Byggevarehus i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Fire ulike oppbevaringsløsninger

  Maxbo tilbyr fleksible oppbevaringssystemer fra merkevaren Elfa. Du kan velge mellom to veggbaserte og to gulvbaserte løsninger. 

  Vegghengt bærelist og hengeskinner

  Vegghengt løsning med bærelist gir en fleksibel innredning som er lett å montere. Bærelisten festes i veggen med noen skruer og du hekter enkelt på hengeskinner og det du måtte ønske, med utgangspunkt i oppbevaringsbehovet.

   

  Se monteringsvideo lenger ned i artikkelen.

  Veggmontert veggskinne

  Veggskinner er et supert alternativ der det er lite plass, eller når du skal lage løsninger for spesielle veggflater.Veggskinnene monteres direkte på veggen, og deretter hekter du på hyller, kurver og andre innredningselementer etter behov.

  Frittstående innredning

  Innredningssystemet Freestanding står på egne ben der du plasserer det. Denne løsningen innebærer endeløse muligheter og varianter. Systemet er robust og tåler alt du måtte ønske å oppbevare. Du trenger ikke verktøy for å montere det!

  Kurvsystem

  Det finnes mange kurvsystemer. Kurvene kommer i mange forskjellige størrelser, og du kan velge mellom trådkurver og meshkurver. Det går fint an å kombinere begge type kurver i samme stativ. Ønsker du å supplere med kroker, stenger eller andre detaljer henges dette på selve stativet i kurvsystemet. Velg mellom hvit eller platinum.

  Vennligst vent