Byggevarehus i butikk og på nett!
1

Handlevognen

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Vinduer

  Vinduer påvirker boligens utseende og karakter. Hos MAXBO får du vinduer som passer til både nybygg og tradisjonsrike hus.

  Er vinduet dårlig isolert kan man oppleve kaldras, altså nedkjølt luft som synker mot gulvet og oppleves som trekk. U-verdi forteller noe om hvor god varmeisolasjonen er. Enova anbefaler vinduer som har en U-verdi på 1.0 eller lavere. Jo lavere tallet er, jo bedre isolerer vinduet. Og når det ikke kommer kaldgufs fra vinduene, trenger ikke temperaturen ellers i rommet være så høy. MAXBO har et rikt utvalg av vinduer med lav U-verdi.

   

  Les også: Takvindu som kan kontrolleres elektrisk og stilles inn med forskjellige funksjoner.

  Vinduer og energisparing

  Selv om vinduene i en vanlig bolig utgjør kun 5– 10 prosent av boligens totale ytterflater, kan vinduene stå for opp mot 40 prosent av varmetapet. I dag må alle nye vinduer oppfylle kravene til det som heter TEK10. TEK10 er en byggeteknisk forskrift, og den stiller krav til varmeutslippet gjennom vinduer og vegger. Reduksjon av varmeutslippet oppnås blant annet ved hjelp av forskjellig glass i vinduene. Det er en stor energigevinst i å velge ordentlige vinduer, enten du bygger nytt eller pusser opp.

   

  Les ogsåHusk å bruke spesialmaling når du skal male dør og vindu

   

  MAXBO er opptatt av at ditt hus skal beholde sin egen karakter og sjarm. Hos MAXBO har vi derfor mange varianter av tradisjonelle vinduer til ditt hus. Våre vinduer overflatebehandles på fabrikk, og kan fås i de fleste farger og fasonger. Hos MAXBO hjelper vi deg med å velge!

   

  Les ogsåEn investering i nye vinduer og vindusglass bør gjøres ordentlig.

   

  Vennligst vent