Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Maxbo-konseptet

  Maxbo ble etablert 1995 av Løvenskiold Handel AS, og har i løpet av disse årene bygget seg opp til å være en av de ledende aktørene i bransjen og en av Norges mest kjente merkevarer. Maxbo kan tilby kundene fullsortiments byggevarehus, og leverer både til det private og det profesjonelle markedet.

   

  Kjeden består i dag av 59 varehus – i tillegg til Proff-anlegg over store deler av landet. Maxbo har en blanding av egeneide og franchisevarehus.

  Godt gjort!

  Med slagordet ”Godt gjort!” skal Maxbo være folks førstevalg for å pusse opp og bygge hjemme. Gjennom å møte kompetente medarbeidere ønsker vi å gi kundene inspirasjon og selvtillit til å gjøre jobben selv gjennom tips, råd og veiledning

   

  Vi legger stor vekt på å gi våre kunder veiledning, tips og råd. Det skal være enkelt å handle på Maxbo, og du skal finne alt på ett sted. Innen de fleste produktområdene vil du finne et varespekter som strekker seg fra kjente merkevarer til Maxbos egne merkevarer.

  Maxbos YouTube-kanal

  Maxbo har i mange år produsert "trinn for trinn"-filmer for at du skal få kunnskap til å løse ting selv. I tillegg til at du finner noen av disse filmene i artikler på våre nettsider har vi samlet alle filmene i en egen kanal på YouTube.

   

  Maxbos egen Youtube-kanal kan du finne svarene på alle spørsmålene du måtte ha om snekring, maling og andre oppgaver i hjemmet ditt. Slik at du kan bli din egen håndverker!

  Maxbo-skolen

  For å sikre at hver enkelt leder og medarbeider har best mulig utgangspunkt for gi kundene den hjelpen de trenger, har Maxbo-skolen kontinuerlig leder- og medarbeiderutvikling. 

   

  Vennligst vent