Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Slik velger du riktig grill

  Plass, tid og matvaner er faktorene som bestemmer hvilken grill som er riktig for deg.

  Hva liker du å legge på grillen?

  Hvis du kun griller mat som kan legges direkte på varmen, fungerer kullgrillen fint – med elektrisk som kompakt alternativ. Dette gjelder mat som pølser, hamburgere og grillspyd, fiskestykker eller oppskåret kjøtt som biff og koteletter.

   

  Vil du gjerne grille en hel kylling eller en saftig stek som trenger litt tid på lavere, indirekte varme med sirkulerende varmluft? På en gassgrill er det enklere å kontrollere varmen og dele inn grillflaten i soner med eller uten direkte varme.

  Har du det travelt?

  Gassgrillen er en overlegen vinner når alle er sultne og tiden er knapp. Trykk på knappen, og du kan begynne å grille nærmest umiddelbart. En elektrisk grill er klar i løpet av 5-10 minutter, og kommer inn som en god nummer to. Men husk at du trenger stikkontakt i nærheten! Med kullgrillen er det viktig å vente til all tennvæsken er fordampet og kullene gløder hvitt, da er temperaturen riktig. Det tar fort 20 minutter.

  Hvor mye plass har du?

  Er det trangt om plassen både ute og i boden, er en liten, elektrisk grill et fint alternativ. Har du mer plass ute, er kullgrillen et kompakt alternativ – som også er lett å flytte på når den er kald. En gassgrill krever litt mer rom og veier mer, men er mer stabil og gir deg mer plass til maten om du har mange til bords. Bor du i blokk, bør du sjekke om gassgrill er tillatt på balkongen. Mange forbyr dette på grunn av brannfare.

   

   

  Pizzasten rund inkl bakeplate Weber

  449,- per stk

  Pizzaspade Weber

  379,- per stk

  Pizzakutter Mezzaluna

  229,- per stk

  Hvor ofte griller du?

  Jo mer du bruker grillen, jo mer robust bør den være. En mer påkostet grill har syrefast og rustfritt stål som tåler fuktig vær bedre, og er bedre isolert slik at du kan grille med helt jevn temperatur selv om det blåser og er kaldt. Er du som oss og gjerne griller om vinteren også? Da er disse kvalitetene ekstra viktige.

  Hva slags tilbehør er viktig?

  Du vil bli overrasket over hvor mye tilbehør som finnes til våre gassgriller! Vil du grille hel kylling i dampen fra en boks med øl? Woke grønnsaker? Steke pizza på stein? Grille spareribs på høykant? La kjøttet rotere langsomt over varmen på motordrevet rotisseri-spyd mens du gjør klart tilbehøret? Sjekk ut utvalget fra Broil King, vårt klare førstevalg i premium-kategorien.

  Gassgrill Gem 320

  3 289,- per stk

  Gassgrill Baron 440

  9 990,- per stk

  Gassgrill Crown cart 430

  6 690,- per stk

  Gassgrill Genesis II E-310 GBS

  9 990,- per stk

   

   

  Vennligst vent