1

Handlevognen

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Slik vedlikeholder du laminatgulvet

  Laminatgulv er i utgangspunktet vedlikeholdsfritt, og trenger verken slipes, lakkes eller oljes for å se flott ut i mange år. Men det finnes noen tips som gjør at du kan bevare den slitesterke overflaten. Ved bruk av enkle grep kan gulvets levetid forlenges. Les hvilke grep du kan gjøre for å bevare laminatgulvet.

  Slik vedlikeholder du parkettgulvet

  Du kan nyte parkettgulvet ditt i flere tiår med riktig beskyttelse og vedlikehold. Men hvor ofte skal gulvet behandles, og hvordan skal du behandle det? Vi har listet opp ulike vedlikeholds- og behandlingstips du kan bruke for å bevare gulvets levetid. Og de er ikke nødvendigvis så avanserte som du kanskje tror. Les dem her. 

  Hvordan velge riktig gulv?

  Når du skal legge gulv stilles det ulike krav til gulvet, avhengig av bruksområde og rom gulvet skal legges i. Har du småbarn eller husdyr? Skal gulvet ligge på kjøkken eller soverom? Ønsker du gulvvarme? Bruk tid og orienter deg godt. Her er sjekklisten du alltid bør gå gjennom før du velger.

  Din guide til ulike gulvtyper

  Skal du legge nytt gulv i ett eller flere rom? Hvilket rom det skal legges nytt gulv i kan være avgjørende for valg av gulv. Rom med stor belastning, slik som gangarealer og entreer egner seg ikke like godt for parkett. Mens laminat kan være et godt alternativ på grunn av gulvets slitestyrke. Les mer.

  Med riktig behandling kan du få "nytt" gulv

  Gulvolje, gulvmaling, lakk eller hardvoksolje? Er du ikke fornøyd med gulvet slik det er i dag, kan du med enkle grep gjøre store forandringer som får gulvet til å se helt nytt ut. Hvilken behandling du velger avhenger av ønsket sluttresultat og hvor ofte du behøver å etterbehandle. Les mer om de ulike behandlingene her

  Trappefornyer

  Trappefornyer krever lite grunnarbeid og kan monteres på de fleste underlag. Trinnene limes fast på de eksisterende trinnene for å skape en helt ny overflate. Trappetrinnene leveres med integrert trappenese og du kan velge mellom tre og laminat. De kan kun monteres med lim av typen MSPolymer. MSPolymer er lim uten løsningsmiddel som herdes av luftfuktighet. Ikke bruk løsningsmiddelbasert lim da trinnene kan svulme opp og slå seg. En mal følger med hvert trinn for enkel montering og best mulig resultat.

  Gulvlegging - det viktige forarbeidet

  Underlaget er avgjørende for et godt resultat ved gulvlegging. Det må gjøres klart før du legger nytt gulv. Før du begynner må du alltid sjekke om underlaget er rett. Forskjellige typer gulv har forskjellige tillate avvik. Underlaget må også være rent og fritt for smuss før du begynner å legge gulvet.

  Vennligst vent