Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

    Bestillingsverdi:
    discount
    Frakt:
    Totalsum:
    Herav mva:

    Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

    gå tilbake

    Bli en bedre griller enn naboen med disse enkle grilltipsene

    Bli familien og hele nabolagets grill-maestro med våre seks enkle grilltips.

    Våren har ankommet, og med det er også grillsesongen offisielt i gang. De litt større grillene med fire til fem brennere blir mer og mer populære og under gir vi deg våre beste tips slik at du kan utklasse naboen med grillkunst. God grillsesong!

    Seks enkle, men gode grilltips

    1. Invester i riktig grill for ditt forbruk

    Griller du vanligvis kun pølser og koteletter holder det lenge med en enkel grill. Planlegger du å grille litt jevnt gjennom sommeren, og gjerne litt utover høsten og vinteren også, bør du investere i en gassgrill med fire eller fem brennere, og sidebrenner. Dette er en perfekt familiegrill.

     

    Velge en grill med kvalitetsmaterialer, som grillrist i støpejern og brennere i rustfritt stål. Kjøper du en grill med dobbelt lokk, vil dette gi grillen en termoeffekt som holder godt på varmen og du vil bruke mindre energi på å holde grillen varm. 

     

    Les også: Hva er egentlig forskjellen på gass-, kull- og elektrisk grill?

    Gassgrill Q2000 Weber

    Før 3 490,- 2 792,- per stk

    Gassgrill Baron 490

    Før 9 990,- 7 992,- per stk

    2. Fyr alltid opp hele grillen – selv om du bare skal bruke halve

    Uansett om du bare skal grille til to personer, skal hele grillen varmes opp. Først etter at grillen er ordentlig varm kan du eventuelt skru ned temperaturen på to av fire brennere. Dette er en av de grunnleggende tingene du bør vite om for å få et godt grillresultat.

     

    Tre tips når du griller med gass

     

    3. Bruk både indirekte og direkte varme

    Ved indirekte grilling ligger maten litt vekk fra varmekilden. Skal du grille fisk eller spareribs bør du benytte deg av indirekte varme. Skru av brennerne rett under kjøttet eller fisken, og ha heller på varme på sidene. Det tar litt lenger tid, men gir et mye bedre og mer saftig resultat.

     

    En biff der i mot kan du med fordel svi raskt på hver side på full guffe, over direkte varme, og deretter halvannet minutt på hver side på litt lavere temperatur.

     

    Les også: Slik får du den gode grillsmaken

     

    Grillens Rolls Royce:

    Gassgrill Imperial XLSS

    Før 32 990,- 26 392,- per stk

     

    4. Grill alt!

    Det er ikke bare pølser og biff som kan slenges på grillen. Så godt som alt kan grilles! Du trenger ikke være verdensmester i grilling for å imponere. 

     

    Grillet vannmelon er raskt og enkelt, og veldig godt som tilbehør. Skjær to til tre centimeter tykke skiver, og grill dem over direkte varme i 20-30 sekunder på hver side.

     

    Maiskolber er en slager, men søtpotet, løk, tomat, sopp, asparges, brokkoli, squash og ananas smaker også ekstra godt grillet. Bruker du en aluminiumsform bevarer du noe av fuktigheten, og du unngår at det brenner seg fast.

     

    Aluminiumsform store Weber

    Før 99,- 79,20 per stk

    Aluminiumsform små Weber

    Før 59,- 47,20 per stk

    Grillform til fisk Weber

    Før 299,- 239,20 per stk

    Grillform til fisk 21 x 17 cm Weber

    Før 299,- 239,20 per stk

     

    5. Lag ditt eget pizzabakeri

    Hjemmelaget pizza slår alltid an – også på grillen. Med en keramisk pizzasten får du garantert et bra resultat. Legg steinen på grillen og varm opp grillen til ca. 300 grader. Legg deigen på steinen, skru ned varmen på brennerne rett under til det lavest, og behold varmen på sidene. Etter seks-syv minutter er pizzaen ferdig.

    Pizzastein rund keramisk

    Før 449,- 359,20 per stk

    Pizzasten rund inkl bakeplate Weber

    Før 399,- 319,20 per stk

    Pizzaspade Weber

    Før 369,- 295,20 per stk

     

    6. Ikke glem vedlikeholdet

    Brenn ut grillen! Enten etter at du har laget mat eller før du griller neste gang. Da vil grillen vare i mange år. For å unngå at risten ruster anbefales det å olje risten med solsikke- eller rapsolje. Disse oljene setter ikke smak, og blir ikke harske. Husk også å alltid bruk trekk etter hver gang grillen har vært i bruk. Selv om grillen står under tak, kan vær og vind føre til rust, som vil hemme grillens levetid.

     

     

    Les også: Få med deg disse vedlikeholdstipsene til grillen

    Grilltrekk pulse 2000

    Før 389,- 311,20 per stk

    Grilltrekk pulse 2000 m/vogn

    Før 929,- 743,20 per stk

    Grilltrekk pulse 1000 m/stativ

    Før 729,- 583,20 per stk

    Grilltrekk pulse 1000 m/stativ

    Før 729,- 583,20 per stk

     

     

    Tre tips når du griller med kull

    Vennligst vent