Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Nytt kjøkken

  Før du begynner å planlegge ditt nye kjøkken, må du spørre deg selv: Hva skal være bruksfunksjonen til drømmekjøkkenet? Lag en prioriteringsliste over hva som er viktig for deg og ta med ting som skapplass, lys, benkflate osv. Det kan også være smart å se for deg hvordan du vil lagre kjøkkenutstyret ditt. Hos Maxbo får du hjelp til å velge riktig kjøkkenløsning for deg, og tips og råd til montering.

  Krav til bad og våtrom

  Bad og våtrom har størst fukt- og dampbelastning i huset, og vannskader i våtrom er et økende problem. Skal du renovere eller pusse opp badet hjemme eller på hytta er det en rekke sikringstiltak og byggtekniske krav du må forholde deg til. For å sikre at arbeidet blir utført etter de krav og standarder som stilles, benytter mange fagfolk til å utføre arbeid knyttet til baderom.

  Vi har garderobeinnredningen du vil elske!

  Hos Maxbo finner du garderobeinnredninger for alle rom i huset. Fra verktøyboden til den lekre walk-in garderoben du drømmer om. Våre systemer fra Elfa, Langlo og Lumi har alle sine unike fordeler – les artikkelen og bli bedre kjent med de ulike garderobesystemene her. Du finner garantert noe du vil elske!

  Forskjellige kjøkkenløsninger

  Oppbevaring, matlaging og oppvask er hovedfunksjonene til et kjøkken. Derfor er det viktig at avstanden mellom kjøleskap, komfyr og oppvaskbenk er kortest mulig. På kjøkkenspråket kalles dette arbeidstriangelet. For et optimalt kjøkken burde ikke avstanden mellom disse tre overstige åtte meter. Dette må du tenke på når du skal velge mellom forskjellige kjøkkenløsninger.

  Servant og baderomsmøbler

  Det finnes mange typer servanter å velge blant. Du må ta stilling til størrelsen på bassenget, materialer og design. Du kan få ulike materialer som porselen, støpt marmor og naturstein. Du kan også velge dobbeltservant. Husk at en dyp servant gjerne betyr noe mindre lagringsplass i servantskapet. I dag velger de fleste en løsning med skuffer i servantskapet. Hvis du trenger ekstra plass kan et speilskap som overskap være løsningen.

  Skyvedørsgarderober

  Skyvedørsgarderober er enkle å skreddersy og kan spesialproduseres til målene du ønsker. Det er mange fronter å velge mellom; stramt eller klassisk, heltre eller laminat, speil eller glass. Det finnes noe for enhver smak! Få mer ut av hjemmet ditt! Skråtak, plassen under trappen og andre kroker kan bli til garderober, diskret arbeidsplasser eller lekekroker.

  Montere kjøkken - Trinn for trinn

  Å montere kjøkken er en omfattende jobb. Man kan velge å sette det bort, eller man kan gå løs på oppgaven selv. Det siste kan være både gøy og spare deg for en del utgifter. Her har du en beskrivelse av hvordan du skal gå frem når du skal montere kjøkken. Les alltid produsentens monteringsanvisning, og følg denne dersom avvik fra beskrivelsen under. I dette eksemplet er det brukt kjøkken fra Harmoni.

  Baderomspanel

  Baderomspanel er spesielt utviklet for våtrom, og er godkjent i henhold til kravene i Byggebransjens Våtromsnorm. Det vil si at panelene kan brukes til å vanntette vegger i våtrom uten bruk av membran. Baderomspaneler er et trygt valg for våtrommet ditt. De er belagt med laminat, har en kjerne av kryssfinér og er meget solide. Baderomspanel kan brukes på alle overflater som krever fuktbeskyttelse.

  Oppbevaring

  Gode løsninger for oppbevaring er viktig for trivsel i hjemmet. Maxbo har løsningen for deg! Garderobeskap forbindes vanligvis med soverommet, men kan også brukes til oppbevaring i andre rom. Maxbo har hyller for enhver smak, uansett om du liker klassiske, rene linjer eller foretrekker et romantisk preg. Gjennomsiktige oppbevaringsbokser i plast gir god oversikt, også når boksene er stablet.

  Kjøkkenvifte

  Kjøkkenviften er ikke bare nyttig for å hindre matos og damp, men kan også være en dekorativ og stilig. En god kjøkkenvifte danner et undertrykk i kjøkkenet. Det minimerer risikoen for at damp, lukt og stekeos sprer seg til resten av boligen. Det gjør også en kjøkkenvifte mye mer effektiv enn lufting gjennom et åpent vindu. Maxbo gir deg tips for riktig bruk av kjøkkenvifte, og hjelp til å regne ut riktig kapasitet

  Hvordan montere baderomspanel 

  Baderomspanel kan brukes på alle overflater som krever fuktbeskyttelse. I tillegg til bad, er typiske bruksområder over kjøkkenvask, på vaskerom, skapsider, hyller og skyvedørsfronter. Baderomspanel er spesielt utviklet for våtrom, og er godkjent i henhold til kravene i Byggebransjens Våtromsnorm.

  Fire ulike oppbevaringsløsninger

  MAXBO tilbyr fleksible oppbevaringssystemer fra merkevaren Elfa. Du kan velge mellom to veggbaserte og to gulvbaserte løsninger. Vegghengt løsning med bærelist gir en fleksibel innredning som er lett å montere. Veggskinner er et supert alternativ der det er lite plass, eller når du skal lage løsninger for spesielle veggflater. Innredningssystemet Freestanding står på egne ben der du plasserer det. Det finnes mange kurvsystemer. Kurvene kommer i mange forskjellige størrelser, og du kan velge mellom trådkurver og meshkurver.

  Kjøkkenplater

  Kjøkkenplater finnes i flere varianter som er lette å montere. Plateoverflaten tåler både direkte vannsprut og store temperatursvingninger. Hos MAXBO kan du blant annet velge mellom kjøkkenplater med «klikk-lås» og plater som limes på veggen. Før du monterer en kjøkkenplate bør du alltid lese produsentens monteringsanvisning. Følg den, dersom den avviker fra våre trinn i artikkelen.

  Orden og oversikt - hvordan får jeg det?

  En skreddersydd innredningsløsning kan gjøre det lettere å unngå rot. Og det er flere veier til en spesialtilpasset garderobeinnredning. Benytter du deg av planleggingsverktøyet til Elfa, en av Maxbos garderobeleverandører, velger du selv om du vil få forslag basert på dine mål og oppbevaringsbehov. Du kan også få forslag basert på ferdigtegnet løsning.

  Kjøkkenvask

  Du må ta en rekke valg når du velger kjøkkenvask. Blant annet størrelse, design, rillefelt, antall kummer og materiale. Det er flere materialalternativer. Du må ta stilling til hvordan kjøkkenvasken skal monteres før du velger modell. Velg mellom heldekkende, nedfelt, planlimt og underlimt. Les mer i denne artikkelen. Kom også gjerne innom ditt nærmeste MAXBO varehus eller les mer på våre leverandørers nettsider.

  Utnytt plassen maksimalt med smarte løsninger

  Med Door and Wall rack kan du lage smarte oppbevaringsløsninger, og utnytte plassen du tidligere hadde gitt tapt. Produkter med 45 cm bredde gir deg mulighet til å sette opp løsninger på uoppdagede steder i hjemmet. På bare én meter vegg kan du med Elfa sitt nye 45-konsept lage supre løsninger med både uttrekkbare stativ, hyller, kurver, oppbevaringtavler og garderobestenger.

  Vennligst vent