, Kährs og BerryAlloc® har en økt bevissthet knyttet til produksjon og utvikling av sine gulvprodukter. Bl.a. benyttes det kun bærekraftige forvaltede skoger til produksjon og material- og energiforbruket optimaliseres i alle ledd.

  Lakkert, oljet eller hardvoksoljet overflate?

  Overflatebehandlingen på et gulv påvirker både utseendet, parkettens egenskaper og behov for vedlikehold. Lakkert overflate er slitesterk, oljet overflate gir et naturlig uttrykk, hardvoksoljet gulv etterlater en silkematt overflate, børstet gulv fremhever strukturen og faset gulvbord forsterker trefølelsen.

  Hvilken retning skal gulvet legges?

  Gulvets leggeretning har en større betydning enn du skulle tro. Vertikalt, horisontalt, diagonalt eller på et eksisterende gulv? Gulvets leggeretning er med på å påvirke romfølelsen. For at gulvet skal harmonere mest mulig med rommet det skal ligge i, finnes det noen grunnregler det kan være greit å vite om.
  379,- per m2

  Skal du velge 1-stav, 2-stavs eller 3-stavsgulv?

  Skal du legge nytt gulv, men er usikker på om du skal velge 1-stav, 2-stavs eller 3-stavs gulvbord? I et 1-stavgulv er hele trestykket av tømmeret utvunnet, mens 2- og 3-stavsgulv består av flere staver satt sammen for å få et unikt spill i hver enkelt planke. Antall staver i et gulvbord påvirker romopplevelsen.

  Ofte stilte spørsmål om gulv

  Laminat eller parkett? Fuktsperre eller ikke? Kan jeg ha gulvvarme? Å legge gulv er ikke så vanskelig. Men det kan dukke opp spørsmål underveis i både planleggingen og selve gulvleggingen. Vi har samlet svar på vanlige spørsmål som ofte blir stilt i sammenheng med at man skal legge eller gå til innkjøp av nytt gulv.

  Vennligst vent