– klart du kan

Finn din butikk

For lagerstatus og åpningstider

Handlevognen

Produkter (1)

 • Produkter
 • Pris per enhet
 • Antall
 • Enhet
 • Pris inkl. mva
  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Parkett Shade Eik Cotton White 14mm 2,0m

  649,- per m2

  Parkett 15 eik estoril 1-stavs oljet

  699,- per m2

  Parkett Eik Harmoni Plank 1-stav 13 mm

  399,- per m2

  Husk å få med deg:

  Karmlist Furu Glatt Hvitmalt 12x058x4400

  159,- per stk

  Fotlist Furu Glatt Hvitmalt 12x070x4400 Harmoni

  189,- per stk

  Karmlist Furu Profilert Hvitmalt 15x070x4400 Harmoni

  209,- per stk

  Avrettingsmasse rett på gulvet rapid 25kg

  279,- per sek

  Utforsk alternativene

  Tips og råd

  Hvordan velge gulv?

  Gulv påvirker opplevelsen av et rom. Ulike rom stiller forskjellige krav til gulvet, som krav til slitestyrke, vedlikehold og evne til å stå imot fukt og vann. Gulvet er en stor del av rommet og påvirker innemiljøet ditt. Du kan få gulv i utallige farger og materialer, og det påvirker fargene på vegger, tak og møbler.

  Parkett

  Parkett er et levende materiale som kommer i mange farger og fasonger. Ettersom ingen parkettgulv er like, gjør gulvet hjemmet ditt unikt. Parkett er også lett å montere – alt du behøver er å klikke bordene sammen. Parkett gjør mye for helhetsfølelsen av et rom. Ulike mønstre og størrelser gir forskjellig uttrykk.  Alle mønstrene finnes i forskjellige treslag og overflatebehandlinger.

  Laminatgulv

  Laminat tåler det meste. Gulvet består av flere lag med trefiberplater som er presset sammen, med en overflate i laminat. Det gjør gulvet veldig slitesterkt. Laminat kan etterligne stein, eik, metall og furu. Du får kjøpt laminatgulv som etterligninger parkett. Etterligningene er så gode at det er vanskelig å skille for et utrent øye. Laminatgulv er heller ikke kaldt å gå på, slik man opplevde før.

  Trappefornyer

  Trappefornyer krever lite grunnarbeid og kan monteres på de fleste underlag. Trinnene limes fast på de eksisterende trinnene for å skape en helt ny overflate. Trappetrinnene leveres med integrert trappenese og du kan velge mellom tre og laminat. De kan kun monteres med lim av typen MSPolymer. MSPolymer er lim uten løsningsmiddel som herdes av luftfuktighet. Ikke bruk løsningsmiddelbasert lim da trinnene kan svulme opp og slå seg. En mal følger med hvert trinn for enkel montering og best mulig resultat.

  Før du setter i gang med gulvlegging

  Underlaget er avgjørende for et godt resultat ved gulvlegging. Det må gjøres klart før du legger nytt gulv. Før du begynner må du alltid sjekke om underlaget er rett. Forskjellige typer gulv har forskjellige tillate avvik. Underlaget må også være rent og fritt for smuss før du begynner å legge gulvet.

  Vinylgulv

  Dersom du ønsker et vedlikeholdsfritt gulv, kan vinylgulv være noe for deg. Vinyl er laget av et plastmateriale (PVC) og finnes i flere kvaliteter, etterligninger og prisklasser. Denne gulvtypen er stort sett budsjettvennlig. Det er enkelt å holde rent med valgfri vaskemidler, og har også stille trinnlyd. Vinylgulv kan derfor være et godt valg om du bor i et gammelt hus med dårlig isolasjon.

  Hvordan liste gulv og tak:

   

   

  Våre leverandører av gulv:

  Vennligst vent