Byggevarehus i butikk og på nett!
1

Handlevognen

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Krav til bad og våtrom

  Det er mange krav til bad og våtrom. Det finnes en rekke sikringstiltak og byggetekniske krav du må forholde seg til. Mange velger derfor å sette bort jobben til fagfolk.

  Bad og våtrom har størst fukt- og dampbelastning i huset. Vannskader i våtrom er et økende problem. I tillegg fører temperaturforskjeller til kondens og damp. Derfor er det egne krav til bad og våtrom. Renovering og total oppussing av baderom kan i mange tilfeller bli en omfattende og dyr affære, og mange velger av den grunn å sette bort jobben til fagfolk.

   

  Les også: Du kan selv montere baderomspanelet. Vi har fremgangsmåten

  Teknisk godkjenning – Sintef Byggforsk

  Både håndverkere og forbrukere har ansvar for å sjekke at materialer er godkjent for tiltenkt bruk.

  Dokumentasjonen gjøres normalt i henhold til Norsk Standard eller tilsvarende tekniske spesifikasjoner. Som nøytralt kontrollorgan utarbeider Sintef Byggforsk slik dokumentasjon i form av Sintef Byggforsk Teknisk Godkjenning og/eller Produktsertifisering (TG). Våtromsprodukter og våtromssystemer med Sintef Byggforsk TG-godkjenninger finner du på sintefcertification.no.

   

  Les også: Velg riktig servant for ditt bad

  Vifte

  God ventilasjon er viktig i baderommet. Kjøp en vifte med kapasitet som er tilpasset rommets størrelse. Dette får du hjelp til på din nærmeste MAXBO. Viften må monteres av elektriker. 

   

  Les også: Baderomspanel er et enkelt alternativ 

  Vennligst vent