Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Ofte stilte spørsmål

  Om produkter


  Jeg finner ikke en vare som jeg vet finnes i et MAXBO-varehus, hvorfor?

  Noen varehus, spesielt våre Stormarkeder, lagerfører flere varer enn de vi har vist frem i nettbutikken. Vi jobber kontinuerlig med å tilpasse nettbutikksortimentet, men vi har ikke kapasitet til å gjøre absolutt alle varer tilgjengelig på nett. Bestselgerne og de viktigste varene bestreber vi oss på å gjøre tilgjengelig. 

  Finnes nettbutikk-produktene også i alle varehusene?

  I utgangspunktet skal produktene i nettbutikken finnes i alle varehusene også. Men sjekk på hver produktside om lagersaldo for varehus er tilgjengelig. Noen av våre varehus er dessverre ikke på det sentrale IT-systemet og kan derfor ikke vise frem lagersaldo. Ta i så fall kontakt med det aktuelle varehuset.

  Om levering


  Hvorfor får jeg ikke bestille til min hjemmeadresse?

  MAXBO håndterer i dag all utkjøring av netthandelsordrer selv. Årsaken er at mange av våre varer krever spesialtransport. På sikt, når vi har fått mer erfaring, vil vi sikkert koble til oss eksterne distributører med landsdekkende distribusjon. Enn så lenge så må vi dessverre begrense fraktsonene våre til områder rundt våre butikker/utkjøringssteder. 

  Hvordan finner jeg ut om dere kan kjøre hjem til meg eller ikke?

  Det er postnummeret til leveringssted som er avgjørende. Dette spør vi etter i kassen, og gir deg da et grønt lys eller ikke før du kommer til betaling. 

  Hvordan fungerer hjemkjøringen?

  MAXBO håndterer all hjemkjøring selv. Noen ganger kommer vi med egne lastebiler, andre ganger leier vi inn budbil. Når du bestiller varer så plukkes og pakkes produktene på våre lagre, og så ringer vi deg for å avtale hvilket tidspunkt det passer med leveranse. Les mer om levering her.

  Jeg har bestilt, men ser ingen leveransedato på ordrebekreftelsen. Når får jeg varene mine?

  Dette avhenger av hvilke varer du har lagt inn på bestillingen din. Standard leveringstid er inntil 7 virkedager, men dersom det er bestillingsvarer så vil det kunne ta lenger tid. Estimert leveringstid fremkommer på produktsider og i handlekurv.

  Jeg vil bestille i nettbutikk og plukke opp i varehus, går det an?

  Ja, vi tilbyr Klikk og hent på de mest etterspurte og populære varene hos MAXBO. Se på produktsidene hvilke varer du kan hente i butikk. 

  Om priser, rabatter og betaling 


  Er det lik pris i nettbutikk og butikk?

  Ja, det er det.

  Jeg har rabattavtale fra før hos MAXBO, får jeg bruke rabattene mine på nett? 

  Nei, vi håndterer ikke dette på maxbo.no. Eventuelle fremforhandlede rabatter må du i varehus for å kunne benytte deg av.

  NB! Verdt å merke seg er at MAXBO har høvlet ned prisen med opptil 20 % på 1000 bestselgere. Så selv om du tidligere har opplevd å få rabatt på kjøpet ditt vil du nå kunne oppleve å ikke lenger få det. Sluttsummen på kassalappen er imidlertid MINST like gunstig. 

  Jeg er MAXBO flex-kunde og vil gjerne betale med det på nett, går det an?

  Ja, det kan du gjøre. Velg MAXBO-kort som betalingsmåte i kassen, logg inn med Bank-ID (uavhengig av hvilken bank du bruker) og fullfør kjøpet. 

  Dersom du ikke allerede er MAXBO flex-kunde så kan du faktisk velge kortet som betalingsmåte i nettbutikken likevel. Som en del av betalingsprosessen kjøres det da en kredittsjekk av deg og kredittgrense innvilges på noen sekunder. Er du kredittverdig kan du kjøpe der og da. 

  MAXBO flex er en løsning der man blant annet kan få inntil 200.000 kroner i kreditt og rentefri betalingsutsettelse i inntil 45 dager. Perfekt for deg som planlegger eller er i gang med større bygge- og oppussingsprosjekter. Les mer om fordelene på www.maxboflex.no. Der kan du også søke om å bli kort-medlem.

  Om funksjonalitet i nettbutikken


  Hvorfor vil dere at jeg velger butikk?

  Dersom du velger en butikk så får vi muligheten til å vise lagersaldoen til det varehuset som er mest aktuell for deg å handle i. Nettleseren vil huske dette neste gang du besøker oss.

  Hvorfor er jeg ikke registrert som bruker?

  Kontoer som er opprettet i butikk blir ikke automatisk registrert på maxbo.no. For å få tilgang til en brukerprofil på maxbo.no må du derfor også registrere deg som bruker her. Om du registrerer deg med samme opplysninger som i kontoen du har fra et varehus, vil denne kontoen kobles opp sammen med brukerprofilen på maxbo.no.

  Vennligst vent