– klart du kan

Finn din butikk

For lagerstatus og åpningstider

Handlevognen

Produkter (1)

 • Produkter
 • Pris per enhet
 • Antall
 • Enhet
 • Pris inkl. mva
  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Servant og baderomsmøbler

  Det finnes mange typer servant å velge blant. Du må ta stilling til størrelsen på bassenget, materialer og design. Du kan få ulike materialer som porselen, støpt marmor og naturstein. Du kan også velge dobbeltservant. Husk at en dyp servant gjerne betyr noe mindre lagringsplass i servantskapet.

   

  Les også: Baderomspanel er et enkelt alternativ og finnes i en rekke ulike varianter.

  Baderomsmøbler

  I dag velger de fleste en løsning med skuffer i servantskapet. Hvis du trenger ekstra plass kan et speilskap som overskap være løsningen. Da kan du skjule tingene dine i overskapet. Større gjenstander og håndklær kan lagres i et høyskap. Baderomsmøbler leveres med integrert eller ekstern belysning. Du må huske å legge opp strøm der speilet skal plasseres, om du ønsker et speilskap med lys.

   

  Baderomsmøbler er bygget opp av ulike elementer i forskjellige bredder, dybder og høyder. Her kan du velge det som passer deg best. Farge- og materialvalg avhenger av stilen du vil ha. Hvis du vil ha et klassisk og tradisjonelt uttrykk kan en front av tre være løsningen. Høyglansede fronter passer for et moderne bad med minimalistisk stil.

   

  Kvalitet er naturligvis viktig. Stikk innom ditt nærmeste MAXBO-varehus for å se på de forskjellig produktene. Hvordan beveger skuffer og dører seg? Kan skuffene trekkes helt ut så du har oversikt over hele skuffen? Har frontene innebygget demping?

   

  Les også: Lær deg å montere baderomspanel trinn for trinn

  Røropplegg og viktige mål

  Det eksisterende røropplegget på badet setter gjerne føringer for hvor servanten kan plasseres. Rørene kan flyttes på, men det kan medføre høye kostnader. Det er noen viktige mål du bør ta før du går til innkjøp av ny servant. Du bør måle plassering til avløp og vanntilførsel, avstanden til andre elementer på badet og avstander til en dør eller vindu. Servanten bør monteres i 800-900 mm høyde og festes med festebraketter og skruer.

   

  Les også: Bygge nytt bad? Her er kravene

  Les mer om baderomsmøbler

  Hafabad.no

  Scanbad.com

  Vennligst vent