Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Hage og utemiljø

  Bygge lekehus? Skap barnas eget drømmehus!

  Å bygge lekehus er enklere enn du tror! Alt du trenger er et byggesett fra Maxbo. Lekehusene fra Maxbo leveres som byggesett, og selv de minste hagene har plass til et ekstra hus. Den mest kompakte varianten krever bare 1,6 x 1,6 meter ledig plass i hagen. Bruksanvisningen guider deg gjennom byggeprosessen. Husk å få med nødvendig tilbehør!

  Så stor utebod kan du bygge uten å søke

  Her er reglene som sier hva du kan bygge i egen hage uten å søke om lov: Maks størrelse på uteboden er nå hele 50 kvadratmeter, hvis tomta er stor nok. Forskriften ble endret for å gjøre det enklere å bygge garasje, småbygg og uthus på egen tomt. Men selv om du har lov til mer, husk at du fortsatt står ansvarlig for at det du bygger ikke strider mot reguleringsplaner og plan- og bygningsloven. Les mer her.

  Den lille gressklipperguiden

  Med riktig gressklipper kan hagestellet bli mye enklere. Her er MAXBO-guiden til alle de forskjellige gressklipperne du kan velge mellom! Du kan velge mellom fem hovedtyper gressklippere. Noen gressklippere sender gresset ut i en beholder du må tømme, andre kutter gresset i småbiter – og noen kan gjøre begge deler.

  Her er grill-alternativene

  Hos MAXBO velger 8 av 10 kunder gassgrill, fordi den er kjapp og enkel. Men kull og elektrisk grill har også sine fordeler. Elektrisk grill er den enkleste og rimeligste løsningen. For ikke å snakke om den mest kompakte. Kullgrillen er klassikeren som de fleste har et forhold til, og som gir mye varme for pengene. Her er alternativene du kan velge mellom!

  Sofagruppen som tåler norsk sommervær

  Leter du etter hagemøbler som tåler å stå ute i regnværet? De moderne sitteputene kan du tørke ved å sette dem en stund på høykant, så vannet renner ut igjen. Hemmeligheten er de porøse skumputene trukket med Textilene som slipper gjennom både luft og vann i en helt annen grad enn vanlige puter. Enkle å rengjøre er putene også. Mindre bekymring, mer avslapping!

  Levegger for alle

  MAXBO har ferdig bygde levegger klare til montering – i flere farger og materialer. Enten du vil skjerme deg fra sol og vind, støy eller nysgjerrige naboer, finnes det en levegg for deg. Leveggene kommer i ulike materialer, og du kan velge forskjellige farger. Her kan du se hvilken levegg som passer deg best.

  Slik får du hagegjerdet pent igjen!

  Hagegjerdet er det første gjestene dine møter. MAXBO gir deg tipsene du trenger for å fikse et slitent gjerde. Og er du lur, starter du så tidlig som mulig. Pussing og maling av klassiske tregjerder er mye enklere tidlig på våren, så du slipper høyt gress og busker som er i veien og setter seg fast i malingen.

  Slik finner du stein som passer din uteplass

  Heller og belegningsstein gir deg en solid og lettstelt uteplass. Men hva passer til ditt bruk? Her er tre spørsmål som hjelper deg å velge riktig. Belastning i form av vekt, omgivelsenes farger og bruk av uteplassen er viktige stikkord. Ved å ta stilling til dette blir det lettere å bestemme seg.

  Her er de åtte terrassebordene du bør vite om

  De fleste velger de rimeligste, trykkimpregnerte terrassebordene – men det finnes alternativer som ser bedre ut og trenger mye mindre vedlikehold. Her er oversikten. Alle de ulike terrassebordene har forskjellige egenskaper og derfor bør du velge det som passer best hos deg - også på lenger sikt.

  Så enkelt vedlikeholder du terrassen din!

  Et rent og velstelt terrassegulv gir deg en hyggeligere uteplass. Her ser du hvor enkelt du vedlikeholder terrassebordene.  Hva du bør gjøre av vedlikehold og hvor ofte avgjøres av type terrassebord, belastning og været der du bor. Spør MAXBO om hva som kreves av vedlikehold for terrassebordet du har valgt.

  Dette bør du vite om høytrykksvaskere

  Høytrykkspylerne kommer i alle prisklasser, med og uten ekstra utstyr. Men hva er egentlig forskjellen på de ulike modellene? Og hvilke egenskaper har den enkle modellen kontra den litt mer avanserte? MAXBO viser deg forskjellene, og gir deg gode råd som kan være til hjelp for at du skal velge rett høytrykksvasker

  Slik vedlikeholder du høytrykksvaskeren

  Kulda er høytrykksvaskerens store utfordring. Og skal du ta vare på høytrykksvaskeren din, må du få ut vannet! Grunnen er at vann som blir liggende i spyleren utvider seg når det fryser til is, noe som potensielt kan føre til sprekker i rør og slanger. Spyl derfor i minst 20 sekunder etter at vanntilførselen er stengt.

  Vennligst vent