Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Sandkassa: Barnas beste fristed!

  En sandkasse er enkel å sette opp, og mye viktigere for barna enn mange tror. Her kan barna bake kake, bygge hus og veier, for så å rive dem ned igjen. MAXBO har et stort utvalg sandkasser til alle behov. Noen har siderom, andre har hengslede lokk som kan vippes og bli sitteplasser med ryggstøtte.

  Slik sikrer du at barna leker trygt

  Har du et klatrestativ, en huske eller en sklie i hagen? Da har du også et lovpålagt ansvar for å holde vedlike lekeapparatene. Dette er det ikke alle som er klar over, men ingen grunn til å gå i kjelleren av den grunn. Dette er enkelt å fikse! Her er sikkerhetstipsene du trenger for å sikre apparatene.

  Bygge lekehus? Skap barnas eget drømmehus!

  Å bygge lekehus er enklere enn du tror! Alt du trenger er et byggesett fra Maxbo. Lekehusene fra Maxbo leveres som byggesett, og selv de minste hagene har plass til et ekstra hus. Den mest kompakte varianten krever bare 1,6 x 1,6 meter ledig plass i hagen. Bruksanvisningen guider deg gjennom byggeprosessen. Husk å få med nødvendig tilbehør!

  Tips til sikker olabilkjøring

  Det å bygge olabil er en kjempemorsom aktivitet som hele familien kan være med på, men det blir ikke like morsomt dersom det oppstår skader som enkelt kunne ha vært unngått allerede i byggefasen. Maxbo har tips og råd om hva du bør tenke på når du skal bygge en stødig olabil med gode kjøreegenskaper, og hvordan man kan tenke sikkerhet både ved byggingen, og ved bruk av olabilen.

  Slik bygger du en enkel og trygg olabil

  Det å bygge olabil vekker nok mange gode barndomsminner for flere. Å bygge olabiler er fremdeles en populær familieaktivitet. Flere steder rundt om i landet arrangeres det lokale olabilløp, der bilens utseende er vel så viktig som farten.  Alle kan klare å bygge en olabil, men hvor avansert den er varierer veldig fra bil til bil. Det viktigste er at den blir sikker. Også er det jo litt viktig at den ser bra ut også

  Vennligst vent