Byggevarehus i butikk og på nett!
1

Handlevognen

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Hvordan montere baderomspanel 

  Baderomspanel kan brukes på alle overflater som krever fuktbeskyttelse. I tillegg til bad, er typiske bruksområder over kjøkkenvask, på vaskerom, skapsider, hyller og skyvedørsfronter. Baderomspanel er spesielt utviklet for våtrom, og er godkjent i henhold til kravene i Byggebransjens Våtromsnorm.

  Baderomspanel

  Baderomspanel er spesielt utviklet for våtrom, og er godkjent i henhold til kravene i Byggebransjens Våtromsnorm. Det vil si at panelene kan brukes til å vanntette vegger i våtrom uten bruk av membran. Baderomspaneler er et trygt valg for våtrommet ditt. De er belagt med laminat, har en kjerne av kryssfinér og er meget solide. Baderomspanel kan brukes på alle overflater som krever fuktbeskyttelse.

  Servant og baderomsmøbler

  Det finnes mange typer servant å velge blant. Du må ta stilling til størrelsen på bassenget, materialer og design. Du kan få ulike materialer som porselen, støpt marmor og naturstein. Du kan også velge dobbeltservant. Husk at en dyp servant gjerne betyr noe mindre lagringsplass i servantskapet. I dag velger de fleste en løsning med skuffer i servantskapet. Hvis du trenger ekstra plass kan et speilskap som overskap være løsningen.

  Krav til bad og våtrom

  Bad og våtrom har størst fukt- og dampbelastning i huset, og vannskader i våtrom er et økende problem. Skal du renovere eller pusse opp badet hjemme eller på hytta er det en rekke sikringstiltak og byggtekniske krav du må forholde deg til. For å sikre at arbeidet blir utført etter de krav og standarder som stilles, benytter mange fagfolk til å utføre arbeid knyttet til baderom.

  Vennligst vent