Byggevarehus i butikk og på nett!
1

Handlevognen

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Utnytt hagen med utebod og anneks

  Har du for lite plass inne, kan du bygge mer ute. Her er din guide til redskapsboder, anneks, lysthus og hagestuer.

  Redskapsbod

  Perfekt for deg med mange ting og liten plass! Kalles gjerne redskapsbod eller sportsbod, og er oftest mellom 3 og 20 kvadratmeter. Fås med halvannen dør eller dobbel (tofløyet) dør for enklest mulig tilgang, og små vinduer for innbruddssikring. Finnes også som ekstra prisgunstige veggboder som plasseres inntil husveggen – disse leveres som byggesett med frontvegg og to kortvegger.

   

  Les også: Slik gir du uteboden et solid fundament

  Anneks

  Det beste valget når huset er fullt av gjester. I motsetning til lagringsboden har annekset større vinduer som kan settes i luftestilling, ofte vanlig enkeltdør og en utforming som likner mer på et minihus. Leveres ofte som modulbasert byggesett hvor du selv kan velge ulike løsninger, med vegger som er tilrettelagt for vindpapp og et lag isolasjon.

   

  Se video: Hvordan legge shingel på uteboden.
   

   

  Lysthus

  Det perfekte valget for sosiale sammenkomster også på kjølige kvelder. Lysthuset er det klassiske fristedet for den som vil samle gjestene på et lunt sted med god utsikt gjennom store vindusflater. Utformet som en seks- eller åttekantet paviljong, gjerne med vindu på alle vegger. Er dermed ikke tenkt for overnatting eller lagring.


   

  Se video: Hvordan bygge pergola i hagen

  Hagestue

  Hagestua sørger for en åpen, men lun uteplass med tre vegger og tak. Dette er en overbygning som gjerne brukes som en terrasse nummer to nede i hagen – for eksempel i større familier der det er mye rift om terrassen nærmest huset. Du kan selv velge om sideveggene skal være halve eller heldekkende. 

  HUSK: Alle uteboder og hytter leveres ubehandlet og uten takbelegg. Grunning, beis og takshingel må kjøpes i tillegg. Sjekk vår huskeliste her!

  SJEKK: Visste du at du kan bygge 50 m2 i hagen uten å søke? Les mer her!

   

  Et utvalg av våre boder og anneks

  Vennligst vent