1

Handlevognen

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Montere lister? Husk denne regelen!

  Skal du montere listverk? Lister trenger akklimatisering, så husk å få dem i hus i god tid før de skal monteres. Den vanligste feilen blant hobbysnekkere er å kjøpe inn listverket for sent. Dette fører til tørking av treverket, krymping og sprekker. Husk at treet er et organisk materiale som påvirkes av klima. Les mer.

  Vi har listene som løser dine problemer!

  Trenger du å skjule kabler? Har du en vrien overgang mellom to gulv, eller gulv og tak? Listverk er ikke bare prikken over i'en for et vakkert rom. Listverk løser også mange praktiske utfordringer. Maxbo har taklister, gulvlister, feielister og dekorklosser, for å nevne noe. Les mer her og se utvalget

  Nå kan du velge ekstra hvite lister

  Den velkjente hvitfargen "Bomull" har vært standard på listverk i mange år. Nå ønsker flere og flere seg en enda lysere hvit, og velger den mer nøytrale "Klassisk hvit" på listverket sitt. Klassisk hvit er en ren og fin match til kjølige og dempende fargetoner. Les mer for å finne ut fargekoden du skal ta i bruk.

  Slik vedlikeholder du laminatgulvet

  Laminatgulv er i utgangspunktet vedlikeholdsfritt, og trenger verken slipes, lakkes eller oljes for å se flott ut i mange år. Men det finnes noen tips som gjør at du kan bevare den slitesterke overflaten. Ved bruk av enkle grep kan gulvets levetid forlenges. Les hvilke grep du kan gjøre for å bevare laminatgulvet.

  Slik vedlikeholder du parkettgulvet

  Du kan nyte parkettgulvet ditt i flere tiår med riktig beskyttelse og vedlikehold. Men hvor ofte skal gulvet behandles, og hvordan skal du behandle det? Vi har listet opp ulike vedlikeholds- og behandlingstips du kan bruke for å bevare gulvets levetid. Og de er ikke nødvendigvis så avanserte som du kanskje tror. Les dem her. 

  Hvordan velge riktig gulv?

  Når du skal legge gulv stilles det ulike krav til gulvet, avhengig av bruksområde og rom gulvet skal legges i. Har du småbarn eller husdyr? Skal gulvet ligge på kjøkken eller soverom? Ønsker du gulvvarme? Bruk tid og orienter deg godt. Her er sjekklisten du alltid bør gå gjennom før du velger.
  249,- per m2

  Din guide til ulike gulvtyper

  Skal du legge nytt gulv i ett eller flere rom? Hvilket rom det skal legges nytt gulv i kan være avgjørende for valg av gulv. Rom med stor belastning, slik som gangarealer og entreer egner seg ikke like godt for parkett. Mens laminat kan være et godt alternativ på grunn av gulvets slitestyrke. Les mer.

  Vennligst vent