Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Baderomspanel

  Baderomspanel er spesielt utviklet for våtrom, og er godkjent i henhold til kravene i Byggebransjens Våtromsnorm. Det vil si at panelene kan brukes til å vanntette vegger i våtrom, uten bruk av membran.

  Baderomspanel kan brukes på alle overflater som krever fuktbeskyttelse. I tillegg til bad, er typiske bruksområder over kjøkkenvask, på vaskerom, skapsider, hyller og skyvedørsfronter. Panelet er belagt med laminat, har en kjerne av kryssfinér og er meget solide.

   

  Les også: Lær deg å montere baderomspanel trinn for trinn

  Ikke slurv med forarbeidet

  Ved renovering må baderomsveggene være fri for fuktskader. Det er også viktig at veggene er slette og jevne. Gulvbelegg eller gulvfliser bør være ferdig før montering av panelene, på grunn av overlappen mellom gulv og vegg.

   

  Husk å lese monteringsveiledningen nøye før du begynner arbeidet. Merk av hvor panelskjøtene vil være på veggene, så du kan forutse antall paneler og eventuelle tilpasningsproblemer. Husk å beregne profiler i hjørner og avslutninger. Baderomspaneler kan monteres direkte på eksisterende vegg eller rett på stenderverk ved nybygg.

   

  Les også: Bygge nytt bad? Her er kravene

   

  Viktig om fugemasse

  I våtsoner skal det brukes rikelig med godkjent fugemasse i skjøter og profiler. Overflødig fugemasse som kommer på panelene tørkes umiddelbart vekk med cleaner eller fugekloss. Deretter brukes renseservietter til å tørke panelene rene.

   

  Les også: Har du valgt riktig servant og baderomsmøblement? 

  Vennligst vent