Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Robotklipperen: Vår nye bestevenn

  De nye robotklipperne gjør hagestellet til en lek og holder plenen i perfekt form, enten du er hjemme eller borte. Men det er ikke en plug-and-play. Som med det meste av vedlikehold og hagearbeid, er forarbeidet vesentlig for å få til et godt resultat. Du vil takke deg selv etterpå. Her er alt du trenger å vite før du kjøper.

  Denne robotklipperen gir deg mest for pengene

  McCulloch ROB R600 gir deg mest gressklipper, for minst mulig penger, og ble nylig kåret til Beste budsjettkjøp. Med en robotgressklipper i hus er du sikret en perfekt plen - hver eneste dag! ROB R600 har gode klippe- og terrengegenskaper, er brukervennlig og stillegående. Les mer om testvinneren her.

  La Maxbo installere din nye robotklipper!

  La Maxbo installere din nye robotgresskipper! Maxbo tilbyr tre ulike installasjonspakker avhengig av robotklipperen du har kjøpt. En robotklipper er ikke plug and play. Den krever forarbeid, og ledekabel og grensekabel må legges rundt plenen som ønskes klippet. La oss sende en montør, så kan du slappe av!

  Hvor høyt skal gresset være?

  Hvor ofte bør du klippe plenen? Så ofte at du holder gresset rundt fire centimeter høyt. Da får plenen mye lys og luft, slik at mosen holder seg unna. Ikke fall for fristelsen å klippe gresset for kort - resultatet kan faktisk bli mer ugress og mose. Det er med andre ord best å klippe ofte og mindre av gangen enn å klippe sjelden og ta mye av gangen.

  Slik vedlikeholder du gressklipperen din

  Det er ikke mye vedlikehold som skal til for å sikre at gressklipperen din klipper gresset mer effektivt. Her er tipsene du trenger! Ved å pleie gressklipperen din jevnlig varer den lenger og gjør jobben bedre. En bensinklipper bør også tømmes for bensin og smøres litt før den settes bort for vinteren.

  Her er finessene du trenger i en ny gressklipper

  Er du på utkikk etter ny gressklipper? Da bør du også spørre deg selv hvor mye tid du vil bruke på å klippe plenen. Dersom du legger til litt ekstra funksjonalitet, får du også muligheten til å bruke tiden på andre ting, som kanskje er mer spennende enn klipping av gress. Vi har hentet frem noen av finessene til de ulike gressklipperne, slik at du kan finne ut av hvor mye du ønsker å bruke på en gressklipper.

  Finn gressklipperen som passer for deg

  På jakt etter ny gressklipper? Maxbo stiller deg de viktigste spørsmålene som hjelper deg å velge riktig klipper til ditt bruk. Må du for eksempel ha en bensinklipper? Og kan gressklipperen gi fra seg litt mer lyd enn naboen er fornøyd med? Er svaret nei på begge spørsmålene, bør du kanskje gå for en robotklipper. Les mer.

  Den lille gressklipperguiden

  Med riktig gressklipper kan hagestellet bli mye enklere. Her er MAXBO-guiden til alle de forskjellige gressklipperne du kan velge mellom! Du kan velge mellom fem hovedtyper gressklippere. Noen gressklippere sender gresset ut i en beholder du må tømme, andre kutter gresset i småbiter – og noen kan gjøre begge deler.

  Tips til velstelt hage

  Deilige vår- og sommerhager krever litt stell. Gjør du noen småting nå og da blir det mer som en syssel enn en jobb og etterpå kan du lene deg tilbake i hamocken og nyte din egen, velstelte hage. I sommermånedene vokser plenen for alvor og bør klippes ukentlig. Bruk av gressklipp under blomster og busker vil fungere som gjødsel samtidig som det hindrer ugressfrø i å spire.

  Testvinner hos test.no 2016!

  • Solid konstruksjon i stål gjør at klipperen tåler mer
  • Automatic Drive gjør at klipperen går i takt med deg
  • Tre klippesystem
  • Egen spak for enkel omstilling mellom oppsamler og multiclip
  • Enkel hurtigrengjøring med hageslange

  Tre klippesystem; Recycler, sideutkast og oppsamling, stål klippedekk, 55 cm klippebredde, hurtigrengjøring, spake for omkobling mellomRecycler og oppsamler og selvsagt Toro*s unike Automatic Drive som gjør at klipperen automatisk holder din hastighet fra 0-6,4km/t.

  Toro Auto 55 gir et meget bra klipperesultat, samtidig som den automatiske hastighetskontrollen gjør at du bestemmer hastigheten du skal klippe i. Topphastigheten gjør at du kan klippe plenen på nesten halve tiden i forhold til de fleste konkurrenter når forholdene ligger til rette for det!

  6 390,- per stk

  Vennligst vent