– klart du kan

Finn din butikk

For lagerstatus og åpningstider

Handlevognen

Produkter (1)

 • Produkter
 • Pris per enhet
 • Antall
 • Enhet
 • Pris inkl. mva
  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Spesiallaget for terrasse

  Terrassebeis Trebitt 3L

  Fra:
  399,-
  per stk

  Oljemaling Premium 40 Harmoni Hvit 2,7L

  549,- per stk

  Oljemaling Premium Harmoni 80 Hvit 2,7L

  549,- per stk

  Oljemaling Premium 15 Harmoni Hvit 2.7L

  549,- per stk

  Lady aqua hvit base 2.7l

  599,- per spa

  Veggmaling Harmoni Matt Hvit 2,7L

  349,- per stk

  Veggmaling Lady 10 Hvit 2,7L

  229,- per spa

  Hvordan gå frem når du skal velge farge

  Det er vanskelig å velge farge til et rom. Farger påvirker oss og vår romfølelse. Når du skal velge farge, anbefaler vi at du tenker på rommets lysforhold, størrelse og bruksområde. Hva er din yndlingsfarge? Prøv å innred ett eller flere rom i hjemmet med din favorittfarge. Bruk alle mulige avskygninger og nyanser av den. Alt fra hvitt, til full fargemetning og sort. Se hvilke nyanser du liker godt. Ved å hente inn flere fargenyanser i et rom, blir det lettere å se hvilke farger som passer inn.

  Fargekoder: Hvordan knekke koden

  Hvordan lese og forstå fargekoder i fargekodesystemet Natural Color System (NCS). MAXBO vet hvordan! Fargekoder systematiseres i Natural Color System, NCS, som gjør det mulig å uttrykke ulike farger med en kode. Systemet sikrer at alle, fra forbruker til fargehandler og interiørarkitekt, snakker om samme farge. Fargekoder er sammensatte. For å forstå første ledd i koden må du bruke Nyansetriangelet.

  Mal soverommet ditt til under tusenlappen

  Det skal ikke mer enn et par malingsstrøk til før et rom er totalforandret. Ikke trenger det å koste en formue heller!  Hos MAXBO hjelper vi deg med alt til malejobben; fra inspirasjon og fargevalg til malingstype og verktøy du trenger til jobben. Se priseksempel på 2 strøk maling til et 12 m2 stort rom

  Forny stuen med et par malingsstrøk

  Det skal ikke mer enn et par malingsstrøk til før et rom er totalforandret. Ikke trenger det å koste en formue heller! Hos MAXBO hjelper vi deg med alt til malejobben; fra inspirasjon og fargevalg til malingstype og verktøy du trenger til jobben. Se priseksempler som viser kostnad for maling (2 strøk) til gulv og tak på et 12 m2 stort rom.

  Hva betyr glansgrad?

  Glansgrad sier noe om hvor mye lys som reflekteres fra overflaten, og går fra 0 - 100. Hva slags glansgrad malingen har vil si noe for sluttresultatet av det du skal male. Når du skal sette i gang ditt malingsprosjekt er det viktig å ha et forhold til hva glansgrad er. Matt er å foretrekke til bruk i tak, mens silkematt har vært mye brukt på vegger. Med dagens moderne malinger er det nå også fullt mulig å bruke matt maling på veggene. Desto mattere en maling er, desto lysere vil fargen oppleves.

  Male huset - forberedelser

  Skal du beise eller male huset, må huset vaskes godt før du begynner med overflatebehandlingen. Forurensing og smuss fester seg på kledningen, og gir dårlig vedheft til overflateprodukter. I tillegg skaper det grobunn for sopp og alger. Slurv med rengjøringen kan gi problemer senere. Husk at regnvær er godt vaskevær! Hos MAXBO får du utstyret du trenger, og tips og råd til forberedelsene.

  Vennligst vent