1

Handlevognen

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Her er grill-alternativene: elektrisk, gass eller kull?

  Gassgrillen er blitt hagens favoritt for åtte av ti nordmenn. Men kull og elektrisk grill har fortsatt sine fordeler.

  Elektrisk grill 

  Dette er den enkleste og rimeligste løsningen, og ikke minst den mest kompakte: Dette er den eneste som du kan pakke ned og oppbevare i skapet inne! Leverer ikke like mye varme som kull eller gass, men er perfekt for små balkonger, hyttelivet eller bilferien.

  Kullgrill

  Klassikeren som de fleste kjenner. Kullgrill gir mye varme for pengene, og tar mindre plass på terrassen eller hytta sammenliknet med de fleste gassgrillene. Finnes som enkle kulegriller, eller i mer påkostede versjoner med doble vegger og avansert temperaturkontroll, også for lav varme over tid.

  Gassgrill

  Dette er den norske favoritten. Hos oss i MAXBO velger 8 av 10 kunder gassgrill, fordi den er kjappere å ta i bruk, enklere å kontrollere – og stor nok til selv de store familieselskapene. Med gassgrill er det ikke minst lettere å lage mat på indirekte varme, perfekt for store, saftige steker.

   

  Kulegrill grillchef kullgrill ø57cm

  1 199,- per stk

  Gassgrill Pantera 2.0 Sort

  1 999,- per stk

  Gassgrill Baron 440

  8 490,- per stk

  Uansett hvilken grill du velger: Tenk sikkerhet!

  Gassgrill

  Gassgrillen er tyngre og står mer stabilt med fire bein, og er generelt vanskelige å velte. Med riktig vedlikehold er også faren for farlig gasslekkasje minimal. Skulle et uhell skje, kan du uansett kjapt skru av gasstilførselen med et enkelt håndgrep.

  Kullgrill

  Kullgrillene har tre bein og veier mindre, og dermed mer utsatt for å velte om noen er uheldige og kommer borti. Dersom det er varme i grillen når den velter, kan glørne lett antenne brennbare overflater og gjøre det vanskelig å slukke.

   

  Kullgrillen har også en åpen og ofte høy flamme når kullet tennes, og krever derfor ekstra forsiktighet. Flere sameier og borettslag har av den grunn forbud mot kullgrill på balkongene, enkelte tillater heller ikke bruk av gassgrill.

   

  Vennligst vent