Byggevarehus i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Nå skal naturen være med inn i stuen

  Det er trendy å verne om naturen og vi søker skogens ro. Hos både Storeys og Borge, to av Maxbos største tapetleverandører, ser vi klare henvisninger til naturtoner.

   

  Den harmoniske følelsen fra søndagens skogstur skal i høst og vinter bli med oss inn - grønt som gresset, blått som himmel og en rekke andre naturtoner. I tillegg til naturen er også mønstre, farger og skandinavisk design viktige tendenser i trendbildet. 

  Les også: Forberedelser til tapetsering

  De fire elementer - vann, luft, jord og ild

  Havets kjølige blå og turkise nyanser er den perfekte bakgrunnen for vakre, harmoniske interiører. Både pasteller og sterkere farger kommer til sin rett i kombinasjon med havets toner. Akvarell, batikk og drivved er alle tapetmønstre fra Storeys høstkolleksjon relatert til vann.

   

   

  Fargepaletten i "luft" er minimal og beveger seg i stor grad rundt det hvite, grå, greige og sorte. Den monokrome paletten, gjerne i kombinasjon med skandinaviske møbler, skaper en lys og luftig atmosfære.

   

   

  Sandtoner, dempede overflater og naturmaterialer skaper et perfekt utgangspunkt for nedtonet og lunt interiør. Bevisstheten rundt bærekraft og økologi reflekteres gjennom materialvalg og jordnær estetikk. Tilleggsfarger som terrakotta og grønt står i fin kombinasjon med et stort bidrag av grønt samt ulik art og form.

   

   

  Sotede farger, nyanser av sort og elegante, oppsiktsvekkende mønstre, kombinert med aksenter i varme farger og metaller. Ekslusive overflater, som fløyel og silke, kan gi uventede kombinasjoner og personlige eiendeler tilfører karakter og kan gi et spennende og sofisstikert interiør.

   

  Les også: Tapet til inspirasjon

  Tapet Norsk Skog FD40867 Greige fibertapet

  569,- per rul

  Fibertapet Salisbury 355060

  899,- per rul

  Vinyltapet wood'n stone 958331

  529,- per rul

  Skandinavisk design

  Interessen for Skandinavisk Design er økende både hjemme og ute i verden. Skandinavisk Design kjennetegnes av tydelig og enkelt formspråk, ofte inspirert av naturen. Nå skal tapeten vise tidløs designhistorie i form av arkitektur og mønsterdesign fra 1940 og frem til 1960-tallet. I Borge sin kolleksjon Scandinavian Designers II, kan du velge mellom geometrisk funkiselegans inspirert av Arne Jacobsen, dekorative eventyrmønster ala Stig Lindberg, klassiske blomstermønstre eller stilistiske floramønstre. Alle mønstrene har et naturlig, fargerikt og kreativt uttrykk.

  Farger

  Tiden hvor alt skulle være hvitt er forbi. Det er mye mer farger i trendbildet og fargene er i stor grad inspirert av naturen, med blått og grønt som de viktigste fargene. I tillegg til naturtonen.

  Hvor mange ruller trenger jeg? Prøv Borges tapetkalkulator her.

  Mønster

  Nå skal det være mønster også på tapetet. Og gjerne med natur-motiv eller det som kan assosieres med natur. Mønster skaper i mye større grad et personlig rom og gir dybde til interiøret.

  Fibertapet Serenade Ser202

  999,- per rul

  Fibertapet Scand Design II 1778

  549,- per rul

  Fibertapet Scand Design II 1758

  549,- per rul

  Vinyltapet Trianon 515350

  469,- per rul

  Vennligst vent