Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Spar strøm med godt isolerte vinduer

  Vinduer påvirker boligens utseende og karakter. Men dårlig isolerte vinduer kan gi store varmetap. 

  Selv om vinduene i en vanlig bolig utgjør kun 5– 10 prosent av boligens totale ytterflater, kan vinduene stå for opp mot 40 prosent av varmetapet. Er vinduet dårlig isolert kan man oppleve kaldras. Et godt isolert vindu bør ha en U-verdi på 1.0 eller lavere.

  Hva er U-verdi?

  U-verdi forteller noe om hvor god varmeisolasjonen er. Jo lavere tallet er, jo bedre isolerer vinduet. Og når det ikke kommer kaldgufs fra vinduene, trenger ikke temperaturen ellers i rommet være så høy.

   

  Les også: Takvindu som kan kontrolleres elektrisk og stilles inn med forskjellige funksjoner.

  TEK10

  I dag må alle nye vinduer oppfylle kravene til det som heter TEK10. TEK10 er en byggeteknisk forskrift, og den stiller krav til varmeutslippet gjennom vinduer og vegger. Reduksjon av varmeutslippet oppnås blant annet ved hjelp av forskjellig glass i vinduene. Det er en stor energigevinst i å velge ordentlige vinduer, enten du bygger nytt eller pusser opp.

   

  Les ogsåHusk å bruke spesialmaling når du skal male dør og vindu

   

  Maxbo er opptatt av at ditt hus skal beholde sin egen karakter og sjarm. Hos oss har vi derfor mange varianter av tradisjonelle vinduer til ditt hus. Våre vinduer overflatebehandles på fabrikk, og kan fås i de fleste farger og fasonger. Ta turen innom ditt nærmeste varehus, så hjelper vi deg å velge!

   

  Les ogsåEn investering i nye vinduer og vindusglass bør gjøres ordentlig.

   

  Vennligst vent