Byggevarehus i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Lette tak – Dette kan du velge mellom

  Lette tak er en samlebetegnelse på tak som er tekket av andre materialer enn takstein. Det finnes fire ulike typer lette tak.

  Asfalt takbelegg

  Asfalt takbelegg er en ett-lags løsning for nye og gamle tak. Underlaget her er av rupanel, OSP-spon eller kryssfinerplater. Vi anbefaler et takfall på minimum 3 grader for et sikkert resultat.

   

  Les også: Det er viktig at du velger en takrenne som passer forholdene der du bor 

  Takshingel

  Takshingel er en variant av lette tak som bygger på gamle velprøvde byggetradisjoner. Det er ikke krav om bruk av underlagsbelegg på tak slakere enn 19 grader når du legger takshingel. Underlagsbelegg er imidlertid raskt og enkelt å legge, og er populært å bruke for å beskytte taket mot regn før ferdigstilling.

   

  Er taket brattere enn 25 grader anbefaler vi at du legger underlagsbelegget i takfallets retning. Underlagsbelegg anbefales på det sterkeste om du bor i værharde strøk.

   

  Les også: Slik legger du selv ny takshingel 

   

  Takshingel kullsort s Icopal

  119,- per m2

  Takshingel teglrød type s Icopal

  145,43 per m2

  Takshingel teglrød type s m/skygge Icopal

  186,11 per m2

  Takpanner

  Takpanner er plater av aluminium og stål som kan legges rett, eller eventuelt strykes på taket. De har lav vekt, og passer derfor de fleste tak. De passer typisk til fall på 10-14 grader. Egnethet må undersøkes før innkjøp. Takpannene leveres i to overflater; glatt og ru. Den glatte overflaten gir større lyd ved regn, og snø glir lett av. Den ru overflaten gir mindre lyd ved regn og snøen sklir ikke like lett av.

   

  Ståltak er godt egnet til hus som ikke tåler tunge tak. Dette taket er derfor også populært for mindre, lettere konstruksjoner som uthus og liknende. Vi anbefaler også glatt pannetak til svakere konstruksjoner, da snøen lett glir av og ikke tynger konstruksjonen.

   

  Takpanne Decra classic grå antikk 369x1260mm

  129,- per stk

  Takpanne Decra class rød antikk 369x1260 mm

  101,86 per stk

  Takpanne Decra class kullsort Icopal

  101,86 per stk

  Takpanne decra class teglrød Icopal

  101,86 per stk

  Takplater

  Taksteinsprofilerte plater i stål leveres i ulike farger og flere lengder. Utvalget inkluderer takplater med klassisk trapesprofilering og mer moderne varianter som imiterer blikkenslagerhåndverk. Takplater er ideelle for moderne funkishus, og for deg som ønsker en enkel renovering med en tvist. Forhør deg med din MAXBO-forhandler om hva som passer akkurat ditt hus.

   

  Les også: Tunge takstein demper støy og taler en vinternatt

  Takpanne decra class teglrød Icopal

  101,86 per stk

  Takplate 20-105 Sort HC25 3,0m Plannja P20 Dekkbredde 1050 Svart T= 0,50mm

  649,- per pla

  Takplate royal svart 1300 mm plannja hc 50 svart 3-stein stål

  389,- per pla

  Takplate Flex Sort Glossy Plannja 2-stein plate

  229,- per pla

  Vennligst vent