Byggevarehus i butikk og på nett!
1

Handlevognen

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Takvindu

  Takvindu er en fin løsning hvis du ønsker mer lys og god plassutnyttelse. De kan monteres på alle skråtak fra 15 til 90 graders helning. 

  Takvinduer finnes i utallige kombinasjoner og størrelser, og leveres ferdigbehandlet innvendig og med vedlikeholdsfrie beslag utvendig. MAXBO har også et stort utvalg av persienner og rullskodder til disse vinduene. MAXBO tilbyr også VELUX takvindu som kan kontrolleres elektrisk via en kontrollpad, og stilles inn med forskjellige funksjoner.

   

  Les også: Det er en stor energigevinst i å velge ordentlige vinduer

  Takkuppel

  Takkuppel har samme funksjon som et takvindu, men må plasseres på et tak med helning fra 0 til 15 grader. Takkuppelen fungerer som et takvindu, men må plasseres på et flatere underlag. Kuppelformen gjør at vann, skitt og smuss preller lettere av.

   

  Les også: Et lyst tak får rommet til å se større og luftigere ut.

  Lystunnel

  En lystunnel begynner enten på flatt eller skrått tak. En lystunnel består av et lysreflekterende rør, som føres opp gjennom loftet og taket. Ved hjelp av en lystunnel kan du få naturlig dagslys til steder du normalt ikke får det.

   

  Takvinduer, -kupler og lystuneller gir bedre inneklima. Husets planløsning og dine preferanser er avgjørende for hva du bør velge.

   

  Les også: En investering i nye vinduer og vindusglass bør gjøres ordentlig.

   

   

  Vennligst vent